Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לחבר מסך ע"י פתיחת מעגל (port) חדש מקופסת הפיוזים, זה מה שיש לי:

מהמסך יוצא כבל חשמל, את האדום-מתח אני מחבר דרך מתאם מיוחד לקופסת פיוזים (זה מתחבר לקופסת פיוזים ובעצם פותח מעגל חדש מבוקר ע"י גודל הפיוז שאני מחבר להתקן).

השאלה שלי לאן לחבר את השחור הארקה? אני לא רוצה להתעלק על מעגל קיים (לכן מלכתחילה אני משתמש בהתקן שפותח מעגל חדש).

תודה,

IMG_20160104_091619.jpg

IMG_20160104_091619.jpg

פורסם

לכל בורג שמתחבר לשלדה.

לא כתבת באיזה רכב מדובר, אבל בד"כ יש כמה כאלו באיזור תיבת הנתיכים.

*הפיוז-טאפס האלו עושים אותי חולה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לכל בורג שמתחבר לשלדה.

לא כתבת באיזה רכב מדובר, אבל בד"כ יש כמה כאלו באיזור תיבת הנתיכים.

*הפיוז-טאפס האלו עושים אותי חולה.

תודה,

1. זאת בדיוק השאלה שלי: בתיבת פיוזים אמור להיות מעין מקום מיוחד (במקרה הזה ברגים שמתחברים לשלדה) בדיוק בשביל מקרים מהסוג הזה?

2. אשמח לדעת מה הבעיה עם פיוז-טאפס: אם זה לא טוב אני לא הולך בכוח לעבוד איתם...

תודה

פורסם

זה לא "מקום מיוחד". אבל תראה בהרבה מקומות שיש בורג שמתברג לשלדת הרכב (לאו דווקא בבית הפיוזים. יש רכבים שיש בהם כאלה גם מאחורי הרדיו. ובטוח שתמצא כאלה באיזור הפנסים, ובתא המנוע. בעקרון- כל שלדת הרכב היא "מינוס". (זו הסיבה שלא כדאי שיסתובבו חוטי "פלוס" חשופים ברכב :-P). אתה יכול "להצטרף" לבורג קיים (כמובן עם נעל כבל עגולה) או לקדוח בורג חדש (מיותר, אלא אם ממש אין לך שום דבר בסביבה)

לגבי הטאפ-א-פיוז- זו בעיקר מחלה פרטית שלי. לא יכול לראות שמתיבת הנתיכים משתלשלים חוטים מהצד שבו "באים" הנתיכים.

כשאתה בא לבדוק משהו, אתה צריך לפלס לך דרך ביער של חוטים לא קשורים.

באמת שאין עם זה בעיה בטיחותית או משהו. סה"כ, מכל האילתורים שכבר יצא לי לראות, הוא סביר טכנית.

אני עושה ברכבים שלי קו חדש מקו הכניסה לתיבת הנתיכים (או מכל קו UNFUSED אחר) ובונה לי תיבת נתיכים נוספת להתקנות שלי.

אבל זו מחלת נפש. באמת שאין צורך שתצטרף. :-P

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
רק תיקון קטן, זו לא הארקה אלא המינוס...

אתה יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין מינוס לארקה בחשמל רכב ? איפה אני מוצא מינוס ואיפה ארקה ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...