Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.kvishim.co.il/cars/%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%94/

אני כנראה קונה כזה 2014 חדש מהחברה

מה דעתכם על הרכב? (אני נהג חדש)

לשאלות של איך חדש 2014 מהחברה - סוכן מכירות של רנו אמר לי שיש להם 3 דגמים 2014 עם 0 קילומטר. לא יודע איך אני אברר בפגישת הייעוץ.

פורסם

רכב שלא הצליחו למכור במשך שנה ממועד ייצורו, נרשם ברישיון ו"עולה לכביש" אך נשאר במגרשי היבואן למכירה בתור רכב "יד יבואן 0 ק"מ".

אם הרכב נרשם ב2014, משמע שהוא יוצר ב2013, משמע שהוא עומד אצלהם כבר 3 שנים.

הייתי מעדיף לחפש רכב כזה משומש עם נתונים סבירים. גם מקבל רכב שנסע (רכב לא אמור לעמוד במקום, וגם קשה לדעת באיזה תנאים הוא אוחסן) וגם משלם פחות.

אגב, באיזה מחיר הציעו לך את הרכב?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
רכב שלא הצליחו למכור במשך שנה ממועד ייצורו, נרשם ברישיון ו"עולה לכביש" אך נשאר במגרשי היבואן למכירה בתור רכב "יד יבואן 0 ק"מ".

אם הרכב נרשם ב2014, משמע שהוא יוצר ב2013, משמע שהוא עומד אצלהם כבר 3 שנים.

הייתי מעדיף לחפש רכב כזה משומש עם נתונים סבירים. גם מקבל רכב שנסע (רכב לא אמור לעמוד במקום, וגם קשה לדעת באיזה תנאים הוא אוחסן) וגם משלם פחות.

אגב, באיזה מחיר הציעו לך את הרכב?

עוד לא ידוע. מאמין שיורידו.

עוד שאלה קטנה, האם בטוח לקנות רכב כזה שעמד 3 שנים? בנוסף אברר באילו תנאים הוא עמד - אם הוא עמד בשמש \ חורף שלוש שנים אני בספק רב שאקנה אותו.

פורסם

אחריות מקיפה ואולי גם להוציא איזה טיפול מהיבואן בחינם.

אחרי הכול תזכור שמדובר בשמנים ונוזלים שעמדו 3 שנים בחום, צמיגים שעמדו 3 שנים (וכנראה כבר לא שווים הרבה ויזדקקו להחלפה), מצבר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קח את אותו התקציב, חפש לאון/ג'ולייטה ידנית משומשת בת 3 ככה (בהנחה שאתה מחפש רכב מעניין וידני), ושיהיה בכיף.

(יש כמובן עוד אופציות, אלו הצמד המיידי שעלה לי בראש כשמדברים על תקציב+ידני+ייעוד דומה)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כמו שנאמר בסיפור אחרת הכל תלוי בתמחור:

אם אתה משלם מחיר של רכב חדש על רכב בן שלוש, מאוד לא כדאי

אם אתה משלם מחיר של רכב בן שלוש ויד שניה ונהנה מאחריות מלאה - למה לא?

הסיפור הוא על אישה בת 50 שחטפה איידס והחליטה להתנקם במין הגברי על ידי הסבה לזנות.

ולשאלה מי הולך לזונה זקנה היא ענתה שהכל תלוי בתמחור.

פורסם

בזמנו הם הציעו עסקה דומה על כמות של רנו סניק שעמדה אצלהם כמה שנים, הם הציעו את הרכב במחירון + כמה אחוזים מכיון שהוא לא נסע, אני חשבתי שהם צריכים להוריד מהמחירון מכיוון שהבעלות הראשונה שלו היא חברה, בנוסף הציעו על הסניק הישנה שלי חצי מהמחירון ולכן העסקה לא יצאה לפועל.

פורסם
כמו שנאמר בסיפור אחרת הכל תלוי בתמחור:

אם אתה משלם מחיר של רכב חדש על רכב בן שלוש, מאוד לא כדאי

אם אתה משלם מחיר של רכב בן שלוש ויד שניה ונהנה מאחריות מלאה - למה לא?

הסיפור הוא על אישה בת 50 שחטפה איידס והחליטה להתנקם במין הגברי על ידי הסבה לזנות.

ולשאלה מי הולך לזונה זקנה היא ענתה שהכל תלוי בתמחור.

הם לא יחייבו אותי במחיר של רכב חדש על רכב בן שלוש אחי.. הם לא מטומטמים - עדיף פשוט לקנות חדש.

השאלה היא כמה הם יורידו והאם הם יסכימו לשלם על כל הטיפולים.. והאם הרכב באמת במצב שכדאי לי לקנות אותו לכמה שנים טובות

פורסם

במחיר הנכון נשמע כדאי.הרכב מרשים.רציתי לקנות כזו יד 2 אבל נפלה בבדיקה.שים לב שלמרות ההופעה המרשימה הזינוק 0-100 לא מרשים במיוחד.אולי תגלה לנו את המחיר?

פורסם
במחיר הנכון נשמע כדאי.הרכב מרשים.רציתי לקנות כזו יד 2 אבל נפלה בבדיקה.שים לב שלמרות ההופעה המרשימה הזינוק 0-100 לא מרשים במיוחד.אולי תגלה לנו את המחיר?

11 שניות לפי נתוני יצרן.. בסדר אחי זה סבבה אני נהג חדש אוטו ראשון שלי לא צריך להשתגע.

המחיר עוד לא ידוע לי - מחר יש לי פגישת ייעוץ ואני אשתף את המחיר אז

פורסם

שים לב לנושא הביטוח.חברה גדולה סירבה לבטח בטענה שלא מבטחים מכוניות ספורט.המחיר המשומש של 2013 היה 58,000 ללא טווח למיקוח בטענה שטרייד אין 56000.כאמור ויתרתי אחרי הבדיקה ואם היה חדש במחיר סביר ייתכן והייתי קונה.ביטוח אצל סוכן היה סביר.

• תוכן חדש...