Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - הונדה HRV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנים של תמחור גבוה ביחס למתחרות והתרחקות ממכירות לציי רכב, קנו למותג "הונדה" מעמד איתן בשוק הפרטי.

הלקוחות התרגלו לשלם פרמיה עבור השם ה"נחשב" גם ביחס ליפניות האחרות וסביב המותג התגבש גרעין קשה של לקוחות נאמנים.

על פי נתוני המכירות גם HRV החדש נהנה מאותה הילה וזוכה לביקושים ערים, אבל האם יש הצדקה של ממש למחיר הגבוה בכ-10,000 שקלים ואף יותר מהמקובל בקבוצתו?

מה מסתתר מאחורי ה-H בחזית?

יצאנו לבחון אותו ואת המסקנות שלנו תוכלו לקרוא כאן

8.jpg23.jpgINT.jpgOPEN.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קינן, שאלה קטנה על תא המטען:

בעת קיפול המושבים האחוריים, יש בליטה או שמקבלים שטח הטענה שטוח?

לא ברור לי למה הונדה לא מוכנים לתת את המולטימדיה המקורית, ברור לי שיש כזאת להונדה וכנראה שהיא מגיעה עם עיצוב סביר יותר.

עד כמה נוח הסיפור המוזר הזה מתחת לקונסולה המרכזית (AUX/USB/מצתים סיגריות ומה לא)?

עכשיו נורא מעניין מה דלק מתכננת לנו עם ה CX-3 שעדיין לא מגיע גם הוא בטח יגיע עם מנוע בנפח בקבוק קולה (לפחות בקולה יש גזים, גדישה זה טוב), אני בספק שדלק יביאו במחיר סביר את גרסאת "קולה לחג" (2 ליטר).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

רק לי הדאשבורד עם הפתחי איוורור נראה כמו שהיה של הסובארו של פעם?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

הדאשבורד הזה מזעזע האמת, אבל כמכלול האוטו סביר. הבעיה היא שהמנוע אטמוספרי והאבזור נחות מהספורטאז', במיוחד בהיבט הבטיחותי. כמו כן, העיצוב שלה מאד תלוי צבע. בכסוף, למשל, היא נראתה לי ממש מכוערת, בעוד בצבעים כהים יותר דווקא אהבתי.

אבל בשורה התחתונה כן, אנשים מוכנים לשלם פרמיה על ה-H.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

1.jpg2.jpg3.jpg

קינן, שאלה קטנה על תא המטען:

בעת קיפול המושבים האחוריים, יש בליטה או שמקבלים שטח הטענה שטוח?

לא ברור לי למה הונדה לא מוכנים לתת את המולטימדיה המקורית, ברור לי שיש כזאת להונדה וכנראה שהיא מגיעה עם עיצוב סביר יותר.

עד כמה נוח הסיפור המוזר הזה מתחת לקונסולה המרכזית (AUX/USB/מצתים סיגריות ומה לא)?

עכשיו נורא מעניין מה דלק מתכננת לנו עם ה CX-3 שעדיין לא מגיע גם הוא בטח יגיע עם מנוע בנפח בקבוק קולה (לפחות בקולה יש גזים, גדישה זה טוב), אני בספק שדלק יביאו במחיר סביר את גרסאת "קולה לחג" (2 ליטר).

קיפול המושבים מייצר רצפה שטוחה לגמרי, אני מצרף כאן שלוש תמונות יצרן שממחישות את זה. בהיבט הזה של וורסטיליות המכונית מאוד מרשימה.

למה אין מערכת מקורית? אני יכול לחשוב על שתי סיבות - הראשונה מחיר והשנייה נוגעת לתאימות המערכת לעבודה עם וויז, מתיכה בעברית וכו'. המערכת המקורית אכן נראית טוב בתמונות.

לא הפריע לי הסיפור עם התא שם, יש שם הרי שקע כוח, כניסת AUX ושקע USB - השימוש בהם הוא לרוב לתקוע שם משהו ולשכוח מזה - כך שאין פה ממש עניין של נוחות תפעול. באופן אישי אני צימדתי את הטלפון באמצעות הבלוטות' ושמתי אותו בתא של מחזיקי הכוסות.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם (נערך)

בתור בעל מרוצה :-) של הרכב יותר מחודש אני יכול לענות על חלק מהדברים:

1. קודם כל, מבחן לא כול כך מדוייק לדעתי, בעיקר בתחום הדינמי. אפשר לחשוב שהרכב איטי ולא מאיץ כמו שצריך. אני אני להגיד שהרכב דורש הסתגלות מסויימת וכמובן לא רכב ספורט, אבל רחוק מאוד מהגדרה איטי (היה לי רכב עם טורבו קודם). אני דווקה אוהב ללחוץ אליו בעדינות ומקבל תגובה יפה מאוד בתנאים שונים כולל עליות של חיפה שיצא לי להתנסות בהם פעמיים. נתוני תאוצה שאומתו במבחנים אחרים: 10.8 שניות ל 100 ופחות מ8 שניות מ80 ל120. זה יותר מהיר מרוב המתחרים בקטגוריה. גם נוחות הנסיעה טובה מאוד ולא כמו שכתוב במבחן, רוב השיבושים לא מורגשים ברכב ורק חלק קטן עוברים לישבן.

2. קיפול המושבים שטוח לגמרי (אפשר לישון :wink:), פשוט גאוני. הרכב מרווח מאוד.

3. מערכת המולטימדיה בהתקנה מקומית לא מבריקה, אבל סבירה. אני הבנתי, שתהיה גירסה מאובזרת יותר עם מערכת מולטימדיה מקורית וכל המערכות הבטיחות המתקדמות.

