Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמו לי שמן DELKOL MOTORSYNTH, במאזדה CX5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו לא "חותמת איכות" ולא נעליים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני יכול רק לשער ולא באופן גס שהקשר בין יבואן מאזדה (דלק מוטורס) לשמני "דלק" ולקבוצה כולה מביא את המוסכים המורשים להשתמש בשמן זה.

רק לידיעה, הקשר שנותר בין דלק מוטורס לחברת דלק הוא רק בשם.

חברת דלק מכרה את דלק מוטורס לגיל אגמון. לשעבר המנכל.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אז אני אגיב לכותרת השרשור. במחיר של 63 שקל לליטר אולי אתה לא בהריון אבל בטוח זיינו אותך ;-) אלו לצערי מחירים של מורשה. לשם השוואה 5 ליטר של קסטרול מגנטק בין 160 ל170 שקל

פורסם

כמה כסף גובים על שמן במוסכים, זה הזוי. היום אתה קונה שמן איכותי (לדוגמה - של קסטרול) סביב 170-180 שח ל-5 ליטר.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
רק לידיעה, הקשר שנותר בין דלק מוטורס לחברת דלק הוא רק בשם.

חברת דלק מכרה את דלק מוטורס לגיל אגמון. לשעבר המנכל.

נשמע כשר :-)

פורסם
אז אני אגיב לכותרת השרשור. במחיר של 63 שקל לליטר אולי אתה לא בהריון אבל בטוח זיינו אותך ;-) אלו לצערי מחירים של מורשה. לשם השוואה 5 ליטר של קסטרול מגנטק בין 160 ל170 שקל

:lol:

תודה לכולם על המידע והיעוץ המיני

חזרתי עכשיו מנסיעה של כ-40 ק"מ

לפני הנסיעה בדקתי מפלס שמן במדיד. המפלס היה תקין, ממש טיפה מתחת לנקודה העליונה.

כמו כן ניכר שהמנוע עובד שקט יותר משעבד טרום ההחלפה. אולי זה גם קשור למזג האוויר הקריר שהיה בחוץ (9 מעלות)

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• תוכן חדש...