Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הפרק האהוב עליכם בסדרה wheeler dealers?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו הכותרת...

מדי פעם אני "דג" פרק חדש(לפעמים ישן ולפעמים חדש)

אני באמת אוהב את הסדרה מלבד מספר פרקים שבהם בחרו מכוניות לא לטעמי(מכוניות חדשות מדי בעיקר)

הפרקים האהובים עליי הם האלפא סוד והלנצ'יה דלתה אינטגרלה.

מה הם הפרקים האהובים עליכם?

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

הפרק עם האלפא סוד ממש ממש עיצבן אותי. כל מה ששמעתי היה "אתה דביל, תעשה כבר משהו עם האוטו" במבטא בריטי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זה עם האוטו הפולני. וגם זה עם מורגן, שהם החליפו שלדה. וגם עם טנדר פורד.

למרות שלדעתי הסדרה קצת לא מציאותית.

משום מה תמיד התקלות זה משהו לא רציני, וכל העלויות תיקונים ניראות כאילו אד עובד בחינם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הפרק שבו סדרו את תיבת ההילוכים של אודי TT - תיקון פשוט וטריויאלי לבעיה של הכנסת הילוך לא עובדת

מצטרף - לראות אותו פותח ומטפל בתיבה הזו - כבוד

קובי

:-)

פורסם (נערך)
הפרק שבו סדרו את תיבת ההילוכים של אודי TT - תיקון פשוט וטריויאלי לבעיה של הכנסת הילוך לא עובדת

זהו, זה מה שמפריע לי אצלם - הכל תיקון פשוט וטריויאלי.

הייתי נהנה הרבה יותר לראות אם התיקון לא היה עובד, והיו מפרקים את הגיר ושולחים לשיפוץ, ואז אד היה מרכיב את הגיר המשופץ.

או שהיו מסדרים את הגיר, היה הולך משהו אחר, מסדרים משהו אחר, הולך עוד משהו, ואז עוד משהו, ואז עד שסוף סוף מביאים את הרכב למצב נסיעה עם טסט, ואז באים כל מיני שמנסים לשבור לך את הביצים עם המחיר (מה שקורה במציאות), והמסקנה של הפרק הייתה שלא קונים אודי TT משומשת עם תקלה בזול.

אני רואה, אפילו כאן בפורום, אנשים מקבלים את הרושם הלא נכון מהתוכנית הזאת, שאפשר לקנות מכונית מקולקלת, לתקן ולמכור ברווח, וכך הלאה. בפועל, בלי קשרים במקומות הנכונים, וקומבינות על גבול הפלילי (ומעבר), מאוד קשה עד בלתי אפשרי לעשות דבר כזה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לדעתי הסדרה קצת לא מציאותית.

זה בערך כמו להגיד שאני "קצת" לא דיפלומטי כשאני כותב בפורום, או שפרנקוס בחור "קצת" אקסצנטרי.

בדיוק כמו טופ-גיר, מדובר בתכנית בידור שמגיעה ממדינה עם תרבות מוטורית מפותחת. אף אחד פה לא צופה בה וחושב שגם הוא מחר יקנה הונדה S2000 מעוכה וישפץ אותה אצלו בגראז' כולל פירוק גיר וריתוכי שלדה. אף אחד פה לא לוקח את התכנית הזאת ברצינות. צופים בה כמו בתאטרון, כלומר מבינים שהאנשים על הבמה הם שחקנים ולוקחים הכל בערבון מוגבל. כמו שבשנות ה-90 צפינו ברסלינג.

פירוק גיר של אאודי, חיתוך שלדה של נובל, מכוניות נדירות בשמינית מחיר, "שניה אני נכנס לאיביי ומביא חלק איזוטרי של מסחרית בת 60", או "שניה אני קופץ לצרפת וקונה שם אוטו בלי לדבר מילה צרפתית" - צריך להיות מאד צעיר או מאד תמים כדי לקחת את הדברים האלה ברצינות.

פורסם

כמעט כולם בחרו פרקים מהעונה האחרונה, שהסתיימה כרגע, אז מהעונה הזו, אני בוחר באסקורט מארק2 שהפכה למכונית ראלי.

אמיתי או לא, פרק של פנטזיה מושלמת.

אימוני ראלי ומבחן לרשיון, הקלות היחסית של להפוך רכב לרכב מירוצים חוקי, ובסוף, הבחורה שבאה לקנות את הרכב לבעלה. הוא הנהג והיא הנווטת שלו.

בכל מקרה, גם העונות הישנות. מעולות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אותי מעצבנת התלהבות היתר שלהם :\

וכמובן זה ממש מורגש שמתערבים שם בכל ההתנהלות, יותר מדי צירופי מקרים ומזל.

They are trying to ban me...

