Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדוע ליסינג מוריד 12%?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Mike23

כמה ק"מ עשתה?

כנראה מדובר בג'טה מנג'ר 1600 עם DSG.

אם שמורה וק"מ נמוך, והצרכים שלך זה רכב משפחתי גדול חזק ואמין, אז במקומך הייתי חוטף!

המנוע הזה מצוין, הרכב הזה היום הוא אחת התמורות הטובות לכסף, איכשהו הוא נפל בין הכסאות, והביקוש אליו נמוך. חשבתי בגלל הDSG, אבל רכבים של הקונצרן נמכרים יפה עם אותו גיר, אז באמת שאני לא מצליח להבין, כי הלכה למעשה זהו אולי הרכב הכי אמין מאותו שנתון בזכות המנוע האטמוספרי המוכח שלו, שנותן ביצועים דווקא לא רעים למרות הנתונים הטכניים הצנועים (102 כ"ס)

והחישוב שלך לא נכון, אין פולקסווגן משפחתית 2008 שנמכרת ב25 היום (תבדוק את הג'טות בכמה נמכרות), כך שגם זו לא תמכר עוד 3 שנים ב25, כרגע יש אנומליה בתמחור שתתיישר עם השנים, זה מה שאומר לי ההגיון, תמחור של 25 זה מתאים לרנו-סיטרואן.

וגם אם מה שאתה אומר נכון, זו עדיין עסקה מצוינת. ואם הסכום שנותר לך לטרייד הבא מטריד אותך (מודה שאת השיקול הזה מעולם לא הבנתי עד הסוף), אז אני מציע לך שאת הפער בין מחיר הרכב הזה לרכב אחר יפני שתקנה מאותו שנתון, שמור בחסכון ליום פקודה, מבטיח לך שבסיכום של מחיר המכירה ואותו פקדון יוותר לך ביד יותר מחלופה אחרת.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

אין לי בעיה למכור פחות 10 וזה הגיוני כי המחירון יורד. גם את הרכב שיש לי עכשיו אני ימכור בפחות 9 ואחרי שנתיים איתו. רק שפה יש את עניין הליסינג שמוריד עוד והרבה. אולי אני מרוויח רכב טוב במחיר מציאה אבל לאחר מכן גם מוכר אותו במחיר מציאה (לקונה)

עריכה אחרונה על ידי mike23
פורסם

Ojetta אני מאוד אוהב את הרכב הזה. אני לא מחפש לשמור על ערכו כי זה לא מציאותי ומתקבל על הדעת לגמרי! השאלה שלי היא אם אני קונה אותו כרגע יד שניה מליסינג וב 45 ונניח רוצה למכור/ לעשות טרייד עוד 3-4 שנים, בחישוב של ירידת ערך + העובדה שפעם ליסינג תמיד ליסינג, כמה אוכל לקבל עליו?

פורסם
ולאד, הציעו לי גטה יד שניה מליסינג שנת 2011 ב 45. נניח עוד 3-4 שנים המחיר של הרכב יצנח סתם אני זורק לסביבות ה 25...30..פחות 22% אני נישאר בלי רווח כמעט. נכון שצריך להסתכל על השנים בהן הוא משרת אותי וכו אבל קשה להשלים עם העובדה שאני קונה משהו שעוד מספר שנים לא יכול אפילו להוות מקדמה סבירה לטרייד או מכירה לטובת רכב אחר.

על מה אתה מדבר? נראה לך שזה שונה ברכב "פרטי"? כל רכב ב-45 אלף יהיה שווה אחרי 3-4 שנים בערך 25, וזה בהחלט יכול להיות מקדמה סבירה לרכב אחר שעולה 45...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

אתם לא יורדים לסוף דעתי. מלבד הירידת ערך הטבעית שלו, ישנו גם 22% שירדו היות והוא מליסינג. לדוגמה יהיה שוויו 25 מינוס 22 אחוז אני נישאר עם 20 נגיד? הירידת ערך עקב ליסינג בנוסף לירידת ערך הטבעית של כל רכב הופך להיות כבד או אם נדייק, קל בכיס.

עריכה אחרונה על ידי mike23
פורסם

היום אתה קונה ב45 רכב מליסינג שמיד פרטית היה עולה 55.

בעוד כמה שנים כשהרכב הפרטי יהיה שווה 30 הרכב שלך מליסינג יהיה שווה 24.

במקרה אחד איבדת 25 אלף ש"ח של ירידת ערך, במקרה השני 21 אלף. נכון שלקנות ב45 ולמכור ב30 עדיף, אבל אין חיה כזאת (יש, אבל היא נדירה מאוד), איך הגעת לירידת ערך כבדה יותר לרכב מליסינג? ההפחתה היא באחוזים וככל שהסכום קטן ההפחתה תקטן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כלומר ככל שערך הרכב יורד כך אחוז הירידה מליסינג?

אצלי יהיה נניח יד שלישית מליסינג. מה מספר הגג מבחינת אחוזים שאני צריך לצפות לו? 22,24, יותר?

פורסם

אתה מתבלבל עם משמעות המושג אחוזים.

כמות אחוזי ירידת הערך נותרת זהה, אבל השווי הכספי של הירידה משתנה בהתאם לשווי המקורי של הרכב. זה כל המשמעות של אחוזים.

לדוגמא, אם תקנה רכב ב-100000 שקלים והוא יאבד 22% מערכו, תישאר במכירה עם 78000 שקלים - כלומר איבוד של 22000 שקלים.

אם תקנה רכב ב-50000 שקלים והוא יאבד 22% מערכו, תישאר במכירה עם 39000 שקלים - כלומר איבוד של 11000 שקלים.

וכאן סיימנו עם שיעור המתמטיקה לכיתה ו'.

לעניין - אם תקנה רכב מליסינג שאחוז הירידה עליו הוא 22% (נניח), תשלם עליו 22% פחות ממחירונו בעת הקנייה. כשתמכור, מי שיקנה ממך ירצה גם להוריד 22% מהערך. הסכום הזה ש"איבדת" כמובן יהיה נמוך יותר מהסכום ש"הרווחת" כשקנית, כי ערך הרכב ירד באותה התקופה.

לסיכום: הכל בסדר, אל תדאג :-)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחוז הפחתה נשאר זהה.

אבל הסכום בשקלים יורד ככל שהרכב שווה פחות.

20% מ 60 אלף זה 12 אלף שקלים.

20% מ 30 אלף זה 6 אלפים שקלים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מכוניות ליסינג הן בגרסה שלא קיימת בשוק הפרטי אז זה לא באמת 12-15-20% כי לא מדובר באותה מכונית.

זה כמו שיגידו לך שיש להם מרצדס סדרת A ב15% פחות מהמחיר של A45 AMG

צריך להפריע לך יותר הג'נטים, שליטה מההגנה או על שאר הדברים שאין בליסינג

אייל

פורסם
מכוניות ליסינג הן בגרסה שלא קיימת בשוק הפרטי אז זה לא באמת 12-15-20% כי לא מדובר באותה מכונית.

זה כמו שיגידו לך שיש להם מרצדס סדרת A ב15% פחות מהמחיר של A45 AMG

צריך להפריע לך יותר הג'נטים, שליטה מההגנה או על שאר הדברים שאין בליסינג

זה פשוט לא נכון.

למעט כמה מקרים יחסית נדירים רמת איבזור של רכבי ליסינג היא אחת מרומת איבזור שנמכרת גם ללקוחות הפרטיים והפחתה באחוזים ממחירון מתייחסת למכוניות במפרט זהה.

• תוכן חדש...