Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה אומר שיש תקלה בצינור תדלוק או במערכת אדי הדלק של מיכל הדלק.

 

ייבדק

תודה לך

פורסם

נשמע כמו תקלה במערכת אוורור של המיכל דלק (מערכת אדי דלק) - השסתום שאחראי על זה נסגר מוקדם מידי עקב ספיקה גבוהה מידי שעוברת דרכו.

ממליץ לך למלא עם ספיקה נמוכה יותר (יש באקדח כמה רמות בדרך כלל) למניעת קפיצת לחץ מוקדמת - אמור לעזור.

באופן כללי אם רוצים ממש לטפל בבעייה מדובר על החלפת מיכל דלק שלם כי השסתומים מולחמים עליו...לפחות ממה שאני מכיר.

פורסם
איזה שנה האוריס? כמה קמ הרכב עבר? כמה זמן אתה סובל מהבעיה?

 

שנת 2016 שקיבלתי לא מזמן

2000 קמ

הבעיה הייתה מהרגע הראשון... כל תדלוק (במשאבות שונות) הצריך לחיצה ללא שחרור על הידית של התדלוק

פורסם
נשמע כמו תקלה במערכת אוורור של המיכל דלק (מערכת אדי דלק) - השסתום שאחראי על זה נסגר מוקדם מידי עקב ספיקה גבוהה מידי שעוברת דרכו.

ממליץ לך למלא עם ספיקה נמוכה יותר (יש באקדח כמה רמות בדרך כלל) למניעת קפיצת לחץ מוקדמת - אמור לעזור.

באופן כללי אם רוצים ממש לטפל בבעייה מדובר על החלפת מיכל דלק שלם כי השסתומים מולחמים עליו...לפחות ממה שאני מכיר.

 

 

אתם בטוחים שייתכן וצריך החלפת מיכל?

 

הרכב חדש כאמור.

 

איך בכלל הם יבדקו את זה? הם יקחו את הרכב לתחנת דלק וימלאו?

 

פשוט לקחת אותו אליהם ולספר להם שזה מה שקרה מאז שקיבלתי את האוטו?

פורסם

יש רכבים שתכנון פיית התדלוק שלהם פחות טוב ולכן האקדח תדלוק קופץ הרבה בזרם חזק/בזויות מסויימות. לא מבין למה אתם מלחיצים אותו שיש תקלה.

 

ברכבים כאלה צריך לתדלק במהירות קצת פחות מהמהירות הכי גבוהה ואז האקדח לא יקפוץ.

פורסם

בעיה?

 

בזמנו שכנסעתי בלנסר 9 חודש , לפעמים אקדח מסויים בתחנת דלק היה כל שניה קופץ.

 

בטויוטה שלי, יש מקומות בעיר באותה תחנה שאקדח קופץ והשני לא.

 

ישר להגיד שזו תקלה של הרכב?לא בטוח...

פורסם

אז לבדוק בתחנת דלק אחרת?

בתחנה שאני נוהג למלא בה השתמשתי בפיות ובמשאבות שונות

 

ואם גם בזרם נמוך יש תקלה?

 

השאלה היא גם איך הם יכולים לבדוק את זה במוסך

 

ואם הבנתי נכון נאמר כאן שאולי זה בגלל שהתכנון של הפיית מיכל דלק לא תוכננה היטב?

פורסם

אני לא מבין אותך יש לך בעיה ברכב חדש לך למוסך היבואן ותן להם לפתור את הבעיה, יש לך אחריות.. במידה והם לא מוצאים את הבעיה אז או שיחליפו את כל המכל דלק (אם זה הבעיה) או שיחליפו רכב. זאת לא בעיה שלך אלא שלהם.

×
×
  • תוכן חדש...