Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Waze לא עובד בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישתי ואני שמנו לב שהאפליקציה לא עובדת היטב באיזור הכרמל. הרבה איבודי תיקשורת, איטיות מסלולים אידיוטים ועוד. מוזר מאוד.. עוד מישהו נתקל בתופעה?

פורסם (נערך)

האפליקציה עובדת טוב או גרוע בתלות באיכות קליטת הרשת הסלולרית בנייד . ידוע שיש רכבים שהקליטה בתוך הרכב די מונחתת ואולי זו הבעיה. בגדול הבעיה שהעלית בסבירות גבוהה היא מקומית שלך. אם תרצה ערוך ניסוי קטן, עצור במקום שאין וויז, צא מהרכב ובדוק וויז "באוויר החופשי" ותבין במיידי מה קורה. הבעיה כנראה לא אזורית בהנחה שאין תלונות של אחרים על כיסוי חלש של אותו ספק באזור.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

לפני כחודש הייתי בחופשה בחיפה עם אישתי.

הוויז עבד פשוט נהדר.

ככל הנראה זה משהו מאוד נקודתי או בעיה בספק הסלולרי/במכשיר שלך.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

משתמש בוייז יום יום בחיפה, הטלפון זרוק המחזיק הכוסות מתחת לדאשבורד. אפס תקלות. רשת אורנג', Mi4c דור 4

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אגב וויז, לי היא פשוט נסגרת ללא הודעה.

זה מאוד בעייתי כיוון שאמצעי התחבורה העיקריים שלי הם אופניים ואופנוע, בהם הטלפון נמצא בתיק גב ומשדר לאזניות בלוטות'. רק כעבור כמה פניות שעוברות בדממה מוחלטת אני מבין שהאפליקציה קרסה ונאלץ לעצור בשול.

מישהו נתקל?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

גם אני עם הגרסא המעודכנת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

רק אתמול עדכנתי לגרסה החדשה - והבוקר, כביש החוף מנתניה להרצליה, וויז לקח לי שעה וחצי במקום 40 דקות כרגיל. מישהו יודע איך מתקינים חזרה גרסה אחורה?!?

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם

יום יום וויז אצלי בשימוש בחיפה והסביבה,

012 מובייל מבית אורנג' עובד נפלא.

לא גרסה מעודכנת.

פורסם
רק אתמול עדכנתי לגרסה החדשה - והבוקר, כביש החוף מנתניה להרצליה, וויז לקח לי שעה וחצי במקום 40 דקות כרגיל. מישהו יודע איך מתקינים חזרה גרסה אחורה?!?

במידה ואתה עם אנדרואיד, תמחק ותוריד apk ישן יותר.

• תוכן חדש...