Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 P0102

jad-e
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מדובר על מאזדה 3 2004 מנוע 2000

נדלקה נורת מנוע ולאחר סריקה הופיעה תקלה P0102. המנוע בתחילת נסיעה לא סוחב, כזה עייף עד שמגיע לטורים גבוהים ואז משתחרר. נראה גם שלא עובד סדיר בעמידה. תאור מספר התקלה מכוון לחיישן MAF. האם יש דרך לוודא שזה הוא וכמה עולה להשיג כזה-מאמין שצריך מקורי. אני מאזור חיפה-תודה לעוזרים

פורסם

אהלן,

היית מתחיל בניקוי שלו, ומאפס תקלה ובודק אם חוזר.

אם חוזר מחבר סורק מקורי ובודק את הערכים שלו לעומת נתוני יצרן, ובודק אם הוא באמת תקול או לא.

אם תקול מברר מחירים בארץ ובחו''ל.

אם הניקוי עזר ולא חוזר נוסע לשלום.

רועי

פורסם

שלום רועי, תודה על המענה.

יצא לי לנקות אותו כמה פעמים עם ספריי מגעים יבש. ניקיתי גם בית מצערת. לגבי סורק מקורי-במוסכים שהייתי אצלהם יש סטנדרטי אז לא יודע מה זה מקורי. יודע אולי כמה אמור לעלות כזה פה בארץ או שפשוט שווה להזמין מחול. תודה

פורסם

בכיף.

ראשית, לא מנקים MAF SENSOR עם ספריי מגעים, מנקים עם ספריי מיועד:

http://www.justmotor.co.il/products/708916/%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%99-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%97%D7%99%D7%99%D7%A9%D7%A0%D7%99-MAF-%D7%95%D7%9E%D7%93-%D7%9B%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%95%D7%99%D7%A8

אני מניח שגם הסורק של המוסכים שהלכת אליהם יעשה את העבודה.

ניקית עם ספריי מגעים ארחי או לפני שקיבלת את התקלה?

בכל מקרה תברר מחירים אצל החנות בקישור שצירפתי או פה:

http://www.apexmotors.co.il/

רועי

פורסם

לגבי הספריי שמתאים לחיישן שאלתי בלא מעט חנות חלפים אמרו שלא יודעים על מה אני מדבר ובכלל אמר רק ספריי קרבורטורים. לגבי הניקוי שעשיתי זה היה אחרי שהגיעה התקלה-יש קשר בין החיישן לזה שאין כזו תאוצה לאוטו? מדובר במנוע 2000

פורסם

אהלן,

תשובה אופיינית לחנות חלפים, מצאתי חנויות בודדות שמחזיקות את הספריי.

כמובן שיש קשר, זה גם יכול לגרום לתצרוכת דלק גבוהה יותר, עישון וכו'.

וגם התופעות האלו יכולות להיגרם מחיישן מלוכלך ולאו דווקא לא תקין.

רועי

פורסם

הבנתי. אז להערכתך הספריי מגעים לא ניקה אותו? שווה לנסות עם הספריי המיועד? האוטו עובד על גז ונראה לי שעלתה צריכת הדלק

• תוכן חדש...