Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי הרבה חיפושים לרכב קטן, החלטתי להתמקד במאזדה 2 דינמיק וסוזוקי סוויפט GLX משלל סיבות (בעיקר קצת יותר כוחניות ואמינות מהמתחרות בקטגוריה ובמחיר).

האם יש העדפה לאחד מהרכבים? מי המומלץ?

איפה בידוד הרעשים טוב יותר?

מהי צריכת הדלק הממוצעת של הדגמים?

במידה ושני הרכבים עם נתונים דומים, את מי לתעדף?

תודה.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

לגבי הסוויפט, חכה שמישהו אחר יכתוב לך.

לגבי המאזדה אני אוכל לכתוב את רשמיי לאחר כשנתיים שאני נוסע באחת שנרכשה חדשה.

הרכב מעט צפוף במושב האחורי ובידוד הרעשים טעון שיפור. המאזדה יחסית מהנה לנהיגה עם מנוע 1.5 זריז לקטגוריה והגה מצוין.

צריכת דלק עירונית 10/1 ובין עירונית 16/1 ואפילו מעט יותר בשיוט רגוע של 90-100 קמ"ש.

פורסם

נוהג בסויפט GLS אוטומטית 2013. לנסיעות לבד או עם נוסע מספקת בהחלט, כולל בטופוגרפיה של חיפה, וגם במקרים המעטים של 4 נוסעים עם טיפה סבלנות אין שום בעיה.

צריכת הדלק המשולבת שלי (מרבית הנסיעות בתוך חיפה ועד הקריות ועכו) - סביב 12-13 קמ"ל, בתקופות של נסיעה עירונית - הררית עולה עד 11 קמ"ל, בבין עירונית טהורה (אבל עם 1-3 נוסעים) - סביב 15-16 קמ"ל.

החסרון העקרי הוא תא מטען קטן, אבל אצלי מדובר ברכב שני (הראשי, אצל אשתי, הוא SX4 עם תא מטען נדיב מאד), אבל מספק גם לקניה שבועית בסופר למשפחה של חמישה.

מבחינת אבזור ה-GLS די בסיסית אבל לי זה לא מפריע, בסופו של דבר מבלה במכונית בין 30-60 דקות ביום כך שאין לי שום דרישות מעבר לבסיסיות ביותר (אפילו את הרדיו כמעט איני מפעיל ומקורות מוזיקה אחרים לא מעניינים אותי, אם כי יש חיבור USB).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כתבתי דגם 2013, כלומר מנוע 1.25. חוץ מווי העיצוב החיצוני הכלליים מדובר ברכב שונה. כיון שלא ציינת באיזה דגם מדובר הנחתי שמדובר בדגם מ-5 השנים האחרונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, רשמתי בכותרת, חששתי שזה לא הכי מוצלח.

תודה בכל אופן.

מחר כנראה הולך לראות מאזדה2, 2010, 88K יד2 (ראשונה ליסינג).

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

ראיתי עוד כמה מבחנים, חלק טוענים שהמאזדה נוחה יותר, פה טוענים ההפך.

מחפש דעות של אנשים שמכירים את הרכב אישית.

בסופו של דבר אני כנראה אלך המאזדה. אני שבוע הולך לראות 2 רכבים. המאזדה גם נכנסת בול לתקציב. לא מצאתי סוזוקי שמורה שתכנס לי לתקציב, יקרה יותר.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

הגתי לא מעט על המאזדה (אני בחור גבוה), לדעתי קצת קופצנית ומבנה דשבורד בעיתי שמפריע לרגל ימין,

צריכת דלק בתוך העיר הייתה לא משהו.

בסוזוקי הייתי רק כנוסע ההרגשה הייתה יותר טובה (הספלאש הייתה לי הרבה יותר מרווחת מהמאזדה מנקודת מבט של הנהג).

פורסם

מאזדה 2, ממוצע צריכת דלק כליטר לכל 11 ק"מ, עם רגל ממש לא קלה. זה מה שזכור לי מהבחינה הזאת. משאר הבחינות? תאכלס מדובר ברכב מקרקש, די צפוף, קטן, לא הכי נוח בעולם, לא קרוזרית טובה, אבל הגה טוב מאוד ושלדה מעולה שכיף לשחק עם הרכב הזה.

הסוויפט אגב, מהזכור לי די דומה לה בכללי. עניין של טעם והעדפה. אני הייתי קונה הסוויפט.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...