Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה דיבור על לארגן איזה מפגש רציני כבר לפני שנה לא? הגיע הזמן שמישהו ירים את הכפפה...

אדי אולי תעשה צעד ותפתח שרשור בדביק? או שעדיין ממתינים לרכב של ארט סאונד?

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

כן, עדיין מתוכנן.

מי שכרגע דווקא כרגע לא יכול להתפנות לזה, זה אני.

תינוק חדש בבית קצת משנה את סדרי העדיפויות, מקווה שעוד קצת יהיה אפשר להמשיך עם זה.

כרגע להכניס הברזות לפוד שהדפסתי דורש יומיים תכנון מראש

או שאתה רוצה לנסות לארגן משהו חופשי כרגע?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי לא צריך להיכנס להתארגנות מסובכת. אחרי הכל האנשים והרכבים הם מה שעושה את המפגש למהנה. צריך רק לחשוב על מקום מתאים, כל השאר כבר יקרה לבד.

במצב כזה אתה רק צריך אישור יציאה מהאישה לכמה שעות.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

ברור אסיף, הארוע שאני דיברתי עליו מתוכנן להיות משהו באופי אחר לגמרי.

במקרה כזה כשאין לי יד בתכנון והקמה זה לא ממש משנה אם אגיע או לא, מובן שהכוונה תהיה כן להגיע.

אני לא בטוח שמתכונת של שישי שבת בכלל תעבוד כאן בשבילי ויותר חושב על ערב באמצע שבוע עם העדפה לימי חמישי.

חשבתי יותר מאוחר ליזום מפגשים שכאלו ולקרוא להם המפגש הנודד אבל יותר מאוחר הכוונה היא לשלב שבו שני הילדים כבר ישנים לילות מלאים וזה עוד רחוק ממני.

צריך מקום עם חניון נוח שלא נפריע בו לאף אחד ובכל זאת יהיו בקרבת מקום בתי קפה ושירותים.

יש בחולון כמה מקומות כאלה למשל מול אווזי, יש את החנה וקנה החדש באזור התעשייה, ממש מאחוריו יש חניית מסעיות.

בראש העין גם יש חניון נחמד אבל בתי הקפה נסגרים יחסית מוקדם, בעשר או גג אחת עשרה.

תיקח בחשבון שמפגש ארצי צריך ללכת יותר לכוון מרכז בגלל זה חשבתי דווקא על מפגשים נודדים עם מקומות מומלצים שכאלו גם בדרום וגם בצפון.

אשמח להצעות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אשמח להגיע למפגש כזה. רק שיהיה בחוה"מ פסח למשל, למרות שזאת לא בדיוק תקופה טובה לצאת כי הכבישים מפוצצים. אגב, אם כבר הועלה כאן איזור ראש העין, אז יש שם את עינת או ענת, לא זוכר איך קוראים לזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תחנת הדלק במושב עינת, בהחלט מקום מעניין ויכול להתאים, יש שם מגרשון חניה קטן מחצץ ויש שם מסעדות וגם ביליארד\סנוקר

יכול להיות טוב.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי הרעיון הכי טוב לדעתי הוא להעלות שרשור בדביק עם מספר תאריכים אפשריים ומספר מקומות אפשריים, להחליט שהשרשור יהיה פתוח לשבוע והרוב יקבע איפה ומתי. ברגע שתהיה החלטה לפתוח שרשור של אישורי הגעה עם מקום ותאריך שהוחלט ולסגור את הסיפור.

פורסם

החניה של אצטדיון רמת גן כבר אינה נגישה לכולם?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נגישה, הרעיון הוא גם להזיז את מיקומי המפגשים, מבלי לפגוע בקיימים כמובן.

Pioneer TS-X150

פורסם

מקום עם פוטנציאל מעולה לאירוח מפגש כזה זה Back on Two

הסדנה של ליאור ברוך בנס ציונה.

מדובר במקום מגניב ביותר (סדנה לשיפוץ אופנועים ומכוניות קלאסיות) שתוכננה ומצויידת כדי לארח מפגשים ואף עושה זאת מידי שבוע.

יש בר קטן עם בירות מהחבית, חנות צמודה מטריפה והמתחם גדול מספיק לכמות גדולה של רכבים עם עוד המון חניה בחוץ.

היינו שם עם מועדון אלפא רומיאו למפגש באחד מערבי חמישי והיה מעולה

https://www.facebook.com/backontwo

פורסם

אדי מה עם ההודעה שכתבתי? אוליי להעביר לדביק למטרת הצעות מיקום וקביעת תאריך?

פורסם

עדיין לא - אני לא רוצה שזה יהיה משהו פתוח לגמרי מנסיון עבר רחוק בו כל אחד התחיל להעלות את ההתנגדויות שלו ואי היכולת שלו להגיע למיקום או בזמן וכך הלאה.

אני מעדיף לקבוע תאריך מוכן מראש וזהו - ללכת עם זה, מי שמגיע מגיע, מי שלא, חבל.

וכרגע - דיטק העלו רעיון מאוד נחמד אבל בין זה לבין לקבוע שם מפגש סאונד אני מתקשה לראות את הקשר כרגע.

אני צריך להתבשל על זה עוד קצת בכדי להחליט איך לעשות דבר כזה בצורה מסודרת.

Pioneer TS-X150

פורסם

מפגש ארצי יכול להיות נחמד, אבל צריך שיהיה מסודר ועם תאריך קבוע מראש עם זמן הכנה כך שהרבה אנשים יגיעו גם מהצפון, אנשים עם ציוד למכירה גם יוכלו להגיע, יש פה פוטנציאל למפגש מדהים.

פורסם

טוב,

תשמעו - SI ESPRESSO במושב עינת לבינתיים ממש מוצא חן בעיניי (הילדה אוהבת לאכול שם פסטה :-P )

והמקום עם חניון נוח ומספיק טוב בשביל לערוך מפגש ועדיין לא להפריע לעוברים ושבים וגם הסי אספרסו עצמו פתוח כל יום (כולל שבת) עד חצי שעה לאחר חצות שזה לדעתי מספיק טוב בכדי שאנשים יוכלו גם להתרענן או לקחת הפסקת אוכל.

וכמו שאמרתי יש שם גם מועדון ביליארד שזה גם אחלה לחברים שרוצים ללכת לבלות קצת.

עכשיו אני רק צריך לדבר עם הבוס(ית) לגבי אפטר :-P (סתם, אחרי ששני הילדים נרדמים לא אמורה להיות שום בעיה אז גם אם אגיע למפגש ב22:00 או 22:30 אני מאמין שעדיין יהיו שם חברים?)

המחשבות שלי הן למפגש תחילת סוף שבוע, חמישי ערב

לסופי שבוע - שישי, שבת יש את המפגשים החברים ולדעתי כל מפגש יכול להיות מפגש ארצי - מי שרוצה להגיע יכול להגיע לכל אחד מהם הרי.

אז אולי גם ניתן זמן לחברים שהם שומרי שבת ולחברים שעובדים בימי שישי ולחברים שבסופי שבוע (אני למשל) מקדישים את הזמן שלהם למשפחות וחברים (וכל מיני דברים שלא מספיקים לעשות כי אין זמן פנוי ראבאק).

מה דעתכם?

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...