Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שזה פחות קשור לקופת חולים, ויותר קשור לרופא משפחה ספציפי, וההיסטוריה שלך איתו.

האמת שזאת רופאה חדשה שלא מכירה אותי(החליפה את הקודמת שיצאה לפנסיה).

לי דווקא הפרוצדורה נראית הגיונית לחלוטין, גם ככה הקופות עמוסות , לקבוע תור על חשבון מישהו שבאמת צריך זה סתם יוצר עומס מצד אחד ומצד שני חושף אותך לסיכוי להידבק מאדם חולה שהגיע לרופא, הרופא לא באמת צריך לראות אותך משחק משחק של הקאמרי בשביל ימי מחלה, סתם גורם לאי נעימות לך ולו.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שיצאתם קצת מפרופורציה ,

נכון , אלעד עושה טעות שהוא מצפה להגיד לרופאה שאין לו כלום ושתרשום ימי מחלה אבל מפה ועד לאן שהגעתם יש מרחק רב .

לא כל העבודות הוגנות כלפי העובדים ולא לכל העובדים יש את היכולת לעזוב ולחפש מקום עבודה טוב יותר.

12 ימי חופש שמתוכם חלק יורדים על חגים וגשרים למינהם שהמעסיק מחליט לעשות לא מספיק לכלום.

לא כל אחד עובד במשרת החלומות עם בוס מלאך ואם תשימו יד על הלב לכל אחד יש פינות שהוא מעגל.

פורסם

נקודת מבט, אם אתה עובד בעבודה לא הוגנת אז בהחלט יש לך את היכולת לקום ולעבור למקום יותר הוגן (אלא אם המקום שאתה נמצא בו הוגןם בדיוק כמו כל האחרים ואז הבעייה היא בנקודת המבט).

נכון שלא לכולם 12 יום מספיקים אבל זה לא נותן לגיטימציה לגנוב ימים נוספים על חשבון ימי המחלה (שכשמם כן הם. ימים למקרה שאתה לא יכול להגיע לעבודה מטעמי בריאות בלבד).

נכון שאין אדם שלא מעגל פינות לפעמים אבל תלוי באיזה רדיוס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מבין שאתה רואה את העניין מנקודת מבט של בעל עסק עצמאי שכל יום שהעובד לוקח אתה משלם.

יכול להיות שהיחס שאתה נותן לעובדים שלך מעולה אבל לדעתי רוב המעסיקים בארץ לא כאלו ,אנו חיים בחברה נצלנית ולא שוויונית .

נכון שאם לא מתייחסים אליך כראוי כדאי שתחליף עבודה , אבל מה תגיד אם המצב שלך מאפשר לך רק עבודות שמנצלות את העובד ?

למדתי שהדברים הם לא שחור ולבן ולא כדאי למהר ולשפוט אדם לחומרה לפני שמכירים אותו.

חוץ מזה עד כמה שאני זוכר לפי החוק על יום המחלה הראשון לא מקבלים שכר בכלל ועל השני קצת וכן הלאה כך שאם הוא לוקח יום מחלה והמעסיק נותן מה שבחוק הוא לא פוגע באיש.

פורסם
הוא לא פוגע באיש.

הוא פוגע במעסיק שלו שצריך אותו בעבודה. אם הנוכחות / היעדרות שלו לא מעלה או מורידה דבר - היו מפטרים אותו.

כמי שניהל הרבה עובדים במסגרת חברה עוד יותר גדולה, כשבנאדם חולה ונעדר, העבודה שלו מחולקת לעובדים אחרים שכן באו בנוסף לעבודה שיש להם בשוטף, ודברים שתכננתי לעשות נדחים. אז כן, זה פוגע במעסיק.

אם במפעל של נהג לילה עובד אמור להפעיל מכונה, אפילו מכונה לשטיפת רצפה, אם הוא לא נמצא מישהו אחר צריך לעשות את זה. אם זה לא היה חשוב, מלכתחילה נהג לילה לא היה דואג שמישהו יאייש את העמדה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ואם אישתו ילדה, הוא בכל זאת יגיד לו להגיע לעבודה?

תהיו מציאותיים בבקשה.

מדובר כאן על עובד שלא עושה את זה בכוונה כדי לתקוע מקל בגלגלים, אז אפשר לצאת מנקודת הנחה שאם הוא כבר עושה את זה, או הולך לעשות את זה, יש לזה הצדקה משמעותית שהבוס לא יגיד לו לא, גם אם יש הרבה עבודה.

פורסם (נערך)
אשמח לעבוד אצלך כי אני מרגיש מנוצל.

למה?

אני מקבל 0.86 יום חופש כל חודש שאני עובד.

אני עובד 6 ימים בשבוע.

שאלתי למה?

למה אני לא מקבל יום חופש על כל חודש?

אמרו לי שכך זה עובד אצליהם ונתנו לי להרגיש שאם אעשה רעש, לא אשאר שם.

