Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני חושב לרכוש את הצירוקי ספורט של ג'יפ (2.4 ליטר) - שנראה לא רע בכלל, לפחות כלפי חוץ וגם המחיר יחסית סביר - 218K

במפרט הרשמי של היבואן מצויין כי הרכב הזה עושה 0-100 ב10 וחצי שניות - זמן די מאכזב ובטח לא ספורטיבי, לעומת זאת, הסתכלתי בכמה אתרים בארה"ב ושם מצויינים מספרים אופטימים בהרבה - של אזור ה -9 שניות. וזה הבדל משמעותי מאד, עד כדי ההחלטה אם לקנות או לא לקנות

1. מנסיונכם, הייתכן ויבואני ג'יפ עד כדי כך לא בעניינים עד שטעו במספרים המצויינים במפרט הרשמי של הרכב? האם מישהן במקרה מכיר ויודע כמה מהירה ההאצה של הדגם הזה ספציפית?

2. ובאופן כללי - חוות דעת על הרכב ייתקבלו בברכה - האם למישהו יצא להכיר או לנהוג?

תודה

פורסם

נסיעת מבחן, עשית? ואיך הרגיש האוטו, מתקדם בקצב סביר עבורך?

אם כן, תתחדש.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לפעמים יש פערים בשיטת המדידה (עם מספר שונה של נוסעים או כמות אחרת של דלק) והנתונים בארה"ב מתייחסים ל0-60 מייל שעה - זה לא בדיוק 100 קמ"ש, ולפעמים במיאוץ ל100 צריך להחליף עוד הילוך אחד.

כך או כך, מדובר בעגלה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אתה מצפה לביצועים ברכב ששוקל כ 1.75 טון ומצוייד במנוע 2.4 ליטר עם 177 כ"ס ו 22.9 קג"מ? ואם זה יהיה שניה יותר או פחות, איך זה משנה את התמונה הכללית?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

סתם שאלה, מה שמעניין אותך זה 0 ל 100?

על זה יקום ויפול דבר?

לא מפרט, לא אבזור, לא אמינות, לא כלום? 0 ל 100?

פורסם (נערך)

הספורטאז' החדשה עם מנוע הטורבו, בגרסתה המפוארת, עולה משמעותית פחות (185) ומוצהרת 0-100 באזור ה 9 שניות.

יותר אוטו בפחות כסף ועל הדרך גם 4X4. רוב הסיכויים גם שתשמור על ערך גבוה עקב ביקוש ער כמשומשת.

עריכה אחרונה על ידי nimikipod

...CASKA for life

פורסם
סתם שאלה, מה שמעניין אותך זה 0 ל 100?

על זה יקום ויפול דבר?

לא מפרט, לא אבזור, לא אמינות, לא כלום? 0 ל 100?

תראה את הצ'ירוקי ספורט, ברור שהוא לא נותן שום דבר אחר אז מה שנשאר זה 0-100 (שגם זה הוא לא עושה כמו שצריך). מדובר בשריד לימיה האפלים של תעשיית הרכב האמריקאית, זו שהביאה לנו דברים כמו הפונטיאק אזטק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

היי. תודה לעונים! כן, שניה וחצי היא בהחלט משמעותית במושגים של האצה. זו בדיוק השניה וחצי שהופכת את הרכב מסתם משפחתי למשהו שיכול איכשהו לייצר חדוות נהיגה.

פורסם (נערך)

הקליאו שלי עושה 12 שניות ל100 קמ"ש, עולה פחות מחצי ונותנת חדוות נהיגה הרבה יותר טובה מאשר הגיפ...

