Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תומר כתב:

שאלה קטנה:

גם שמורידים ראש לא רואים את הרינגים של הבוכנות, איך ניתן לדעת אם יש צורך בזה?

ואני אוסיף: איך מחליפים מבלי לפרק את הבלוק?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

a101_0197.JPGתיקון

טעות - זה אינו ראש של 106 מוזרקת, אלא ראש TU לקרבורציה; יש רק הברגות למצתים. (תודה על וידוא ההריגה)

זה מה שאמרו לך בליטל? מדאיג... :roll:

סחתיין על התיעוד.

יוסי התקשר ומסר להודות לך שסגרת לו את הבניה של פאטיו עם deck :wink: (חזרנו לימים הטובים)

דניאל

MCS 2008

פורסם

וואו! פשוט מדהים כל העבודה הזאת! יפה מאוד! העם מישהו אי-פעם ראה תמונות דומות לזה או של מנוע מפורק של טויוטה קורולה 1993-1997 במקרה? עם כן אנא תפרסמו את הלינק כאן!?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
סחתיין על התיעוד.

יוסי התקשר ומסר להודות לך שסגרת לו את הבניה של פאטיו עם deck :wink: (חזרנו לימים הטובים)

דניאל

הממ... לא ממש מבין בזה. מישהו זרק לי שיש שם ראש של 106 ששוכב וכששאלתי אם זה זה, אמרו שכן. בכל מקרה, יוסי עדיין לא ביקש תשלום, אבל אני אברר אם כבר יש לו ג'קוזי :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הממ... לא ממש מבין בזה. מישהו זרק לי שיש שם ראש של 106 ששוכב וכששאלתי אם זה זה, אמרו שכן. בכל מקרה, יוסי עדיין לא ביקש תשלום, אבל אני אברר אם כבר יש לו ג'קוזי :-P

רוני

אתה עובד איתו בשותף+60?

פורסם

בתור נהג צרפתיות מושבע אני חייב לתת פה כמה נקודות...

1: אין מצב שהאטם היה ככה פרוץ והאוטו לא היתחמם!!!!!!! (יכול להיות שכשהם פירקו אותו הם קרעו אותו עם מברג או משהו...כי במצב כזה... כל לחיצה שותה לך את המים!!!)

2:מי שאמר לך שהראש של ה 106 הוא של ראלי... כנראה הוא מבין "גדול"

3:מה השטות הזאת שניכתבה פה על מעברים קרובים מידי??? (לפורטינג)

תן לי להפנות את צומת ליבך לפרוייקט פשוט על מנוע MI 16... ושלא יתחילו לבלבל לי בשכל שזה מנוע שונה, כי זה נועד כדי להראות לכולם שכשיש מי שיודע לעבוד אז אין שום בעיה...

http://www.psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2525

בקיצור... אם תיתן למוסך מורשה לטפל לך באוטו, אז הוא יזוז כמו סקסו 1.4, מהסיבה הפשוטה שהם לא מבינים את המנוע הזה... הם רק יודעים שהוא יותר גדול! (מנסיון של עבודה במוסך מורשה של פג'ו סיטרואן... אז בבקשה לא להתחיל עם השטויות!)

הראש כבר היה בחוץ...

למה לא להוריד לו משהו כמו 0.5 מ'מ? לפי התמונה יש לך אפשרות...

זה נכון שהפורטינג היה עולה הרבה כסף... אבל האוטו היה נושם כל כך יפה שתוך שבוע היית אומר שזה שווה כל שקל!!!

וחוץ מזה... לא שאני מזלזל או משהו...

למה לא שאלת מישהו מ PSI? אולי היית יוצא בפחות נזק? (למרות שלא ראיתי שרשמת כמה זה עלה לך בסוף...)

אחלה אוטו יש לך ... הוא צריך טיפול נכון...

תחשוב על זה ליפני כל דבר שאתה עושה לו

אם כבר מנוע... אז שיהיה לו קרבורטורים

www.psi.co.il

פורסם

דבר אחד לא הבנתי בסטים האלה של הקרבורטורים שנראים כמו אגזוזים קטנים .

מה עם פילטר אוויר ??? אין ? כי אני לא רואה

ים long time no

פורסם
בתור נהג צרפתיות מושבע אני חייב לתת פה כמה נקודות...

בניגוד להרבה אנשים פה (וזה לא נאמר בזלזול - להפך, אני מאוד מעריך פרוייקטים כמו זה שבקישור שצירפת), חשוב לי שתהיה לי אחריות מוחלטת ושקט נפשי בנוגע לטיפול ברכב. מוסך מורשה (לפחות המוסך שלי) נותן לי את הדברים הללו. אני מעדיף ללכת "לפי הספר", לפחות בשלב הזה של חיי, ממגבלות כספיות ואחרות. לא רוצה להכנס עמוק מדי לתחומים שאני לא מבין בהם, לכל מיני הרפתקאות. ונכון, מוסך מורשה הוא יותר יקר ממוסך חצר, אבל יש לו גם יתרונות.

המנוע לא התחמם, בוודאות. אני יודע שזה נשמע מוזר, גם את המוסך שלי זה מאוד הפתיע.

בנוגע לפורטינג - ההוצאה הכספית הייתה לא צפויה. ממש לא רציתי להגדיל אותה. ביררתי עם בעל המקצוע אם ניתן לעשות משהו בעלות נמוכה, הוא הציע שלא אעשה ולקחתי את הצעתו.

האוטו לא זז כמו סקסו 1.4, ממש לא צריך להגזים. לפי התמונות אולי יש אפשרות להוריד, אבל בעל המקצוע מדד את המרחקים בין המעברים והמליץ לא.

תודה על העצות בכל מקרה, בסופו של דבר אני מרוצה, וזה מה שחשוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...