Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם לא כאופציה בתוספת תשלום?

בכל מקרה, המערכת מבצעת תמרוני חניה במהירות אפסית.

כנראה לחץ בטעות על הגז, או שרצה 'לעזור' למערכת, ולא בלם בזמן. העיקר שיצא שלם.

פורסם

נהג חרטטן. גם אם קיימת מערכת וגם אם היא השתגעה, ליטוף של דוושת הבלם מוציא אותה מכלל רלוונטיות, בדיוק כמו בקרת שיוט.

פורסם

אפשר להזמין את המערכת חנייה אוטומטית בהזמנה מיוחדת. זאת עובדה. לא כחלק משום חבילה.

האם מי שקונה a3 מאבזר את הרכב בתוספות מיוחדות?? ב99 אחוז מהמקרים לא..

פורסם

מערכת חנייה אוטומטית קיימת ב-Audi A3 כאופציה מיוחדת עוד מהדגם הקודם (8P), המערכת אינה זולה.

הסיכוי שקיים כשל תכנוני במערכת הזאת קטן מהסיכוי שהנהג גרם לתאונה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לא מכיר את המערכת בAudi, אבל בCLS לדוגמא המערכת כלל לא נוגעת בגז/ברקס אלא רק משחקת עם ההגה - ומודיעה לנהג מתי לבלום\לשחרר ומתי להעביר לרוורס.

Aprilia Shiver 750

פורסם

זה קטע ישראלי לשפוט בן אדם שלא יודעים מה באמת קרה שם?

יכול להיות שהוא עשה פשלה ויכול להיות שלא תפסיקו להסיק מסקנות כאילו הייתם בתוך הרכב..

פורסם

אני לא יודע איך מגיעים למצב כזה מבלי לעשות פשלה רצינית ביותר.

היה לו מזל גדול שלא היה אף אחד מאחורי הרכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
זה קטע ישראלי לשפוט בן אדם שלא יודעים מה באמת קרה שם?

יכול להיות שהוא עשה פשלה ויכול להיות שלא תפסיקו להסיק מסקנות כאילו הייתם בתוך הרכב..

אם כבר, אני חושב שזה קטע ישראלי להיות סלחניים מדי כלפי נהגים במצבים כאלו ולהאמין לסיפורי אלף לילה ולילה על מכוניות שלא עוצרות, דוושות מאיץ שלא מפסיקות להאיץ, כתמי שמן, ועוד.

אני אישית, מעדיף להעריך מה קרה, מאשר להגיד שאני לא יודע. מה גם שיש כאן נתונים, שעשויים להפריך את הטענה שמדובר בתקלה במערכת החניה האוטומטית, מאחר ונראה שאין כזו ברכבו של ה"נאשם".

לבוא בטענות לגורם האנושי זה הדבר היחיד שיכול להביא לתהליך הסקת מסקנות ולשיפור, וברוב המקרים זה גם מתברר כנכון.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ראיתי תמונה שצולמה מקרוב, ובה רואים את פני הנהג בעודו תקוע ברכב. לפי הצילום הוא נראה יותר מבוגר מ 60 כמו שכתוב בידיעה המקורית..

אבל בגדול, ככל שמתבגרים מאבדים את חדות התגובה/תחושה, כמו שמאבדים את הערכת המרחקים - וזה גורם לנוהג/ת להגיב באיחור להתרחשויות השונות.

לפני שבועיים המלצתי לקרוב משפחה בן 81 שיפסיק לנהוג אחרי כמה מקרים מדאיגים כמו בלימה בשניה האחרונה, דפק רכב שחנה לידו בלי להרגיש והמשיך לדרכו..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
אני לא יודע איך מגיעים למצב כזה מבלי לעשות פשלה רצינית ביותר.

היה לו מזל גדול שלא היה אף אחד מאחורי הרכב.

אתה מתכוון מתחת לרכב :lol:

איך הרכב לא נפל למטה? שאלה כמה מהר הוא נסע כדי שהרכב לא הספיק ליפול בחלקו האחורי ולהתפס במזגן זו השאלה.

כניראה שם מנוע רקטי אחרת המרווח הזה היה גורם לרכב ליפול בחלקו האחורי

קובי

:-)

• תוכן חדש...