Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, האוקטביה שלי הגיע עם צמיגי מישלין אנרג'י, אני מעוניין להחליף לצמיג אוחז יותר.

מחפש המלצה על צמיג עם בלאי נמוך יחסית, שיהיה שקט ושלא יעלה ביוקר יותר מידי וכמובן אוחז.

בנוסף, הצמיגים שלי בני שבוע, האם אוכל לבצע טרייד איו על צמיגים חדשים?

עריכה אחרונה על ידי mavric
פורסם (נערך)

ת'שמע,לא ביקשתי דעה על הרכב, הרכב חופר אז אני מתייעץ, אתה יכול ליעץ על בסיס ניסיון וידע?

פורסם (נערך)

רק חבל שלא קוראים מה יש בשרשור... חצי מהדברים שם אני כתבתי, גם אותו בחור לא יצא עם תובנות לגבי סוג צמיג. אני בד"כ מקפיד ליעץ במה שאני מבין לאחרים, לא רוצים ליעץ אז אל תכתבו כלום.

פורסם (נערך)

צודק, לא שמתי לב עכשיו כששלפתי את השרשור מהארכיון.

אבל יש לך תשובה שם לגבי צמיגים אוחזים יותר. זה לא השתנה מאז. ועשרות שרשורים על המידה הזו גם מפרטים על צמיגים נוספים אפשריים.

וחוץ מזה, אתה צריך להקפיד גם על קוד עומס ומהירות ולציין תקציב.

אם אתה מעוניין בזיכוי על הצמיגים הקיימים, אתה צריך לברר מול בעלי מקצוע ולא בפורום.

ולגבי תובנות של הבחור שם, הוא פשוט לא עידכן מה נסגר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

תודה, אבדוק.

מה לגבי טרייד אין על הצמיגים הקיימים? יש מקומות שעושים כאלה דברים?

פורסם

רשמתי, זה מבוצע בחלק מהמקומות, אבל את זה תצטרך לבדוק מול הצמיגיות עצמן.

כמובן שאין ממש מה לצפות לזיכוי בגובה מחיר השוק של הצמיגים כחדשים.

מקסימום תציע אותם למכירה פה בפורום, אני בטוח שיהיה מי שירכוש בטווח זמן קצר יחסית.

פורסם

ממליץ גם לשקול החלפת גלגלים + צמיגים למידה ברוחב גדול יותר ובחתך נמוך יותר. תבדוק עם צמיגי פורטל אפשרות לביצוע טרייד, ככה אני עשיתי בזמנו. אצלי בלאון מותקנים

מישלין PS3 במידה 225/40/18, צמיג מעולה!

• תוכן חדש...