Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש נעליים שיתאימו ללבוש אלגנטי, שיהיו נוחות מאוד ועמידות ככל האפשר (שישה ימי עבודה בשבוע, 52 שעות שבועיות, והכל עם הנעליים האלה).

נעליים שטוחות, ללא עקב.

בהתחלה הנעליים של קסטרו עשו את העבודה מבחינת נראות ונוחות, אבל נפלו במבחן העמידות.

ניסיתי נעליים של סטיב מאדן, נראות בסדר, נוחות חצי כוח, אבל יחסית עמידות.

חשבתי על נעליים של רוקפורט, אבל הם מכוערות ועולות המון.

פה אתם נכנסים לתמונה.

בבקשה תנו המלצותיכם לנעליים אלגנטיות, נוחות ועמידות. מצרף תמונה של נעליים להמחשת העיצוב אליו אני מתחבר.

595711596_1341235458_l.jpg

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

ראה את ההמלצה שלי על DIKE

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?577601-%D7%A0%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%A0%D7%92%D7%94-%D7%A2%D7%99%D7%A0%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%A4%D7%A8%D7%A7%D7%95%D7%AA/page2

מאוד רוצה להשיג את ניו באלאנס לעבודה -אין בארץ לצערי. (לא קונה בעיניים סגורות נעליים)

נראות מרשימות.

מעבר לזה יש חנות אחת בראשון לציון שמחזיקה נעלי איכות/עבודה/מעוצבות הכי טובות/יפות שאני מכיר.

רק שהם לא זולות כל כך.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

אני מאוד ממליץ על רוקפורט. יש לי 3 זוגות שלהם, מאוד נוחות ויפות. אני משתמש באחד מהזוגות מידי יום, והנעליים מאוד עמידות.

כמובן שבמחירי הארץ זה ממש שוד (הייתי לפני כמה ימים בחנות שלהם, ובמקרה ראיתי את נעל החתונה שלי, עלותה בסביבות 950 בחנות!!!).

אני קניתי את שלי באמאזון, עלה לי בסביבות 300 ש"ח. את כל הזוגות שלי קניתי באמאזון ואיביי בפחות מחצי מחיר, צריך רק לחפש מציאות.

פורסם

hush puppies שניתן למצוא בגלי עמידות מאוד, תשאל כל איש קבע.

מניסיון אישי, התחילו להראות סימני עייפות רק אחרי 3 שנים מפרכות

יום טוב גם לך

פורסם

רוקפורט והאש פאפיס.

הרוקפורט יקרות, אך מאוד נוחות ועמידות, מניסיון ממושך. יש המון דגמים - לא כולן מכוערות ועולות הון.

ההאש פאפיס גם טובות, אך פחות מהרוקפורט.

פורסם

אני הולך עם האש פאפיס בדיוק כמו שהעלת בתמונה על בסיס יום יומי.

מחליף כל שנתיים והם בשימוש כל יום כל היום.

מומלצות בחום.

פורסם

אן רוקפורט או קלארקס. יש לי מגפיים של קלארקס שנמצאות בשימוש יומיומי כבר מעל לשלוש שנים ולא מראות שום סימנים שהן הולכות לסיים את הקריירה בקרוב. אבל הן יקרות. שלי עלו 200 דולר בקנדה, בארץ אני מניח שהן יגרדו או אפילו יעברו את ה-1000 שקל.

רוקפורט גם מאוד נוחות אבל נראות יותר "זקנות".

גם לבלאנדסטון יש סדרה של מגפי אלגנט שכדאי לבדוק. עולות סביב 600-700 שקל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בלי להעליב, אבל קסטרו הם זבל.

מצד שני קח בחשבון שגם לנעליים איכותיות יש בלאי.

תכנס לרשת גלי. יש להם האש פאפיס במחירים סבירים. רק שים לב שיש 2 סוגים של האש פאפיס, הדגמים הזולים מיוצרים כמוצרי מדבקה נראים ומרגישים לא איכותי וניתן לראות שהם גרועים.

אוריגינלס מוכרים נעלים איכותיות ויפות, אבל במחירים מנופחים מאוד.

פורסם

אתה לא מעליב, אני יודע שהם זבל, אבל הם נתנו אחלה מענה לתקופה מסוימת וגם היו זולות מאוד. ברגע שהם הפסיקו לתת את המענה הזה, הפסקתי לקנות אותם.

השבוע אבדוק את האש פאפיס, רוקפורט זה חלום אבל כמו שאמרו פה, הם נראות זקנות מהשאר.

נקמיצ'י, איך אפשר להבדיל בין הנעליים של האש פאפיס? יש סימנים מעידים?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בעצם אתה מדבר על נעלי CASUAL שמבוססות על סולית גומי. כי נעלי אלגנט יהיו עם סוליית עור ולא יהיו נוחות במיוחד.

בגזרה הזו המובילים הם באמת רוקפורט והאש פאפיס. יש גם קלארקס, אקו ועוד מותגים יותר אקזויטיים כמו מפיסטו או גרמנים למיניהם.

הנוחות שלהן מתאפיינת בשני דברים. הביטנה הפנימית של הנעל עשויה מחומרים רכים והסוליה מבוססת על איזה טכנולוגיה של בלימת זעזועים.

רוקפורט היקרות משמתמשים בסוליות של נעלי ספורט אדידאס. זה מה שעושה אותן לנוחות. להאש פאפיס יש טכנולוגיה של תאים נדמה לי של פומה.

מה שאני מנסה להגיד - חפש נעליים שבנויות טוב עם סוליה בעלת פטנט ותמדוד. מה שטוב לך, יפה בעיניך ומתאים לתקציב - יהיה טוב ונוח.

פורסם

באשר לדגמים. תבחר אחד מהזולים ואחד מהיקרים ותסתכל - לדוגמא בסולייה - בזולות יש כמו מקום מוכן לסמל שמודבק בדבק זול לעומת היקרות יותר בהן הוא מוטבע. אתה תראה את הבדל האיכות לבד. נגיד לדוגמא, טכנולוגיות הג׳ל בעקב - רק ביקרות יותר.

באחרות יש סוליה מעפנה של נעליים ב50₪.

פורסם
hush puppies שניתן למצוא בגלי עמידות מאוד, תשאל כל איש קבע.

מניסיון אישי, התחילו להראות סימני עייפות רק אחרי 3 שנים מפרכות

מצטרף.

האש פפיז מחזיקות אותי יופי.

ניסיתי רוקפורט וגם ניו באלאנס.

הכאבים בברכים ובעקבים נעלמים רק עם האש פפיז.

• תוכן חדש...