Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ששלום לכולם השבוע קניתי הונדה סיוויק 2001 עם 157 אלף ק"מ מנוע נקי ויבש מזגן מצוין וגיר שמעביר הילוכים חלק,

הרכב נקנה כרכב שני שישמש אותי רק להגיע לעבודה וסידורים קטנים בתוך העיר, לכן אני לא כ"כ שש להשקיע בו את החיים.

מה שכן הבולמים הקדמיים נזלו וזה מורגש בנסיעה המון קפיצות, בנוסף הבוקסות של המשולשים קרועות ואני לא חושב שהרכב יעבור ככה טסט למרות שיש לו טסט לעוד שנה כמעט.

אני רוצה להחליף את החלקים הנ"ל אבל המחירים במוסך שוחטים, יש לי דרך להשיג דרך חבר בעל חנות חלפים את החלקים בזול יחסית... 300 ש"ח לכל בולם (סיני) ו200 ש"ח למשולש שלם (גם סיני) אבל האיכות מספיקה לי כרגע.

לגבי העבודה אשמח לדעת אם יש מישהו מהכנופיה או כל מישהו שיודע לבצע במחיר שפוי מאזור אשדוד.

תודה והמשך שבת שלום

פורסם

ראשית אל תקנה חלפים סינים, בבקשה.

המתן להצעת מחיר מאבי חלפים לבולמים של KYB, ובוקסות למשולשים. לא צריך להחליף את כל המשולש, מספיק לחלוץ את הבוקסה ממנו, וכך אתה נשאר עם הברזל המקורי והטוב.

Stay Dirty

פורסם
ראשית אל תקנה חלפים סינים, בבקשה.

המתן להצעת מחיר מאבי חלפים לבולמים של KYB, ובוקסות למשולשים. לא צריך להחליף את כל המשולש, מספיק לחלוץ את הבוקסה ממנו, וכך אתה נשאר עם הברזל המקורי והטוב.

היי אסף תודה רבה על התשובה..לגבי החלפים הסינים אין ספק שאיכותם ירודה אבל כפי שציינתי זה רכב שני והאמת שלא בא לי כ"כ להשקיע, הבולמים שציינת עולים במקרה הטוב 500 וזה עוד בלי עבודה.

לגבי המשולשים כמובן שיש את האופציה להחליף רק את הבוקסה ויש מצב שזה יצא אפילו יותר זול ממשולש שלם

אבל הבנתי שהעבודה היא יותר קשה מהחלפת משולש קומפלט, ויתרון נוסף בהחלפת משולש הוא שאני ״מרוויח״ עוד גומיות חדשות, תקן אותי אם אני טועה..

אשמח אם תתייחס גם לעניין העבודה ותפנה אותי למישהו מהחבר'ה או מישהו שאתה מכיר שיכול לעזור לי במחיר טוב

שוב תודה אחי

פורסם

הבוקסה למשולש עולה בסביבות ה 100 שח ואז החילוץ שלה נעשה על ידי מכשיר פרס..שנמצא לרוב אצל חרטים. החרט שלי לוקח לי 50 שח לחילוץ והרכבה של החדש. לגבי שאר הגומיות שלך צריך לראות אם הם לא שלמות אז כדאי כבר באמת להחליף את המשולש קומפלט וזהו גם כדי שתעבור טסט בעניין הזה. בשורה התחתונה אתה תבחר מה שהכי נוח וכלכלי לך כי את ההשלכות של חלק סיני אתה כבר יודע ומוכן לו כמו ששמתי לב. לגבי מחירי העבודה אני מניח שאתה גם יכול למצוא מוסכים זולים יותר ממה שבדקת...יש פה מוסכים גם בפורום שאפשר להמליץ לך עליהם. מאיפה אתה?

פורסם

הגומיות השניה שיש במשולש בדרך כלל לא הולכת לעומת זאת עם תרכיב משולש סיני רוב הסיכויין שתוך שנה שנתיים תצטרך להחליף שוב

בוקסה מקורית תחזיק טוב יותר מכל משולש תחליפי שקיים חלק מהמכונאים בארץ מתעצלים להחליף רק את הבוקסה

פורסם

צודק ליאור,

לפני מספר שנים החלפתי בוקסות תחתונות למשולשים בסיוויק שלי. הבוקסות היו קרועות לגמרי, שאר הגומיות במצב תקין.

עדיך להשיקע את ה 200 ש"ח האלו שעולה משולש סיני בבוקסות מקוריות או לפחות של יצרן מוכר ולהשאיר את המשולש המקורי הקיים.

מה גם שחוזק מבני של משולש סיני (הברזל עצמו, ריתוכים וסוג החומר, לא חלק גומי) הוא גם בסימן שאלה.

לא לשכוח לבצע כיוון פרונט אחר כך.

פורסם

שלום לכולם..תודה על התשובות..

כפי שציינתי אני מאזור אשדוד.

יש אפשרות להחליף רק את הבוקסה השאר במצב בסדר עדיין...

אשמח להמלצות על מוסכים או חברים מהכנופיה מהאזור שלי שיוכלו לעזור לי.

לגבי הבולמים אמתין להצעה של הבחור מהפורום...

תודה והמשך שבת שלום

פורסם

כל פעם שתרצה לשים חלק סיני כי זה עלה לך זול ולא עשה לך חור בכיס, תזכור שכשהחלקים ייהרסו (ניתן לומר מהר יחסית) בטיימינג שאתה הכי לא מוכן אליו , תצטער ששמת סיני. בושה וחרפה שמוכרים חלקים סיניים בטיחותיים. שטויות קטנות ומסביב עוד אפשר להבין, עצוב שחלקים בטיחותיים גם הסינים וגם הטורקים הם שחקן חזק בחלפים. (עבדתי במקומות האלו, לא מדבר מהישבן ).

פורסם
השאלה מה לגבי הבולגויינט עצמו אם הוא קרוע? האם במשולש הנל הוא ניתן להפרדה או שהוא מובנה עם המשולש?

הבולג'וינט שם הוא לא חלק מהמשולש.

הוא בא מלמעלה מ"יד הסרן" ועובר דרך בוקסה במשולש, תפוס עם אום מלמטה.

פורסם
בולם יפני של KYB עולה 435

משולש איכותי 287 או סיני 150

בוקסה משולש מקורית 120 או תוצרת תאילנד 40

כל המחירים כוללים מע"מ

תודה,

יש משלוחים לאשדוד?

פורסם (נערך)
עצוב שבחלקים בטיחותיים גם הסינים וגם הטורקים הם שחקן חזק בחלפים.

לשים תוצרת סינית ותוצרת תורכית בכפיפה אחת זו אמירה מאוד נמהרת. תורכיה מייצרת גם מטוסי F-16, אתה יודע...

גם הסינים יודעים לעשות דברים טובים כשהם צריכים. השאלה היא האם מדובר בחברה גדולה ומכובדת או לא. מה לאום החברה, כל שכן מה לאום הפועלים במפעל, הרבה פחות רלוונטי כשלעצמו.

גם טייוואן שמייצרת המון חלפים לרכבים היא ארץ סינית, מבחינה אתנית ואף מבחינת זהותה הלאומית, בעיקר אם תשאל את הנהגת הרפובליקה העממית.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...