Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, מישהו יכול לתאר לי איכן ממוקדם היוניט החום בסוברו גסטי והאם הוא מחובר דרך ממסר או ישירות למאוורר ?

כמה עולה יוניט חדש ?

מצאתי את היוניט של מד החום ליד הקרבורטור אבל זה לא אותו אחד.

בתודה מראש.

פורסם

לי היה את הדגם ההזרקה לפני שנים ועשיתי לו אוברול :) , נראה לי שיש חיישן חום ויוניט חום למאוורר , היונט של במאוורר נמצא על הרדיאטור .

אם אתה צריך חלקים אז נשארו לי כמה דברים , דבר איתי בפרטי (אם לא תצליח לשלוח הודעה אז הטלפון שלי מופיע בהרבה הודעות שלי ...(שומר על חוקי הפורום)

פורסם
אתה מדבר על יוניט המאוורר?

כן, יוניט המאוורר, יש ליד הקרבורטור יוניט שמודד את החום לשעון בדשבורד, אבל איפה זה שמפעיל את המאוורר ?

הדגם זה גסטי 900 ידני מודל 92.

פורסם
לי היה את הדגם ההזרקה לפני שנים ועשיתי לו אוברול :) , נראה לי שיש חיישן חום ויוניט חום למאוורר , היונט של במאוורר נמצא על הרדיאטור .

אם אתה צריך חלקים אז נשארו לי כמה דברים , דבר איתי בפרטי (אם לא תצליח לשלוח הודעה אז הטלפון שלי מופיע בהרבה הודעות שלי ...(שומר על חוקי הפורום)

מצאתי את היוניט. הוא ממוקם בצד ימין של סעפת היניקה, מימין לקרבורטור. קיצרתי את החוט לגוף ואז המאוורר מסתובב. מישהו יודע האם זה סוויץ מכאני או מוליך למחצה ?

פורסם

עוד דבר: מדדתי מתח על חיבורי המאורר כשהוא מנותק. בטמפ הנכונה מגיע למגעים 12 וולט אבל כשמחברים את המאוורר המתח נופל, ויש מפל מתח על היוניט. האם היוניט אמור לקצר לגוף באופן מלא או שיש לו התנגדות ?

פורסם
מהמעט שאני מבין בחשמל היוניט עובד לפי התנגדות. כניראה שהיוניט לא תקין.

קניתי בחנות חלפים והחלפתי. מסתבר שהיה מורכב יוניט של סוברו לאונה. עכשו עובד כמו שצריך.

• תוכן חדש...