Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונאת אשראי, מה העונש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל זה כתבתי שזה לא משנה לו כרגע הרי לכלא אזרחי הפושע לא יכנס, כמה זמן נשאר לשחרור?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מבין למה להתעסק עם כזה כאב ראש,טלפון לאשראי ותוך כמה ימים הכסף אצלך.

למה זה צריך להטריד אותך מה הוא יקבל?

הוא גנב? מגיע לו לשלם על זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

קודם כל פנה לחברת האשראי (מספר הטלפון מופיע על גב הכרטיס, כמספר להודעות על אבדנו, אבל הנציג יטפל בבעיה שלך או יפנה אותך לנציג המתאים) ודווח על חשד להונאה בכרטיס האשראי. הדבר הראשון שיתבצע יהיה ביטול הכרטיס שלך (והנפקת כרטיס חדש שיגיע לביתך תוך מספר ימים). מעבר לכך יהיה עליך לכתוב להם מכתב (לדעתי עדיף דואר רשום, אם כי אפשר גם בפקס או דוא"ל) עם פירוט העסקות הלא כשרות ודרישה לזיכוי. בדוק את דיווחי כרטיס האשראי מספר חודשים לאחור כדי לאתר עסקות יותר ישנות.

וכלקח מהארוע - להבא שמור על הכרטיס היטב, עקוב בתדירות גבוהה אחר השימוש בו (אפשר באפליקציה של חברת האשראי בטלפון או באתר הבנק\החברה במרשתת).

מתוך נסיון בשנים האחרונות - היו שני נסיונות הונאה בכרטיס (לאשתי ולבני) שחברת האשראי איתרה וחסמה את ביצוע העסקה (ובהמשך יצרה עמנו קשר על מנת לבטל ולחדש את הכרטיס), ומקרה אחד בו נגנב כרטיס לבן חייל, הגניבה התגלתה לאחר מספר ימים ולאחר שנעשה שימוש בכרטיס בכ-300 ש"ח בקניות קטנות, הכסף הוחזר לאחר פניה לחברת האשראי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע אם "בלי שאלות", אבל החוק הוא לטובת הצרכן, ו"דמי הכרטיס" החודשיים משמשים, בחלקם, לרכישת ביטוח למקרים כאלה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטירונות, אחד המפקדים שלנו גנב מקופלת מהשק"ם.

הוא היה חודש במחבוש והורידו אותו מתפקיד פיקודי. מעבר לזה, בחיים האזרחיים זה לא יעניין אף אחד.

תתלונן עליו ותדאג לכסף שלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מוזר לי שמשטרה לא "מתערבת" בדברים כאלו.

זה אדם שגונב מאדם אחר - לא מהצבא.

אתה צודק, אבל חייל אינו מוגדר אזרח, אלא רכוש צה"ל. לכן, הרשות השופטת במקרה כזה הינה צה"ל.

קודם כל פנה לחברת האשראי (מספר הטלפון מופיע על גב הכרטיס, כמספר להודעות על אבדנו, אבל הנציג יטפל בבעיה שלך או יפנה אותך לנציג המתאים)

אם המספר להודעה על אובדן כרטיס נמצא על גב הכרטיס, מה זה עוזר לי? הרי איבדתי את הכרטיס.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

גם פליט אריתראי ותייר לא מוגדרים כאזרחים אז המשטרה לא מטפלת בהם?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

על חיילים חל חוק השיפוט הצבאי, למעט מקרים מיוחדים יחסית

בהם "כל העבירה" לרבות הנסיבות שלה היא אזרחית לחלוטין

ולא קשורה כלל לזה שהאדם הוא חייל. במקרה הנ"ל חל [כנראה] חש"צ

The first one to get angry loses

פורסם

אם המספר להודעה על אובדן כרטיס נמצא על גב הכרטיס, מה זה עוזר לי? הרי איבדתי את הכרטיס.

פות"ש ציין כי הכרטיס נמצא בידו.

מכל מקום - גם אם כרטיסך אבד\נגנב ואין לך גישה נוחה למרשתת תוכל לבקש את המספר מאחד החברים המחזיק בכרטיס שהונפק על ידי אותה חברה. הביטול עצמו נעשה לפי מספר תעודת זהות, כך שאינך חייב לזכור את מספר הכרטיס.

פורסם

ספריאל, זה היה בציניות. בדיחה.

כאילו, אם המספר להודעה על אובדן נמצא על הכרטיס, אז אם הכרטיס אבד, יחד איתו אבד גם המספר.

כנראה שהייתי צריך להשתמש בסמיילי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

זה הרבה יותר פשוט,

המספר נמצא על הכרטיס , כך שכאשר אתה מקבל את הכרטיס תרשום את המספר בטלפון הסלולרי שלך

ואז כאשר יאבד לך הכרטיס תוכל להתקשר לחברת האשראי בקלות ובמהירות

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ספריאל, זה היה בציניות. בדיחה.

כאילו, אם המספר להודעה על אובדן נמצא על הכרטיס, אז אם הכרטיס אבד, יחד איתו אבד גם המספר.

כנראה שהייתי צריך להשתמש בסמיילי.

זה בדיוק כמו- "Keyboard not present, please press F8 to continue"

:tongue:

פורסם

עכשיו ברצינות: פעמיים כייסו את אשתי בחו"ל. התקשרתי לאמא שלי, מסרתי את מספר הזהות שלה ואת סוגי הכרטיסים. הכרטיסים בוטלו לפני שהכייס הספיק לדחוף אותם לחריץ הכספומט הקרוב.

כמובן שאמא שלי שלפה את מספרי הטלפון של חברות האשראי מהכרטיסים שלה.

פורסם
הכרטיסים בוטלו לפני שהכייס הספיק לדחוף אותם לחריץ הכספומט הקרוב.

זה חתיכת כייס מוכשר אם הוא הצליח לכייס גם את הקוד הסודי, הוא ענה לשם Kylo Ren במקרה?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...