Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המשפחה והחברים שלך אומרים שהאוטו יצא מאיזה כפר , אז מה אתה מתפלא בכלל ?

הדמוי גג שיש דווקא זה משהו שאני אוהב

רציני שהשקעת כסף בדרעק הזה ? (גם אם היו נותנים לי בחינם לא הייתי שם את זה)

אני לא אקנא בך אם זה יעוף על רכב אחר באמצע נסיעה. בשביל מה זה טוב הדבר הזה ?

• תגובות 385
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ככלל, ככל שהרכב בולט יותר, ככה יעצרו אותך יותר. במיוחד אם יש לך כל מיני ״שיבורים״.

ואם אפשר באמת להעלות תמונה, כדי שמי שלא מכיר יוכל להבין במה מדובר :)

פורסם

אני גם סקרן לראות את הרכב שגורם לשוטרים לעצור אותך.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

העניין הוא שיש לי טעם מסויים ברכב. מתחשק לי להשקיע בו.אני רואה רכבים של יהודים ושל ערבים. כולם דומים. אז בגלל זה אני לא אשפר? הרי הרכב שלי נראה פשוט ורציתי קצת להצעיר אותו. אני נשמע הזוי אבל היום התבגרתי. ויש אנשים שמחמיאים לי. גם הרכב שבור חיצונית בכל מיני מקומות אז רציתי לכפר על זה. אני יכול להגיד שפעם אפילו חיפשו סמים על חבר שלי ברכב. לא משהו שעשו לאמא שלי ברכב שהייתה נוסעת איתו לדוגמה. אני מקבל תגובות לכאן ולכאן שליליות וחיוביות. הקטע שהפחד ממשטרות בגלל שבא לך ךנסוע ברכב שקצת מושך עיניים אבל לא באמת עובר על חוק חוץ מהלדים אולי שכל אחד יש לו כבר היום.

פורסם

מה לדים, כזה?

pvc_black_neon_under_car_kits_634571169078857636_1.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מזכיר לי את המאזדה 3 הלבנה עם ג'אנטים מוגדלים וחלונות קדמיים מושחרים שעמדה לידי אתמול פעמיים ברמזור (פעם בכניסה לתחנת הדלק, פעם ביציאה ממנה). הנהג לא אכזב את הסטריאוטיפ, פעמיים עצר, עבר את קו העצירה ונסע באדום (ובין לבין, בתחנת הדלק, התברר שמדובר בצעיר בעם הופעה ערסית במיוחד).

לגבי המשטרה - בימים הטובים שבהם היה מחסום כמעט קבוע בסביוני דניה לכיוון נשר היו עוצרים אותי (עם קורולה דמויית אושריקו, בצבע רוזמרין ובלי קישוטים) ואת אשתי (בבאלנו אפורה חסרת כל סממנים חריגים), וכל פעם הייתי נהנה מהפרצוף של השוטר המאוכזב שבמקום לצוד סטודנט שיכור מצא נהג\ת בני 40 עם שניים - שלושה ילדים רכוסים בכסאות בטיחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הקטע שאני לא חושב שהרכב שלי צריך למשוך כל כך הרבה אש.

אם אני זוכר נכון בסילבסטר חזרתי מבילוי וראיתי שטנדר של טויוטה (כנראה מג"ב) הסתכלו עליי , חיכו שאני אעבור אותם, הטנדר התחיל להאיץ כמו מטורף , וכשראה שנכנסתי לשכונה של חבר , הוא נכנס גם , ואז ראה שאני ממשיך עוד יותר לשכונה והוא עשה פרסה וחזר לאן שרצה לנסוע...

אין לי הונדה סיויק משופצרת , אין לי 4 חלונות כהים (סעו בצפון ותראו כל רכב שני ככה), אין לי אגזוז לחץ , אין לי נאונים.

מה שמנחם לפחות את אמא שלי או אנשים שאני לא נראה מאיים. אני בטוח שהשוטרים צחקו אפילו פעם.

פורסם
. הקטע שהפחד ממשטרות בגלל שבא לך ךנסוע ברכב שקצת מושך

משטרות? או משטרה או ניידות משטרה.

חשבתי שאמרת שאתה לא ערס...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

+1 לתמונות של הקורולה הכפרית.

כל פעם הייתי נהנה מהפרצוף של השוטר המאוכזב שבמקום לצוד סטודנט שיכור מצא נהג\ת בני 40 עם שניים - שלושה ילדים רכוסים בכסאות בטיחות.

אה, the pleasures of conformity.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כפרית מכל הכפרות שאתה מסיע שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אושריקו, הפתרון לבעיה שהמשטרה עוצרים אותך לעיתים קרובות:

תוריד את השיבורים מהרכב, שמור על הרכב במראה מקורי, אל תגיד "משטרות" ואז למשטרה לא יהיה עינין בעצירת הרכב שלך כל עוד אתה נוהג כחוק ולא מתפרע בכביש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...