Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדוע ליסינג מוריד 12%?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם. אני יודע שמחירון לוי יצחק מוריד 12% ממחיר המחירון לרכב מליסינג. השאלה שלי היא למה?

ועוד משהו..הציעו לי רכב מליסינג במחיר משתלם עקב השאלה הראשונה שלי. האם כאשר אני ארצה למכור אותו נניח עוד כמה שנים גם אצטרך להוריד 12% ממחיר המחירון שיהיה נכון לאותו הזמן. תודה מראש למגיבים.

פורסם

תצטרך להוריד יותר.

שים לב שיש תעריף הורדה לקנייה ישירות מחברת היליסינג ותעריף יותר גבוה לקנייה מהיד שאחרי חב3ת הליסינג.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למיטב זכרוני, הפחתה על ליסינג הינה 22% ולא 12%.

ישנם סוגים שונים של ליסינג (פרטי / מימוני / תפעולי) ולכל אחד מהם אחוז הפחתה שונה.

מטבע הדברים, ליסינג תפעולי הינו בעל אחוז ההפחתה הגבוה ביותר, בעוד שליסינג פרטי או מימוני, כאשר הוא מגובה במסמכים הרלוונטיים, מקבל את ההפחתה הנמוכה יותר.

אחרי שעברנו את שלב אחוזי ההפחתה שקיימים במחירון, צריך להתייחס לאחוזי ההפחתה שאינם מופיעים בשום מקום ואינם נקבעים על ידי אף גוף רשמי, אלא על ידי הקונה והמוכר.

חבר מהעבודה מכר מאזדה 3, דור ראשון, יד 2, כאשר היד הראשונה הייתה ליסינג תפעולי, ללא הפחתה כלל. איך? הרכב היה במצב מצוין ונשמר בקפדנות, והקונה הבין את זה והסכים לשלם מחירון על הרכב, ללא הפחתת מרכיב הליסינג.

זה לא אומר שכל רכב או כל אחד יכול לעשות את זה, אלא רק מחזק את הטענה שאחוזי ההפחתה אינם תורה מסיני ובסופו של דבר מה שקובע זה מה שהמוכר והקונה מסכימים עליו.

אז במקרה הנ"ל אחוזי ההפחתה היה 0%, אבל סיפור הפוך לכך ניתן לראות אצל חבר אחר שלי שמנסה למכור כבר לא מעט זמן רכב אחר מאותו סגמנט בעל אותם נתונים, אך עם ק"מ גבוה יותר.

הוא לא מצליח למכור גם לאחר שהפחית 50% ממחיר המחירון.

שורה תחתונה, כל מקרה לגופו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יש מצב, בגלל זה כתבתי "למיטב זכרוני".

ביום שני אהיה בעבודה ואבדוק מה כתוב ב"לוי יצחק" במדויק.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני יכול לומר בעדינות שיש לי רכבי ליסינג בחברה שגם אם היו מורידים 50 אחוז מהמחיר לא הייתי נוגע בהם בחיים.

נ.ב. מבחוץ הם נראים סבבה לגמרי וגם מבפנים...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
חבר מהעבודה מכר מאזדה 3, דור ראשון, יד 2, כאשר היד הראשונה הייתה ליסינג תפעולי, ללא הפחתה כלל. איך? הרכב היה במצב מצוין ונשמר בקפדנות, והקונה הבין את זה והסכים לשלם מחירון על הרכב, ללא הפחתת מרכיב הליסינג.
לוי יצחק לא מבין את זה כך שבמקרה של תאונה/גניבה חברת הביטוח תשלם לו לפי המחירון.
פורסם

תודה לכם על המענה המפורט.

מסקנה: לא משנה איזו מציאה, לטווח הארוך זה לא משתלם. במעמד המכירה הכסף כמעט ויעלם.

פורסם
תודה לכם על המענה המפורט.

מסקנה: לא משנה איזו מציאה, לטווח הארוך זה לא משתלם. במעמד המכירה הכסף כמעט ויעלם.

הפוך - לתווך ארוך זה כן משתלם.

אתה קונה עכשיו רכב יחסית יקר בהפחתה משמעותית, ואחרי הרבה שנים מוכר רכב זול במחירון, כאשר באחוזים ההפחתה אולי גדולה, אבל בסכומים כבר לא.

בשלב מסויים ומאוחר, מגיעים לגיל בו הדבר היחיד שחשוב זה מצב הרכב, והתשלום רק לפי המצב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ה 22 זה כשאתה קונה ממישהו ש2נה מליסינג. כשהליסינג מוכר זה 12.

"קנייה ישירה מחברת הליסינג (תפעולי)-18% הפחתה" עפ"י מחירון לוי יצחק.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ולאד, הציעו לי גטה יד שניה מליסינג שנת 2011 ב 45. נניח עוד 3-4 שנים המחיר של הרכב יצנח סתם אני זורק לסביבות ה 25...30..פחות 22% אני נישאר בלי רווח כמעט. נכון שצריך להסתכל על השנים בהן הוא משרת אותי וכו אבל קשה להשלים עם העובדה שאני קונה משהו שעוד מספר שנים לא יכול אפילו להוות מקדמה סבירה לטרייד או מכירה לטובת רכב אחר.

פורסם

אין רווח ברכישת המכונית, רק הפסדים. לא משנה מה תקנה - לא תרוויח.

לגבי ההפסדים - עכשיו אתה משלם 10 אלף פחות מהמחיר של רכב פרטי, בעוד 3-4 שנים תקבל 10 אלפים פחות מאשר על רכב פרטי.

קונים בזול ומוכרים בזול.

רוצה להרוויח? תשקיע במניות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...