כיול מתלים, בסיס גלגלים, שלדה וחתך צמיגים יעידו הרבה יותר על חדוות הנהיגה מאשר עוד כמה שניות ל100. קח לדוגמה את הפיגו 205 1.4 שהוציאה הרבה יותר חיוכים מאשר רכבים חזקים ומהירים ממנה ( עד היום )

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם
היי. תודה לעונים! כן, שניה וחצי היא בהחלט משמעותית במושגים של האצה. זו בדיוק השניה וחצי שהופכת את הרכב מסתם משפחתי למשהו שיכול איכשהו לייצר חדוות נהיגה.

חדוות נהיגה? אז לא הגעת למקום הנכון...

ובכלל, כפי שרמזו לך - יש מכלול שלם נוסף של פרמטרים. ומדוע שלא תתאם לעצמך נסיעת מבחן? סליחה שאני ביקורתי ואל תיעלב, אבל מאד ילדותי להיתפס רק לנתוני ביצועים יבשים של "כמה האוטו סוגר" וכמה "הוא עושה מאפס למאה". מעבר לכך שבהרבה מקרים, למפרט היבש על הנייר אין שום קשר למציאות, לטוב ובעיקר לרע.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

הרגתם את הבנאדם.

אם אתה מחפש ג'יפ שזז מהר והתקציב שלך מתחת ל 300 אלף אתה בבעיה.

הדבר היחיד שזז מהר בקטגוריה הוא טיגואן 2 ליטר והוא קטן יותר מהצרוקי.

אני מאוד מבין למה הוא מחפש את השניה וחצי קיזוז.

אם אתה מחפש גיפ אמריקאי גדול לך על פורד אדג' משומש בן שנה. אותו כסף ויותר אבזור וכוח.

A3

A4

פורסם

בחיים כמעט לא קורה שמבצעים את ה"מיאוץ הקלאסי" לענ"ד המיאוץ 80-120 הוא הרבה יותר חשוב וקריטי ביום יום וההצמדות לזמן המיאוץ הקלאסי (שקשר בינו לנהיגה היומיומית הוא בעיקר כמו הקשר בין צריכת הדלק בפועל - לנתוני היצרן)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
חדוות נהיגה? אז לא הגעת למקום הנכון...

ובכלל, כפי שרמזו לך - יש מכלול שלם נוסף של פרמטרים. ומדוע שלא תתאם לעצמך נסיעת מבחן? סליחה שאני ביקורתי ואל תיעלב, אבל מאד ילדותי להיתפס רק לנתוני ביצועים יבשים של "כמה האוטו סוגר" וכמה "הוא עושה מאפס למאה". מעבר לכך שבהרבה מקרים, למפרט היבש על הנייר אין שום קשר למציאות, לטוב ובעיקר לרע.

מסכים עם כל מילה!

אני לא מבין מה אתה מחפש ברכב הזה אם כל מה שמעניין אותך זה 0-100?.

איזה בדיוק חדוות נהיגה אתה מצפה לקבל ברכב כזה?. זה שיש לו את בשם את המילה ספורט לא עושה אותו ככזה ספורטיבי.

אני יכול להוסיף לשם האמצעי שלי בת.ז ספורט אבל אני עדיין לא יהפך להיות יוסיין בולט.

במחיר כזה אתה יכול לרכוש סופרב עם מנוע 2.0 ליטר טורבו אשר חזקה משמעותית, נכון היא לא ספורטיבית אבל תציע הרבה יותר חדוות נהיגה ואיכות.

לחילופין בעוד כמה שקלים אתה יכול לרכוש BMW 318, היא תאיץ טוב יותר מהג'פ וכמובן ששם כבר תקבל חדוות נהיגה (אם כי רמת גימור בסיסית).

פורסם

עכשיו בא תסביר מה הקשר בין SUV לסקודה סופרב ו/או ב.מ.וו. 318 - מלבד המחיר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי, אם אתה רוצה מאוד את הגראנד צ'ירוקי, וחשובה לך מאוד ההאצה, תקנה אחד מלפני שנה (שזה רכב כמעט חדש לגמרי) עם מנוע v6.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תוכן חדש...