Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום באמצע נסיעה רגועה על כביש עירוני פתאום הידית הילוכים שלי השתחררה והאוטו נשאר על הילוך.

הידית פשוט זזה קדימה אחורה חופשי והאוטו נשאר על רביעי, הגעתי למוסך כשאני נוסע על הילוך רביעי והמכונאי פירק חלקית כי כבר זה היה בסוף היום העבודה.

האוטו זה גולף ידנית שנת 2003 מנוע 2000.

ככל הנראה הוא אמר לי שזה הכבל שמחבר בין הידית לגיר עצמו. כבל גיר.

ראשית כל מישהו נתקל בבעיה דומה? כי ממה שביררתי מכמה מוסכים זאת תקלה נדירה ממש וגם קשה למצוא חלק כזה מפירוק או מחלפים.

יש למישהו דעה בנושא? מה זה יכול להיות? למישהו יש חלק כזה או יודע מאיפה אני יכול לברר?

תודה

פורסם

קרתה לי אותה תקלה דומה בגולף 2002 ידנית.

אצלי היו אותם הסימפטומים בדיוק, לא מדובר בתקלה נדירה כלל והחלקים זמינים וזולים להחלפה.

אצלי זה הסתכם בכ-150 שקלים כולל עבודה.

אם זה באמת אותה תקלה מדובר בשטנגות שהתעייפו ופשוט קפצו ממקומן, כפי שאתה מתאר רק אחת קפצה מהמקום אבל הייתי ממליץ להחליף את שתיהן מכיוון שאם אחת הלכה עכשיו גם השניה תלך בקרוב.

אצלי בהתחלה החלפתי רק אחת ואז כעבור מספר חודשים גם השניה נהרסה וזה סתם היה טרטור מיותר.

אם המוסך שלך עושה מזה סיפור גדול תלך למוסך מומחה בוואגיות שכן מדובר בתקלה נפוצה שנובעת מעייפות החומר.

בלי שום קשר אם אני לא טועה בגולף דור 4 אין בכלל כבל לגיר...

מקווה שעזרתי,

שקד

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

• תוכן חדש...