Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו כאן עובד בחברת visa?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק לפלט תנועות האשראי מלפני 15 שנה. הכרטיס הוא בחברת ויזה.

בחברת ויזה טוענים כי יש באפשרותם להנפיק דף תנועות ל- 8 השנים האחרונות בלבד. שאלתי אם צו שיפוטי יעזור, לא נענתה. לא ברור לי אם החומר לא נשמר, או שסתם הם לא משתפים פעולה.

מישהו יודע האם נשמרים בחברת ויזה פרטי תנועות לתקופה העולה על 8 שנים ?

פורסם

רוב הסיכויים שהם לא שומרים תיעוד מלפני 15 שנים. משפטית, אם אני לא טועה הם מחוייבים ל 7 שנים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה לשניכם.

אין לי טענות כנגד ויזה. אני רק חייב לדעת בוודאות, אם קיים חומר או לא.

כאשר רשמתי צו שיפוטי, לא התכוונתי בהליך נגד ויזה, אלא הליך בין צדדים שלישיים, אשר זקוקים לחומר מויזה.

מויזה לא ניתן לקבל תשובה ברורה אם יש או אין. הם רק אומרים שיכולים לספק 8 שנים אחורה.

תודה.

פורסם

אם מדובר בכרטיס שהבנק הנפיק דרך ויזה, תנסה גם דרך הבנק, תוך שאתה מציין שתשמח לשלם כמה שיידרש עבור הפקת המידע.

אני לא בטוח שזה אפשרי, כלומר כמעט בטוח שזה לא אפשרי, אבל לך תדע.

צו שיפוטי לא ממש יעזור. ויזה (כ.א.ל? לאומיקארד? ויזה העולמית?) תטען שאין לה את המידע.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...