Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין רכבים 15-20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כמה בירורים הגעתי למסקנה שבאותו מחיר בין 15 ל 20 אני יכול לקנות שרייד או 205 באותו שנתון

לשני המכוניות יש שוק גדול והם פופולריות בקרב צעירים (כמוני). לשני הרכבים יש תוספות שבאות עם הדגם כמו מזגן הגה כח או ח"ח וכו'.

מה שחשוב לי בעיקר זה החיסכון של הרכב בדלק ובזמן מוסך. כרגע לדעתי השרייד תספק אמינות יפנית לגבי ה 205 אין לי מושג. מי שיכול להעיר את עייני בעוד פרטים - אני אשמח

פורסם

אם בעיקר הנקודות שציינת בהודעתך חשובות לך יתר על המידה ,כך את השרייד ...בכל אופן אני אישית יעדיף פגו!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תמורת 20K תוכל לרכוש סיריון 99 מהשכרה.

רכב אמין מאוד, יותר מודרני מהשרייד וה205, חסכוני מאוד ואפילו הגירסה הזולה מגיעה כסטנדרט עם צמד כריות אוויר, ה"כ, מזגן ומראות חשמליות.

הבעיה היא שקשה להשיג את הרכב הזה, הביקוש גדול בהרבה מההיצע....

אבל זה שווה את המאמץ והסבלנות.

haters will hate

• תוכן חדש...