Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היה מדובר בנהגת זה היה מעשה שגרה,

אבל הפעם היה נהג ברכב חדש שטען שנתן למערכת החניה האוטומטית לחנות וזה מה שקרה.

http://newshaifakrayot.net/2016/03/09/%D7%9E%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%A2-%D7%9E%D7%99-%D7%92%D7%A8%D7%9D-%D7%9B%D7%9E%D7%A2%D7%98-%D7%9C%D7%A6%D7%A0%D7%99%D7%97%D7%AA%D7%95-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%A0/

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתמול היה כתוב שהתבלבל. זה די שגרתי בחיפה. ראש קטן וזה...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ריקול על הנהג.

כפי שכב RK - ארועים כאלה אינם מדירים בחיפה. זכור לי מהילדות מקרה דומה עם משאית שגישרה משד' או"ם (היום הציונות) לחדר השינה של מישהו בסמוך לצומת של רח' בן יהודה. המזל היה שהדיירים ישנו בצידו הרחוק של החדר. כמה שנים אח"כ - באיזה ערב שבת שמעתי בום גדול, למחרת בבוקר ראיתי רכב שנפל מאבר לקיר תומך בגובה של איזה 2-4 מ'. ועוד כהנה וכהנה תאונות, כמו אותה נהגת שקיצרה את הדרך וירדה קומה בחניון של קניון חיפה (כיום "עזריאלי").

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה ריקול של הנהג, חבר'ה?

בשביל מה יש את המערכת?שתעשה את העבודה ושניתן יהיה לסמוך עליה.

ברגע האמת היא כשלה ועוד איך כשלה, לכן אני צופה פה תביעה גדולה שאפשר לעשות או ריקול בדרך.

פורסם

בחייאת אושריקו, מה הסיכוי שזו באמת אשמת המערכת? רק אתמול היה כתוב בחדשות שהנהג התבלבל, היום הוא פשוט כבר קיבל ייעוץ והתחיל לתרץ.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הקישור לא נכנס לי, על איזה אוטומ מדובר (זוכר שראיתי a3 לבנה במרשתת, אולי זה זה)

חשוב לזכור שבמערכות במכוניות לא ממש יקרות (פחות מחצי מיליון נניח), הנהג לוקץ על הגז והברקס, אז אני מניח שזו טעות אנוש.

פורסם
ואם זו הייתה מאזדה 3 גם הייתם מאשימים את הנהג?

סתם תחושה...

הרכב עבר גדר בטיחות מברזל, הוא לא היה מצליח לעבור אותה בלי לחיצה חזקה על הגז מצד הנהג.

גם במרצדס S CLASS זו כנראה היתה אשמת הנהג.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

"גדר בטיחות" זה לא.

מעקה הולכי רגל מפרופילים דקים שהעמודונים מבוטנים בבטון (לעומת ברגיות) בן 30 שנה. נקודת החיבור לבטון היא הנקודה החלשה, בד"כ מצטברים שם מים והפרופיל מחליד ונחלש, אין פלא שהמעקה נגזר חלק.

9d2a8bb62434d4dd48ae540a70809cfe.jpg

• תוכן חדש...