4. הרכב יפה מאוד לטעמי, תמונות עושות עוול לרכב, פתחי מיזוג לדוגמא נראות מרשים במציאות.

5. הקונסולה המרכזית כוללת מדף נוח ולמרות מיקום לא מושלם שימושית מאוד

אני שוקל לכתוב מבחן התרשמות משלי, מה אתם אומרים ? (אינני מומחה, זה יותר מבט של נהג מרוצה מהרכב שיכול לעזור לאחרים)

עריכה אחרונה על ידי ledirf
פורסם

1. 0-100 לא כ"כ רלוונטי. 80-120 בפחות מ-8 שניות קשה לי להאמין על סמך ניסיון עם מכוניות קודמות. מדדת את זה? באילו תנאים?

2. צוין ואף צוין לשבח.

3. כמה תעלה הגירסא המאובזרת?

4. תלוי צבע, מאד.

5. קצת סתירה פנימית.

תכתוב, למה לא?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

1. לא מדדתי. קראתי באחד המבחנים שעשו בארץ. הרכב מרגיש זריז יחסית לרכב משפחתי. לא רכב ספורט, אבל לא עגלה כפי שניתן להסיק מהמבחן.

3. אין לי ידע על מחיר של גרסה המאובזרת, אבל אני מניח שתהיה יקרה ופחות אטרקטיבית

4. שלי בצבע לבן פנינה (לטעמי יפה מאוד) פחות אהבתי את הכסף ושחור על הרכב

5. בשבילי זה נוח, לאחרים לא בטוח

פורסם (נערך)

הכישלון של הג'אז המוגבהת הזו הוא המנוע

חלש מידיי, עצל מידיי וישן מידיי

אם היה לו את ה L15B7 החדש של הסיוויק החדשה, הוא היה SUV דיי מוצלח

בקשר למערכת המקורית, יש מה שנקרא HONDA LINK (יכול להיות שם אחר,כבר שכחתי)

זו תוכנת GPS של HONDA עם מפות משלה (לא של וויז, לא IGO, לא של GOOGLE MAPS)

הונדה לא טרחו במיפוי של ישראל ולכן היבואן לא מייבא את המולטימדיה המקורית

אני לא מאמין שהייתה לו בעיה "להכריח" אנשים להוסיף עוד 3-5 אלף עבור המערכת המקורית, הוא פשוט לא מייבא כי הוא חושב שבלי GPS זה לא רלוונטי

(למולטימדיה המקורית יש מספר פיצ'רים כמו לכוון את זווית המצלמה האחורית, תמיכה מלאה בAPPLE CARPLAY והמקביל של האנדרואיד)

עריכה אחרונה על ידי CiViC FB
פורסם
הכישלון של הג'אז המוגבהת הזו הוא המנוע

חלש מידיי, עצל מידיי וישן מידיי

אם היה לו את ה L15B7 החדש של הסיוויק החדשה, הוא היה SUV דיי מוצלח

בקשר למערכת המקורית, יש מה שנקרא HONDA LINK (יכול להיות שם אחר,כבר שכחתי)

זו תוכנת GPS של HONDA עם מפות משלה (לא של וויז, לא IGO, לא של GOOGLE MAPS)

הונדה לא טרחו במיפוי של ישראל ולכן היבואן לא מייבא את המולטימדיה המקורית

אני לא מאמין שהייתה לו בעיה "להכריח" אנשים להוסיף עוד 3-5 אלף עבור המערכת המקורית, הוא פשוט לא מייבא כי הוא חושב שבלי GPS זה לא רלוונטי

(למולטימדיה המקורית יש מספר פיצ'רים כמו לכוון את זווית המצלמה האחורית, תמיכה מלאה בAPPLE CARPLAY והמקביל של האנדרואיד)

יש מולטימדיה מקורית בג'אז , אז מה שאתה כותב קצת לא מסתדר לי, למרות שלא בדקתי לגבי הניווט שם.

וד"א גם הבעיה בג'אז הלא מוגבהת באופן לא מפתיע היא המנוע, כנראה זה קטע כזה אצל הונדה , למרות שראיתי שבארה"ב יש פיט עם המנוע 1.5, שלג'אז הוא היה עשוי להתאים יותר מלhrv.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
יש מולטימדיה מקורית בג'אז , אז מה שאתה כותב קצת לא מסתדר לי, למרות שלא בדקתי לגבי הניווט שם.

וד"א גם הבעיה בג'אז הלא מוגבהת באופן לא מפתיע היא המנוע, כנראה זה קטע כזה אצל הונדה , למרות שראיתי שבארה"ב יש פיט עם המנוע 1.5, שלג'אז הוא היה עשוי להתאים יותר מלhrv.

גם הג'אז וגם הhr-v בארצות הברית מקבלים מנוע גדול וחזק יותר, ובכללי זה מאוד נפוץ שם שהמנוע הבסיסי של הרכבים הוא חזק יותר מהמנוע הבסיסי של מה שהרכב יקבל באירופה

פורסם

אנשים מתלוננים על הביצועים ב-hrv ומעדיפים את הקיה שחלש ממנו משמעותית גם בנתונים היבשים וגם בנסיעה על הכביש.

לגביי המולטימדיה המקורית- היא ממש לא מתאימה לארץ ולא ידידותית, לכן יש מולטימדיה מקומית.

חוץ מהאבזור, אני לא רואה אותה נופלת מהקיה בשום תחום

פורסם

מעדיפים את הקיה כי באותו המחיר יש יותר מרווח ויותר אבזור בטיחות חשוב.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...