Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר מי יודע - משה מגינתון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום ופורים שמח לכולם,

כידוע לאחרונה רכשתי קליאו ספורט חדשה (ישנה אבל כמו חדשה) הכוונה היא לבצע טיפולים לבד אבל יש דברים שאני עדיין לא בטוח לגבייהם ב100 אחוז ולכן אני מעדיף ללכת למישהו שיכול לקחת אחריות במידה ומשהו משתבש.

לאחר חיפושים רבים שמעתי הרבה את השם 'משה מגינתון', שמעתי הרבה תאריכים שבהם הוא נראה לאחרונה אבל לא הצלחתי להגיע לאיזה מספר טלפון, מיקום נוכחי. שום פרט שאפשר באמת להשתמש בו.

אז מי יודע מה עלה בגורלו ?

במידה ואני לא מוצא אותו, לאיפה ללכת ? איפה בארץ יש מישהו שמכיר את הרכב ויודע להתעסק בו באמת ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

משה היה נחשב למכונאי מעולה לקליאוז, בשנים האחרונות נעלם ולא ברור לי איפה עובד היום.

לגבי גבע יש הרבה דעות שיחלקו על ההמלצה, אתה מוזמן לחפור קצת ולגלות. למעשה לכל מוסך יש סיפורים לא נעימים והמסקנה שלי היא שלכל מוסך תגיע אחרי שיעורי בית.

אם זה טיפול מתוכנן, דע אילו חלקים צריך להחליף ואם יש צורך בכלים מיוחדים או הליך ספציפי לקליאו. יכול לחסוך לך כאבי ראש ויתן לך יכולת לבקר את איכות העבודה של המוסך.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

בהחלט, מוסך גבע הוא מוסך עם שירות ומקצועיות שאין כמותו,הבעיה היא שבקליאו יש דברים מסויימים ששונים מרכבים אחרים שצריך להכיר ולדעת, עדיף לעשות שיעורי בית ב cliosport.net ולומר למוסך מה לעשות ומה לא,גם בתקלות,אין תקלה שלא הייתה למישהו אחר באתר הזה ודרכי הפתרונות מפורטים.

Miata ND2

פורסם

אז אני יכול להגיד לך מבלי להשמיץ אף אחד שהייתה אצלי טעות שנבעה מחוסר ידע והכרות עם הרכב, מצד שני אני לא חושב שמוסך אחר היה עושה אחרת וכנראה שהיה עושה אותה טעות. בגלל זה רשמתי לעשות שיעורי בית על תקלות ולבוא בכיף לגבע מיד אחריהם.

Miata ND2

פורסם

השם משה זרק אותי לא מעט שנים אחורה, בימים שבהם הייתי משתנע בקליאו הוא היה מוסך הבית עבורי והאמת שיש לי רק מילים טובות.

באמת מעניין היכן הוא היום.

• תוכן חדש...