Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ענבל אור תלך לכלא ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו קטע: היום בשעה 16:00 אני עומד ברמזור בתל אביב ושומע בחדשות שענבל אור לא הפקידה היום את הריינג' רובר שלה כמו שהתחייבה.

אני מסתכל על הרכב שנעצר ברמזור מימיני ולא תאמינו... ענבל אור יושבת בריינג' השחור שלה.

יצאנו ברמזור, היא חתכה אותי איזה 3 פעמים בדרך, כמובן בלי לאותת, אח"כ עמדה ברמזור שמאלה ובכלל נסעה ימינה - חתכה 3 נתיבים...

לא יודע, אולי היא מחפשת מקום להחביא את הרכב....

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אתה יודע שצורת נהיגה יכולה להעיד הרבה על האדם שיושב בפנים.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
שמעו קטע: היום בשעה 16:00 אני עומד ברמזור בתל אביב ושומע בחדשות שענבל אור לא הפקידה היום את הריינג' רובר שלה כמו שהתחייבה.

אני מסתכל על הרכב שנעצר ברמזור מימיני ולא תאמינו... ענבל אור יושבת בריינג' השחור שלה.

יצאנו ברמזור, היא חתכה אותי איזה 3 פעמים בדרך, כמובן בלי לאותת, אח"כ עמדה ברמזור שמאלה ובכלל נסעה ימינה - חתכה 3 נתיבים...

לא יודע, אולי היא מחפשת מקום להחביא את הרכב....

כנראה שהיא ידעה שאתה מקארסשטינקר לכן היא ניסתה להימלט.

איזה כייף לי :)

פורסם
יש אנשים שמבינים רק שפה אחת וזה בוטות. הגברת מתאימה את צורת הדיבור שלה 'לקולגה' שלה בשידור.

1+

לא ניתן לתאר את זה יותר חד ונכון מזה.

אגב לא כולם במדינה צעקנים, גם אני לא אוהב צעקות - עדיין יש אנשים שלא מבינים שפה אחרת.

פורסם

לא יודע אם תלך לכלא או לא

נדמה לי שכמו לאחר חפציבה ייבצעו שינויים בחוק כדי למנוע את התופעות שמתגלות בהתנהלות או חוסר ההתנהלות של ענבל אור.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אמרו בחדשות שכל הסחורה במשרדים של הגברת אור ימכרו לכל המרבה במחיר, מישהו יודע איך אפשר להגיע לסחורות שמוצעות למכירה ע"י כונס הנכסים?

פורסם

איזה סחורה יש לה?

מה היא יבואן סחורות

מכרה מגדלים באוויר תרתי משמע

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אולי בא לו על הפקס שלה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עם כל האשמה של ענבל אור, עובדיה ושולחיה אם יש כאלו, שום חוק שיחוקקו לא יוכל להגן על אנשים שלא בודקים על מה הם חותמים, שלא דורשים ערבויות אמיתיות לכסף שלהם ושמתעוורים כשנראה להם שהם יכולים לחסוך / להרוויח בקלות.

אולי יחסמו את עניין קבוצות הרכישה, אבל נוכלים ופראיירים תמיד יהיו.

פורסם

ברור, בזה אין ספק, תמיד היו ותמיד יהיו וכמאמר הביטוי הידוע "יזהר הקונה".

אפילו יעקב גנב את הבכורה מעשיו בנוכלות.

פורסם

אני מניח שלא ראיתם בחדשות את המשרדים של הגברת בעזריאלי.

המשרדים היו מלאים במחשבים של אפל, כסאות משרדיים, כורסאות, שולחנות מעוצבים.. והכל ברמה הכי גבוהה שיש, הגברת אהבה שופוני ולא חסכה ורכשה את המוצרים הכי איכותיים ויקרים. אתמול בחדשות אמרו שכל הסחורה תימכר במחירי שחיטה אז סקרן אותי לדעת איך ניתן להגיע למכירות מהסוג הזה.

פורסם

פנה לכונס ובטוח תקבל פרטים איפה ומתי תתבצע המכירה הפומבית (אם בכלל תהיה).

פורסם

אז אמרו בחדשות

המפרק יצטייד ראשית דבר בהערכת שמאי

אח"כ יפרסם מודעות לציבור

תתקיים מכירה

ואז המפרק יפנה לביה"מ לקבל אישור

וינחתו שכיות החמדה בבתים חדשים.

אולי ייכנסו למכירה גם התכשיטים ?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל