Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מענויין להשתדרג לרכב חדש שיישרת אותי מספר שנים לא מבוטל, שמצד אחד יהיה מהנה לנהיגה ומכוון נהג ומצד שני מכיוון שאני מכוון למספר שנים קדימה שיהיה מספיק מרווח גם למשפחה צעירה, ז"א שיהיה בו מספיק מקום ומספיק נוח לכיסא בטיחות, לעגלת תינוק וכל השאר הדברים שזאטוט קטן צריך.

יצא לי לעשות נסיעת מבחן על הGTI 208 ופשוט האהבתי ברכב כחבילה, הנוחות הביצועים ההיגוי וגם מהמחיר שהנציג מתחייב למחיר טוב.

ה GTI כידוע היא 3 דלתות, ולא בדיוק הבחירה הראשונית למשפחות..

השאלה האם רכב שכזה יכול להיות ריאלי ובאמת יוכל לשרת את שני המטרות?

לבת זוג גיר ידני לא מפריע.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אפשר להסתדר עם שלוש דלתות אבל זה פחות נוח. אפשר להסתדר עם גיר ידני אבל זה בדרך כלל פחות נוח לבת הזוג.

עלויות האחזקה גבוהות יותר מרכב רגיל אבל זה כבר עניין של תקציב ועומק הכיס.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

להסתדר - איכשהו, בהנחה שעגלה באמת נכנסת לתא המטען (לא לגמרי ברור לי איך, אולי על הצד). קח בחשבון שכל נסיעה שלכם כמשפחה תהיה סיוט רציני ותכנון לוגיסטי ממושך של איך לדחוף הכל לאוטו, ושכח מלהכניס שם שני ילדים קטנים (אם אשתך רוצה נניח לשבת ליד הילד ויש עוד ילד.. אין סיכוי). לא רק זה, אלא שעם כסא בטיחות מודרני וגדול (קיקו\בריטקס וכו') כנראה שלא תוכל - או בקושי תוכל - להשתמש גם במושב הקדמי שנמצא לפני הכיסא. הכניסה והיציאה עם הילד יהיו נוראיים וזו תהיה משימה לשני אנשים (אשתך בפנים מקבלת את התינוק מבחוץ וקושרת אותו). מרגע שאתם בפנים, אשתך והילד יהנו משטח חלונות מצומצם וספסל אחורי דחוק.

That said, כנראה שתצליחו להכנס. עכשיו זה המקום שלך לחשוב האם הסבל בנסיעות עם המשפחה שווה את ההנאה בנסיעות לבד. התשובה שלי היא לא, אבל אני במציאות של כמעט שעתיים של פקקים לעבודה בכל יום ואין ממש איפה להנות מרכב מתנהג (למרות שאם יש כזה, זה כיף). תעשה את השיקולים שלך מכאן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא רואה איך אתה מכניס ומוציא תינוק מרכב עם 3 דלתות, נראה לי סיוט. גם ברכב רגיל זה לפעמים לא פשוט. קח בחשבון שהם בד"כ נרדמים באוטו ושאתה לא רוצה להעיר אותם בהוצאה.

פורסם

לדעתי יותר ריאלי איביזה קופרה (אם יש 5 דלתות), פיאסטהST ביבוא מקביל או פוקוס אקוסוסט, וגם קליאו ספורט ולטעמי אחת הבחירות הטובות בקטגוריה- פולו GTI ידנית.

פורסם

את אחי ואותי גידלו בפיאט 127 3 דלתות.

הכל עניין של רצון.

פיזית זה אפשרי.

נוח? תלוי בך כמה תהיה מוכן להתפשר על נוחות לטובת כיף.

אגב, גם את ה-2 הראשונים שלי "גידלתי" בג'ימיני. נוח זה לא היה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם תינוק נכנס לתמונה ה3 דלתות יהיה מאוד לא נוח,אז סל קל אתה מרכיב פעם אחת,אבל להכניס ולהוציא אותו יהיה לא נוח,עדיף 5 דלתות ולבדוק שעגלה נכנסת בקלות.

כמו כן לבדוק שהתקנת סל קל לא גורמת להזזת המושב הקדמי ואז כבר ה208 לא תהיה מהנה כול כך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי פשרה גדולה מידי אבל אם אתה חייב. תבדוק את הפולו GTI 5 דלדתות .לי היה כזה והוא גם שימש לאיסוף ילדים מדי פעם,עגלה נכנסה שם אבל סתמה את התא מטען לגמרי. לנו היה רכב נוסף משפחתי שמשמש את אישתי והשתמשנו בו בסופי השבוע. תכלס זה היה פשרה בשבילי כי הפולו היתה היחידה עם 5 דלתות בזמנו.

פורסם

אפשרי כן.

חכם יותר לחשב מסלול מחדש - במה אתה נוהג היום? תקציב?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא רואה איך אתה מכניס ומוציא תינוק מרכב עם 3 דלתות, נראה לי סיוט.

קל מאוד, ואפילו יותר בריא לגב התחתון.

מקפלים את מושב הנוסע הקדמי.

ממקמים את העגלה עם הפנים לכיוון המושב.

מכופפים ברכיים (לא גב) נשענים עם הגב על גב מושב הנוסע הקדמי.

שמים את התינוק במושב האחורי.

כשהילד קצת גדל, הוא כבר מטפס לבד.

בתור זוג עם תינוקת היו לנו שני רכבים, ובכל זאת לרב נסענו בקליאו ספורט Mk1 שלי ולא ברכב 4 דלתות של אשתי.

נ.ב. היה לנו כסא תינוק אמריקאי גדול מאוד, שמוקם במרכז המושב האחורי. גם לאילת ירדנו כך, עם לול.

ממש לא ביג דיל

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מצטרף לחוות דעתו של asafasraf - ממליץ על פיג'ו 208 1.2 טורבו 110 כ"ס,

הנמכר בימים אלו במחיר מבצע לרכבים שימסרו ללקוחות בשנת 2016.

המלצה בלתי רלוונטית בעליל למי שמחפש רכב ספורטיבי.

מי שלא מבין את ההבדלים המהותיים בין רכב ספורטיבי לרכב "רגיל", עדיף שלא ייעץ בשרשור שעוסק ברכבים ספורטיביים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מסכים עם פאלו - מי שרוצה רכב ספורטיבי לא יתפשר על רכב רגיל. רק חשוב להבין את הבעיות האפשריות שעלולות להתעורר עם בעלת הבית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...