פורסם

זה ברור שאד נעזר באנשים מבחוץ גם לייעוץ המכני וגם לקניית החלקים אבל אתם בעצם אומרים פה שהם לא יודעים כלום והכל זה משחק,אני מאמין שיש דברים ששונים מהמציאות אבל בסך הכל הבסיס אמין... שימו לב שהרווח שלהם לא תמיד גדול כל כך גם, ולפעמים עלויות השיפוץ גבוהות ממה שציפו.

Miata ND2

פורסם

אהבתי את שני הפרקים של הריינג' רוברים.

צריך להיות luuuuunatic (כפי שג'רמי קלארקסון אומר) כדי לקנות ריינג' עם מנוע שלא עובד עגול ומתלים שלא עובדים.

גם הפרק עם הרפליקה של שלבי קוברה מעולה.

מה שאני לא אהבתי:

1. הפרק עם המזדה RX7 היה זוועתי מבחינת הצביעה (ורוב הפרקים של היפניות)

2. באותו פרק המדחס מזגן לא עבד, אז במקום לתקן אד הוציא אותו, זה היה די מאכזב

3. לפעמים הם מבזבזים כסף על שטויות יקרות שנראות (אולי) טוב בטלוויזיה אבל מקטינות את הרווח שלהם: פנסי חדשים יותר לריינג' רובר, צביעות מגוחכות, כיסוי מפלט מ"קריפטונייט" לקייטהארם ועוד.

4. אני לא מבין איך בתחילת הפרק כשמייק מחפש רכבים, מראים אותם בלוחות ב 25 אלף פאונד, ובסוף הוא מוכר את הרכב שלו ב 18 אלף.

פורסם
זה ברור שאד נעזר באנשים מבחוץ גם לייעוץ המכני וגם לקניית החלקים אבל אתם בעצם אומרים פה שהם לא יודעים כלום והכל זה משחק, אני מאמין שיש דברים ששונים מהמציאות אבל בסך הכל הבסיס אמין... שימו לב שהרווח שלהם לא תמיד גדול כל כך גם, ולפעמים עלויות השיפוץ גבוהות ממה שציפו.

הנה מה שאני יודע עליהם במציאות:

1. אד מנהל מכון רישוי שמתמחה בהכשרת 'שרצים' למיניהם - מכוניות קיט, יבוא אפור ופרוייקטים מיוחדים כמו

שהוא בנה בזמנו. אומרים שהוא בחור נחמד שתמיד שמח לעזור לאנשים בתחום הזה.

2. my mate Paul שמופיע לפעמים בתור זוג ידיים נוסף ועוזר לפרק או להרכיב משהו הוא למעשה המכונאי של ההפקה ועושה את כל העבודה על כלי הרכב שמופיעים בסדרה. אד הוא מהנדס, הוא לא מתעסק בעבודה השחורה, רק מדגים אותה למצלמה.

3. לא מעט מהמכוניות נמכרות בכלל באיביי, ומה שמראים בטלוויזיה זה שחקנים וסיפור דמיוני.

4. מייק הוא עסקן רכב טיפוסי שבשלב מסויים ניצל הזדמנות ופיתח את הפורמט של התכנית. הוא לא התעשר מהמקצוע הזה עד המעבר לטלוויזיה ולא בלט בו בשום צורה. מאז 2012 הוא גם מחזיק סוכנות למכירת רכב מיד שניה, המקבילה המוטורית למסעדות שף ישראליות בניהולם של חיים כהן, אייל שני וכד'.

5. התכנית מתעלמת באלגנטיות מכל הנושא של עלות עבודה. זה שיש להם מוסך פרטי עם כל הציוד - עוד איכשהו מציאותי, נניח... אבל את עשרות שעות העבודה הכירורגית על המכוניות בתכנית איש לא סופר, ואילו היו סופרים אז אין סיכוי שזה היה כלכלי כשכל פעם יש רק אחת על הליפט.

יצא לי לעבוד עם עסקים בסגנון שלהם באנגליה ובספרד. במציאות מדובר ברולטה רוסית, והדרך היחידה למזער את הסיכונים והעלויות היא לעבוד בהיקף גדול של 5-10 כלי רכב בו זמנית. השיטה הנפוצה היא למצוא דגמים ישנים ופחות מבוקשים שאפשר לרכוש בזול, להעביר אותם ישור קו מכני מהיר, ומיד להעלות שוב ללוחות. המכונאים עובדים בד"כ על בסיס זמן פנוי ומעדיפים לא להתעסק עם פרוייקטים אקוזטיים כמו בסדרה.

בקיצור, מדובר בפנטזיה שמקורה אמנם במציאות, אבל עם קשר רופף ביותר. בדיוק כמו שרסלינג מבוסס על היאבקות ודורש לא מעט כושר גופני, אבל ההצלחה שלו מגיעה בעיקר מכישורי המשחק של האתלטים.

אני עדיין נהנה לצפות בה מדי פעם, אבל הייתי שמח אילו היו מרעננים קצת את התסריט ולא חוזרים על אותם משפטים בכל פרק (goes like a train וכו').

• תוכן חדש...