אז הנה התשובה למה אני תמיד במינוס של ימי חופש, לוקח פעם ב, איזה שלושה ימים ולהחזיר אותם למערכת לוקח לי 4 חודשים.

אז אם תשובת המעסיק היא כזאת,

קטונתי.

מצד אחד אתה טוען שאתה סופר עובד או עובד מצטיין לשעבר ב-3 מקומות עבודה ומצד שני המעסיק הנוכחי נתן לך להרגיש שאפשר לוותר עלייך בקלי קלות...משהו,כאן לא מסתדר לי בכלל.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

אני מקבל 0.86 יום חופש כל חודש שאני עובד.

אני עובד 6 ימים בשבוע.

שאלתי למה?

0.86 זה כעשרה ימים בשנה. מספר ימי החופשה המינימלי על פי חוק למי שעובד 6 ימים בשבוע הוא 12:

http://www.working.org.il/%D7%AA%D7%A2%D7%A1%D7%95%D7%A7%D7%94,_%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94,_%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA_%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D,_%D7%96%D7%9B%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9D_%D7%95%D7%A2%D7%95%D7%93/%D7%99%D7%9E%D7%99_%D7%97%D7%95%D7%A4%D7%A9%D7%94/

האם יש עוד ימי חופשה שאתה מקבל ולא בוחר?

:turn-l:
פורסם

תהיו מציאותיים בבקשה.

מדובר כאן על עובד שלא עושה את זה בכוונה כדי לתקוע מקל בגלגלים, אז אפשר לצאת מנקודת הנחה שאם הוא כבר עושה את זה, או הולך לעשות את זה, יש לזה הצדקה משמעותית שהבוס לא יגיד לו לא, גם אם יש הרבה עבודה.

אם אשתו ילדה, אז יכול לקבל מחלה בלידה.

בכל מקרה, שאלת שאלה כללית, התשובה היתה גם כללית.

פורסם

תהיו מציאותיים בבקשה.

אצל כל אחד יש בלת"מים כמו מחלה, צינור שהתפוצץ, אוטו שנגנב וכו' אבל כאן לא מדובר על בלת"מ ואפילו לא מדובר על עצם ההיעדרות אלא על ניסיון לקבל במרמה תשלום שלא מגיע לך.

ולגבי עובד שכל מה שהוא יכול לעשות זה עבודות שמנצלות אותו אז כנראה שאלה לא עבודות שמנצלות אלא פשוט שיש לו כישורים שקיימים אצל כולם ולכן העבודה שלו זולה. ניצול זה מצב שהעבודה שאתה מבצע עולה בכל מקום X ואתה מקבל פחות מאותו X.

פורסם (נערך)
מצד אחד אתה טוען שאתה סופר עובד או עובד מצטיין לשעבר ב-3 pvמקומות עבודה ומצד שני המעסיק הנוכחי נתן לך להרגיש שאפשר לוותר עלייך בקלי קלות...משהו,כאן לא מסתדר לי בכלל.

דווקא פה אני לא מצטיין בכלל.

אני מכניס לו הכי הרבה כסף

{בתוכנת הפריוריטי הכי קל להראות את זה}, אבל תעודות הערכה והצטיינות לא קיבלתי פה.

רוצה יוותר ושלום, אני בעבודה רק כי זה נוח לי וכיף לי בה והמשכורת סבבה לי.

כמובן שיש דברים שמרגיזים.

לא הכל ורוד.

אחד הדברים שהכי מפריע לי שם זה תחלופת העובדים.

פיטורים על ימין ועל שמאל.

אני מופתע שאני שם בכלל 4 שנים ולא פוטרתי.

בעצם, אני לא מופתע.

רצה לפטר אותי ליפני חודשיים, אמרתי סבבה.

יש לי עבודה אחרת. תפטר .

נכנסו 3 לקוחות כבדים ביותר למשרד שלו ואמרו לו, תפטר את אלעד, אין בעיה.

אנחנו לא נכנס לפה.

אנחנו רגילים אליו, אוהבים אותו, וכיף לעבוד איתו ומולו.

לא יהיה כאן, גם אנחנו לא.

אז בשימוע הוא אמר לי שהסיבה היא שהמקום שלי מבולגן תמיד. אמרתי לו,סבבה, מהיום אנקה את האיזור שלי בבוקר ובערב {מה לעשות שרוב העבודה אני מבצע}

אם אתה לא מאמין, שלח לי את המספר טלפון שלך ואעביר לך בוואצאפ את הקלטת שיחת השימוע...

עריכה אחרונה על ידי eladns

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

פינדר, אני אענה לך כמעסיק.

אצלי עובדים עושים הפסקה מתי שהם רוצים כל עוד הם לא מפריעים לאחרים ונמצאים בעמדת העבודה שלהם (לא אכפ לי אם עובד עוצר לשתות קפה, לעשן, לגלוש בטלפון או סתם לבהות בחלל). התנאי היחיד הוא לדעת את הגבול בין הפסקה לגיטימית להתרעננות לבין זריקת זין.

• תוכן חדש...