Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום מנוע נמוך, פיז'ו 206 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום , קניתי לפני שבוע בערך פיג'ו 206 2004 , ושמתי לב שבירידות חום המנוע יורד ולפעמים אפילו עד לקצה , ובשיוט בכביש מהיר הוא עומד על בערך 70 מעלות בעמידה או נסיעה מאומצת החום מגיע בין 90-100, לפי מה שאני מבין הבעיה היא בתרמוסטט שתקוע פתוח , אבל השאלה היא עד כמה זה קריטי וכדאי לתקן את זה? וגם כמה בערך זה יעלה לסדר את זה ?

עריכה אחרונה על ידי carscool
פורסם

למנוע יש טמפרטורה אופטימלית שבו הוא אמור לעבוד. טמפרטורה נמוכה יכולה לגרום לעבודה לא יעילה, שריפת דלק לא אופטימלית ובלאי גבוה יותר של המנוע

פורסם

אני מוסר טרמוסטט של 206 1.4 ידני, 88 מעלות צלסיוס פתיחה מלאה, אם אני זוכר נכון. חושב שמקורי. התרמוסטט פורק תקין מרכב, וכנראה תצטרך להחליף טבעת אטימה, שאותה לא קשה להשיג.

להחליף את החלק זה שטויות, שני ברגים ראש משושה עשרה מ"מ, אבל לנקז את האוויר ב206 זאת סאגה (מסובך בתור עבודה ראשונה).

לי אישית לא יהיה פנאי לסייע בימים הקרובים, אבל אם תרצה לשאול כלים תקבל אותם בחיוך.

אזור יפו וירושלים.

תרמוסטט כולל בית ואטם, תוצרת ישראל, איכותי יעלה עד 60 ש"ח. אגב.

*עם התרמוסטט ימסר גם יוניט חום, כפוף לאישור של חבר.

פורסם

החלפתי טרמוסטט ברכב לאחד מקורי פתיחה ב98 מעלות,זה תקין?

206 מנוע NFU 2006

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...