Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי רעידות קטנות בהגה ימינה שמאלה במהירויות הנ"ל,

רעידות מציקות בידיים. בזמן האטה במהירויות האלה יש אותם גם, מפסיק באזור 80. גאנטים חדשים עם טבעות מרכוז מתאימות, מאוזנים וישרים. התחיל אחרי החלפתי גאנטים. כרגע הטבעות הם מפלסטיק, מחר אני מחליף למתכת. מה יכולה להיות הבעיה?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

חוסר איזון של הגלגלים.

דבר איתנו שוב אחרי ההחלפה של טבעות המרכוז למשהו יותר רציני ואם ממשיך אולי זה הבעיה של הגנט'ים עצמם.

פורסם

הייתי עם הבעיה בפנצ'ריה, שמו ממש קצת משקלים אבל אמרו שהצמיג "קופץ" לא עגול, הראו לי הצמידו לזה כמו סרגל, זז אולי 3-2 מ"מ, יכול להיות בגלל זה?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

יכול להיות שהם צודקים אך צמיג יכול לעשות "זיגזג" גם בגלל הג'נט.

הכי פשוט זה לבצע הצלבת גלגלים עם האחוריים ולבדוק האם יש שיפור.

פורסם

אם הגלגלים הבעייתים מאחורה, לפי ההגיון אני לא צריך להרגיש בהגה, נכון?

התקנתי לבד, חשבתי עשיתי משהו לא נכון אז ניגשתי לפנצרייה וזה לא עזר..

פורסם

החלפתי למתכת, חלק ניכר מהרעידות ירדו אבל ב120 עדיין יש, מרגישים אותן בכל האוטו.

האם זה משהו פסיכולוגי או שזה באמת יכול לקרות שהאוטו מתחיל לרעוד אחרי כמה זמן של נסיעה ולא ישר?נגיד אחרי עמידה של עשר דקות?פשוט תידלקתי את האוטו ולא היו רעידות ממש מורגשות ואחרי כמה זמן זה התחיל

פורסם

עדכון,

אתמול הורדנו את כל האיזונים עשינו מחדש, היה גלגל אחד שהראה 7 צד אחד ו8 צד שני שמנו אותו מאחורה. כל השאר הצלחנו לאפס אותם. עכשיו יש רעידות במהירות 110, יכול להיות שהבעיה זה בצמיגים?? יש טעם להחליף את 2 הקדמיים רק?

פורסם

אני אזרוק משהו ששמעתי, קח את זה בערבון מוגבל.

מכשירי האיזון בהרבה פנצ'ריות פשוט לא מכויל. ואיזון כשהצמיג באוויר הוא לא מספיק, יש פנצ'ריות מסוימות שיש להם מכשיר איזון עם התנגדות , שמדמה נסיעה בכביש.

אז יש 2 אופציות.

-אולי לבדוק איזון בפנצ'ריה אחרת, סתם כדי לראות אם איזנו לך כמו שצריך.

-ללכת למכון פרונט ולבדוק את כל הפרונט, יכול להיות שחלק אחר גורם לרעידות.

אגב- רעידות מההגה בזמן בלימה זה צלחות.

Miata ND2

פורסם

שמעתי על המכשיר מצאתי אחד בבאר שבע, שבוע הבא אני אבקר אצלו.

לגבי רעידות בהאטה זה לא מהצלחות כי אם אני מאט מ130 אז יש רק ב110 רעידות ומפסיק..

פורסם

לפי דעתי כנס למכון אבל מכון מקצועי לפרונטים. הם יסדרו לך, חבל תתחיל לזרוק כספים סתאם, יכול להיות ציריות/משולשים/נאבה שחטפה מכה וכו....

צלחות אצלך מעוותות זה בטוח בגלל רעידות בבלימה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אין לי כרגע זמן להתעסק באוטו בגלל עבודה, רק בשישי אני יוכל להמשיך לטפל בזה.. שמעתי שסיבוב של הצמיג על הגאנט גם יכול לעזור אם יש לגלגל צורה של אליפסה, מישהו שמע על דבר כזה?

פורסם

לי נראה שיש לך בעית עם הג'נטים ולא יעזרו לך איזונים גם לא מכשיר איזון מדמה התנגדות כביש.

איזה יצרן הם?

פורסם (נערך)

עדכון:

הוחלפו 2 צמיגים קדמיים לדאנלופ ספורט, הסיניים היו לא עגולים וגם ככה התכוונתי להחליף אותם, גאנטים נבדקו ישרים פלס(ירדה אבן מהלב)

הרעידות ירדו טיפה אבל עדיין מורגש.

אין רעידות בהאטה.(מנהלים אבקש לשנות כותרת)

בזמן שהאוטו היה באוויר שמנו את האוטו בהילוך וראינו שיש קפיצות קטנות של הגלגל, לאחר בדיקה התברר שיש חופש בצירייה. תיקון עולה 800, כדאי לעשות או לחפש חילופי? עכשיו לפי מה שאני יודע מאזדה ופורד חולקים את אותה הפלטפורמה, האם צירייה שלהם תתאים?

גאנטים סיניים אבל נדירים

PSX_20160310_235505.jpg

עריכה אחרונה על ידי Unrated

• תוכן חדש...