Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם מדובר בטיפול "שגרתי" של החלפת שמנים ופילטרים אני ממליץ על החבר'ה של כנופיית הטיפולים השוטפים. קנה את החלפים והשמנים והם ירכיבו לך את הכל במקצועיות ופדנטיות. אם אתה צריך מקט"ים של פילטרים או חלפים נוספים, פרט מה אתה צריך.

 

אם אני לא טועה, טיפול 120K כולל החלפת פילטר שמן+פילטר מזגן+החלפת נוזל קירור (אם לא בוצע)+החלפת נוזל בלמים ובדיקת בלמים.

 

לי אישית יש ניסיון עם 3 מוסכים מומלצים כשהיתה לי את היאריס הרובוטית וגם עם היונדאי שיש לי כרגע.

 

1. במידה ואתה רוצה מוסך לא מורשה טויוטה-מוסך זיסו בניהולו של יוסי זיסו (ביצע את החלפת שמן הגיר ליונדאי שלי). מוסך זיסו נמצא ברח' רא"ש 2 פינת דרך שלמה 44 בתל אביב .

2. מוסך "סע קל" בניהולו של ישראל (אצלו ביצעתי החלפת צלחות+רפידות+נוזל בלמים בהמלצת חבר פורום).

מוסך "סע קל" נמצא ברחוב הנציב 4 בתל אביב.

3. במידה ואתה צריך טיפול לגיר הרובוטי (החלפת שמן/איפוס) או דיאגנוסטיקה עקב נורה נדלקת פנה למוסך מורשה טויוטה "רייכמן" בבני ברק, ברחוב ברוך הירש 10 או למוסך טויוטה שפילמן ברבניצקי 7 פתח תקווה.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

האמתי שטיפלתי כבר פעמיים דרך הכנופיה האדירה הזאת!

 

הפעם זה לחבר. אני עדיין מנסה לשכנע אותו לעשות דרכם.

 

עד אז, אשמח להמלצות על מוסכים.

כפיר הג'ינג'י

×
×
  • תוכן חדש...