Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד אחד זה מעולה למי ששוכח לסגור חלונות, מצד שני איך בכל זאת אפשר להשאיר חלון קצת פתוח כדי לאוורר את האוטו?

איזה עוד יתרונות חסרונות יש לזה והאם זה כדאי? (ולמה לעזאזל זה כל כך יקר)

פורסם
מצד אחד זה מעולה למי ששוכח לסגור חלונות, מצד שני איך בכל זאת אפשר להשאיר חלון קצת פתוח כדי לאוורר את האוטו?

איזה עוד יתרונות חסרונות יש לזה והאם זה כדאי? (ולמה לעזאזל זה כל כך יקר)

אישית, הפעולה של הרמת החלונות היא אוטומטית, בדיוק כמו שאני זוכר לכבות את האורות טרם היציאה מן הרכב.

זה בדרך כלל הולך ככה: הילוך פארקינג -> בלם יד -> כיבוי אורות -> הרמת חלונות -> יציאה מהאוטו

אם תתרגל את זה מספיק זמן, בסופו של דבר זה יקרה בצורה אוטומטית ככה שלא תצטרך לבזבז כסף על מרימי שמשות.

2016 BMW M235i.

פורסם

המרים שמשות עצמו לא יקר כלל.

יש לי מרים שרכשתי ב50 שקל באיביי. עדיין חדש בשקית מעולם לא היה בשימוש.

אם אתה רוצה הוא שלך.

אולי ההתקנה יקרה, את זה אף פעם לא בדקתי.

יום טוב גם לך

פורסם

יכול להיות ההתקנה, אישית אני כבר סיגלתי לעצמי את הסדר פעולות שכולל סגירת כל החלונות, אבל לנשים יש קצת בעיה לפעמים בנושא.

השאלה אם התקנה של מרימי שמשות לא תאפשר להשאיר חלון קצת פתוח מאחר ונעילה תסגור את כולם אוטומטית.

פורסם
יכול להיות ההתקנה, אישית אני כבר סיגלתי לעצמי את הסדר פעולות שכולל סגירת כל החלונות, אבל לנשים יש קצת בעיה לפעמים בנושא.

השאלה אם התקנה של מרימי שמשות לא תאפשר להשאיר חלון קצת פתוח מאחר ונעילה תסגור את כולם אוטומטית.

במקרה כזה שאני רוצה להשאיר חלון קצת פתוח (לדוגמא בקיץ כדי שהאוטו לא יהיה ממש רותח בפנים, אוטו שחור) - אני נועל על המפתח (כלומר דרך הצילינדר שבדלת) .

Audi A3 8L

פורסם

אצלי במיצובישי אתה צריך ללחוץ 2 לחיצות על הכפתור של הנעילה על מנת שהחלונות יסגרו במידה ולחצת פעם אחת אז האוטו ינעל אבל החלונות לא יסגרו

פורסם

ברכב הקודם שלי המנגנון התקלקל ומדי פעם החלונות היו נפתחים באמצע הלילה בעצמם. אחרי פעמיים שיצאתי לרכב בבוקר וראיתי את החלונות למטה, החלטתי לבטל את המנגון לגמריי.

פורסם
אצלי במיצובישי אתה צריך ללחוץ 2 לחיצות על הכפתור של הנעילה על מנת שהחלונות יסגרו במידה ולחצת פעם אחת אז האוטו ינעל אבל החלונות לא יסגרו

בנוסף לזה, ברכבי פולקסווגן (אני מניח שרובם), לחיצה ארוכה על כפתור הנעילה בשלט הרכב תרים את כל החלונות למעלה ולחיצה ארוכה על כפתור הפתיחה בשלט הרכב תוריד אותם.

2016 BMW M235i.

פורסם
ישנם מרימי שמשות עם מד טמפרטורה מובנה, המאפשר פתיחת החלונות אוטומטית כשהטמפרטורה גבוהה וסגירתם כשהטמפרטורה יורדת.

ככה שבימי הקיץ החמים תמצע רכבי יוקרה עם שמשות מורדות מזמנות עוברי אורח לקחת ככל הבא ליד? נשמע ממש בטיחותי.

פורסם

לפי איגוד הצרכנים האמריקאי

http://www.consumerreports.org/cro/2011/12/which-power-window-switches-are-safer/index.htm

At least 25 children have died during the past decade from injuries involving power windows in cars,...

in April 2006, the National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) decided to ban power window rocker and toggle switches from U.S.-manufactured vehicles. Car makers now must equip passenger vehicles with lever switches....

Lever switches and autoreverse sensors are common in Europe. But autoreverse is required in the United States only in

vehicles with auto/one-touch-up windows and remotely controlled windows.

בארה"ב מתו לפחות 25 ילדים בעשור האחרון בתאונות שקשורות לחלונות חשמלים.

לכן מוצע שהכפתור שמרים את החלון יהיה בנוי כך שחיבים להרים אותו כלפי מעלה כדי לגרום להעלאת חלון, כי זה יותר בטיחותי , כלומר הסיכוי שילד יגרום כך להעלאת חלון הוא קטן יותר.

כמו כן נדרש שם שלחלון תהיה יכולת רוורס אוטומטית, אם קים שלט שלחיצה עליו מרימה את החלון.

עוד אתר:

http://www.kidsandcars.org/power-windows.html

יהודה

1risky-designs-graphic.jpg

פורסם

אתה חושב שגנב שירצה לגנוב משהו מהרכב שלך יחכה שהחלון שלך ירד בסנטימטר למטה?

הוא ישבור לך את החלון כך או כך.

גם כשהחלון פתוח בסנטימטר, קשה עד מאד להוריד אותו בלי למשוך תשומת לב רבה.

• תוכן חדש...