Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראשון לציון או באר יעקב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי בסוף להשאיר את הדירה הנוכחית למשכן אותה וללכת על דירה בבאר יעקב או בראשון, זאת ההתלבטות שלי.

ב2.1 מיליון יהיה אפשר לקבל דירת 4 חדרים 107 מטר עם מרפסת 16 וחניה 1 בקומה בינונית בראשון לציון עם איכלוס לעוד קצת פחות משלוש שנים, או ב1.75 דירת 5 חדרים 120 מטר עם מרפסת 21 מטר 2 חניות ומזגן לאכלוס עוד שנה וחצי בבאר יעקב.

על פניו העסקה בבאר יעקב משתלמת הרבה יותר- מחיר טוב יותר דירה גדולה יותר מפרט עשיר יותר ואכלוס קרוב יותר אבל מהסתכלות ביד 2 אני רואה סטטיסטית הרבה דירות למכירה יחסית לכמות הדירות בבאר יעקב. אז נכון שזה אזור עם הרבה דירות שנרכשו להשקעה אבל אני לא מדבר רק על הדירות שמתאכלסות בימים אלו, אלה על דירות בנות 3-5 שנים. אני לא מצליח להבין מה הסיבה אבל זה גורם לי לחששות.

פורסם

אני בעד רכישת דירה חדשה בת 2-4 שנים מיד שניה , שמוצאת חן בעיניכם.

להמתין 3 שנים זו עלות של שכ"ד , לדירה חדשה אתה מוסיף למחיר , שדרוגים לא מעטים, כבר נותר פער של 250K בין חדשה ליד שניה

ועזוב שלפתע הקבלן נכנס לקשיים ולחץ הדם שלך עולה ל 500.

היתרון עיצבת אותה לטעמך האישי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין לי מושג מה קורה בדירות יד2, אבל הניחוש שלי היא שאנשים השתמשו בדירות שהם קנו לפני 3-5 שנים כקרש קפיצה.

הדירה שלי עולה היום על הנייר כ 400K יותר.

קצת מצחיק אותי שאתה בא לשאול על החלטה כל כך גדולה בפורום.

אתה מכיר את באר יעקב בכלל? צא עשה סיבוב, תראה איזה אנשים מסתובבים, את האוכלוסיה..

יש לה חסרונות, אבל לטעמי היתרונות (שמתבטאים ב VFM) עולים על החסרונות.

אני מאוד רציתי לגור בראשון אבל היום אני לא מוצא הבדל משמעותי בין המקומות.

ובכל הנוגע לחינוך, אין לי ידע בנושא אבל קצת מוזר לי לקטלג חינוך על פי סטיגמה של עיר.

אולי אגיע לכאן עוד כמה שנים ואגיד שצדקתם, אבל לאור כל הבניה החדשה והמוני הזוגות הצעירים שיש כאן - אני קצת בספק.

פורסם

אני במקומך הייתי בודק מגמות במחירי הדירות שם. אם הדירות בבאר יעקב שומרות על ערכן כמו בראשון או יותר טוב אז הייתי הולך על זה בלב שקט בידיעה שאם לא טוב אז מוכרים ולא קרה כלום חוץ מכאב ראש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא הולך לבסס את ההחלטה שלי על פי התגובות, רק רציתי משהו שאולי יסב את תשומת ליבי למשהו שלא ידוע לי, לפה או לשם.

הסתובבתי בבאר יעקב המון, רוב האוכלוסיה הם זוגות צעירים בסטטוס דומה לשלי.

כקרש קפיצה למה? לדירה גדולה\טובה יותר בבאר יעקב? או כקרש קפיצה לצאת מהמועצה? זה מה שנותר לי כנעלם.

פורסם

אין לי תשובה לזה, זה רק ניחוש שלי - כאמור אני לא מעורה בשוק היד2.

המקסימום שאני יכול לספר לך זה ששכן אחד עבר מדירת 4 חדרים כמו שלי אל דירת גן באזור הישן יותר של באר יעקב.

בכל מקרה למה זה משנה ? זה לא צריך להיות רלוונטי אליך. אם האזור מתאים, אז הוא מתאים. למה לשלם יותר עבור פחות?

2.1 מליון על דירת 4 חדרים? נשמע לי הזוי. במחיר הזה אתה יכול לקנות פנטהאוס או דירת גן.

• תוכן חדש...