Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת בסיסית של פיוניר עם חיבור usb,

רציתי לדעת אם יש למישהו מושג אם יש איזה פלאג שאפשר להוסיף למערכת כדי שאני יוכל להזגים שירים דרך בלוטוס, או שאאלץ להסתפק בהזרמה דרך כניסת הaux?

כמו כן אם למישהו קישור למשהו מומלץ אני אשמח לקבל.

תודה לעונים.

פורסם

מה הדגם של הפיוניר?

מה הדגם של הטלפון שלך?

אופציה א', בהתאם לשאלות הנ"ל, אם השילוב מתאים, ניתן לשלוט על שירים בטלפון בחיבור ל-USB וגם תקבל טעינה.

אופציה ב', בצע חיפוש בגוגל BT to AUX ותמצא כל מיני גאדג'טים זולים לענין זה.

אופציה ג', שדרג את הר"ד לכזה עם BT (למשל DEH-X4750BT שמופיע בזאפ כרגע תמורת 480 ש"ח).

פורסם

עזרת לי מאוד,

אני בדרך כלל שומע שירים בסטרימינג מהאינטרנט, אז ככה שזה בדיוק מתאים לי.

למרבה האירוניה, הנייד שלי יושב על מגנט על ההגה בנתיים, אז ככה שלא נוח בנסיעות קצרות יחסית לחבר אותו לaux כי הכבל מסתבך בסיבובים.

אני יחפש את המתאמי בלוטוס האלה שהזכרת.

תודה בכל אופן על העזרה.

נ.ב אני משתמש במייזו mx4, והמערכת היא די בסיסית, לא מכיר את הדגם. יש לה ר"ד ויואסבי ואוקס

• תוכן חדש...