Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תכלס.

למי אכפת?

אם היו עושים תאונה היה על מה לדבר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הבנת יוחאי - תפסיק כבר יא זקנה.

אגב אני מפנה את אותם הדברים גם כלפי עצמי, ממש מנייארות של זקנה.

...

בזאת אני משחרר.

בברכה, וברוח טובה

כן, על זה דיברנו בפרטי.

יאללה, שחררתי גם אני.

פורסם
בג'יפים האלו יושב מאחורי השמשה האחורית המושחרת סוכן שב"כ עם 0.5 קאליבר

עובד שב"כ, לא סוכן. סוכן זה מישהו שמשתף עם השב"כ פעולה (רגע של טרחנות)

לדעתי צריך לבטל את האאודים השחורים עם סמל המדינה, שבוטלים ממרחקים ומושכים תשומת לב.

רוצים לאבטח את האישיות הבכירה? קחו קורולה לבנה, שימו עליה מדבקה של אלביט ואף אחד לא ישתין לכיוון שלה... :lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש-לי יש-לי יש-לי!

זה ללא מספר, כי זה כל הזמן במצב טיסה.

פההה

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לא ברור לי למה צריך רכבים ללא מספר, במיוחד כשיש יותר מאחד כזה.

יש להם מספרים הם פשוט מוסתרים עם הסמל,זה מספר מתחלף כמו שיש בחלק מרכבי המשטרה.

והם מוסתרים שלא יהיה אפשר לאתר רכב ספציפי.

וכן אתם עדיין זקנות שמקטרות,תמצאו לכם קצת תחביבים שלא ישעמם לכם.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

הרכבים של הנשיא תמיד היו ללא מספר כמו שאפשר לראות בתמונה הזו

Presidential-1950.jpg

(מקור: האתר של יוחאי http://israelmotorindustry.org/lincoln-1949-idf/)

עריכה אחרונה על ידי borsood

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

ידוע.

הקישור שבור

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הנה עוד סוג של לכאורה עבירת תנועה הסטורית של ראש המדינה. נסיעה ברכב השרד ללא חגורה ועמידה זקופה כשפלג גוף בולט בחוץ.

לפחות נשיא המדינה דאז , זלמן שז"ר , לא רק שלווה על ידי הרב הראשי אלא הוסע ברכב נפלא ונדיר עם שאר רוח.

(צולם ביום הכתרת נשיא המדינה זלמן שז"ר -1963 ברחוב בן יהודה בירושלים).

shazar-ds.jpg

פורסם (נערך)

שום עבירה. התקנת חגורת הבטיחות הפכה חובה (להתקנה) בסביבות 1967, והשימוש בה הפך חובה עוד הרבה יותר מאוחר.

ד"א בישראל אין מלך, אז אין הכתרה, אלא הצהרת אמונים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עמידה בזמן נסיעה ברכב לא הייתה חוקית גם בשנות ה - 60. ד"א - זה כן נקרא "הכתרת נשיא המדינה" .

https://books.google.co.il/books/about/%D7%93%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D_%D7%A9%D7%94%D7%95%D7%A9%D7%9E%D7%A2%D7%95_%D7%91%D7%A2%D7%AA_%D7%98%D7%9B%D7%A1.html?id=_CA0HQAACAAJ&redir_esc=y

http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1070166

בהצהרה משותפת, מסרו ריבלין ויושב ראש הכנסת יולי אדלשטיין: "טקס הכתרת הנשיא יתקיים במועד שנקבע מראש ולא יהיה שינוי במתכונת האירוע הרשמי במליאת הכנסת, שם מצהיר נשיא המדינה אמונים. עם זאת, בשעה שחיילי צה"ל נלחמים ואזרחי ישראל נמצאים תחת איום מטחי טילים, סברנו שיש מקום לקיים את האירוע במתכונת צנועה יותר ומצומצמת. אנו מחזקים את ידי צה"ל במשימתו הקדושה להביא שקט ורגיעה לכלל תושבי ישראל, במהרה".

פורסם

מוזר אבל נכון. לא מניחים כתר על ראש הנשיא, גם לא מושחים אותו (כפי שמשחו מלכים במלכות ישראל\יהודה העתיקות). ובכל זאת נעשה שימוש במונח "הכתרה".

לא מצאתי מה המונח הרשמי.

פורסם (נערך)

השבעה זה בארה"ב, או רפובליקה נשיאותית אחרת, איפה שהנשיא נבחר, ואז נשבע אמונים לאזרחי המדינה.

בישראל העתיקו את מעמד הנשיא ממעמד מלך אנגליה (כמו שהעתיקו את כל שיטת הממשל, ואת הדרגות בצבא ובמשטרה), לכן, כנראה, עושים לו הכתרה, והוא חי בארמון (ממש כמו מלכת אנגליה).

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...