Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי 0 ק"מ - תקציב 115K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר הרבה דיונים הגענו להחלטה על הפרמטרים :

תקציב 115k

מסגרת : בגלל התקציב מחפשים במסגרת 0 קילומטר יד ראשונה.

מה שאנחנן מחפשים זאת משפחתית מרווחת .. שתהיה חסכונית ,אם אפשר מנועי טורבו מה טוב, אוטמטית (רציף,אוטומט,dsg),

חשבנו על טויטה קורולה .. יש הצעה אחרת או דעות לגביה?

תודה רבה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פיאט טיפו החדשה אמנם לא טורבו, רק מנוע 1.6 סטנדרטי - אבל המחיר הוא 15K פחות. אפשר לקנות במחיר הזה סביבות 2800 ליטר...ככה שגם רכב חסכוני מאוד שיחסוך 10 ליטר בכל תדלוק לעומתה, יקח לו בערך 6-7 שנים להחזיר את החיסכון בדלק לעומת מחיר הרכישה של הטיפו.

יש לה גם 5 שנות אחריות, שזה 3 שנים יותר ממה שנותנות מכוניות של VAG, והיא יד ראשונה שלכם, ולא ליסינג לשעבר.

לדעתי היא הרכישה הכי טובה בתקציב הזה.

פורסם

עוד אופציות - סיטרואן C4, פיג'ו 308 (יש גם סטיישן), פלואנס דיזל (הכי חסכונית בתקציב הזה).

יש הצעה ב119 לאוריס הייבריד.

פורסם

לדעתי בקטע של תמורת לכסף קיה פורטה ב-102K מהווה אופציה מעולה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היי ,

לאחר סיבוב ארוך ומספר התלבטויות הגענו ל4 דגמים שמהם נבחר:

טויוטה קורולה 2016 1.6 sun.

יונדאי אלנטרה (i35) 2016 בגימור אינספייר.

פולסווגן גטה 1.2 טרדליין 2016.

סיאט לאון סטיישן 2016.

מה אתם ממליצים ? תודה.

פורסם (נערך)

טויוטה קורולה: יתרון: מרווח,מאובזר, צריכת דלק, נוחות נסיעה, תא מטען. חסרון: מנוע רועש ולא כל כך חזק.

יונדאי i35: יתרון: מרווח, אבזור, פתחי מיזוג לאחור, תא מטען. חסרון: מנוע חלש, צריכת דלק, נוחות נסיעה.

פולקסווגן ג'טה: יתרון: ביצועים, תא מטען, איכות, פתחי מיזוג לאחור. חסרון: פעולת הגיר במהירות עירונית או פקק, אבזור.

סיאט לאון סטיישן: יתרון: ביצועים, אבזור, איכות, נוחות נסיעה,סטיישן (תא מטען). חסרון: פעולת הגיר במהירויות נמוכות/פקק.

* אני הייתי בוחר את הסיאט- רכב איכותי מאוד וחזק.

עריכה אחרונה על ידי kingoftheroad123
פורסם

לו אני במקומך - מהרשימה שנתת הייתי הולך על הקורולה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם זאת הרשימה שהחלטת להתרכז בה אז גם אני מצטרף להמלצה על הקורולה - מכונית מעולה.

תקח אותן לנסיעות מבחן בכל אופן, יתן ל מושג קצת יותר רחב מה בשבילך ומה לא.

פורסם

את היונדאי אלנטרה החדשה והקורולה הייתי מוריד מהרשימה, הן נמכרות בהנחות קטנות יחסית בשיטת ה-0 ק"מ.

הפורטה שהוצעה כאן נמכרת במחיר מעולה בד"כ, גם קיה סיד האצ'בק זולה יותר מהאפשרויות שלמעלה.

אם מתקרבים לגבול העליון של התקציב אז רנו פלואנס דיזל היא אפשרות מעניינת או קיה סיד סטיישן דיזל.

פורסם

בתקציב דומה הזה קניתי את הסוזוקי קרוסאובר יד 00 מהיבואן (שילמתי 116 אש"ח כולל אגרת רישוי, קיפול מראות חשמלי, חישני רברס והמובילאיי המעצבן). קיבלתי אותה רק לפני שבוע כך שקשה לי לחוות דעה, אבל ניסיוני עם אותו יצרן (כולל דגם קודם עם אותו מנוע) חיובי, אחרת לא הייתי בוחר בה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת ? האלנטרה מצאה חן בעיניי בעיצוב שלה , ובאבזור המפואר , הקטע שהמנוע שלה חלש ולא חסכוני.

לגבי הגולף , לפי הנתונים שהסתכלתי היא קטנה מידי בשבילי , אני מחפש רכב משפחתי כמה שיותר מרווח.

ולגבי הקורולהצ? היא עדיפה על שאר הרכבים שהצעתי ? בסופו של דבר היא מנוע אטומספרי חסכוני , אך חלש יחסית. ולא כזאת מאובזרת.

• תוכן חדש...