Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

^^^

יצא לי לעשות מחקר עקב העובדה שאבי רכש טלוויזיה לפני כחודש.

ככל שמדובר במסכים קטנים, למשל 32, המיועדים לחלל קטן, הייסנס נותנים תמורה מצויינת ואני ממליץ בחום.

ככל שמדובר במסכים גדולים, נניח לסלון, ונניח במידה 55-65, בטח כשיש רצון בשירותים מתקדמים, הם עדיין לא שם. התמונה טובה מאוד אבל באופן מובהק פחות מlg למשל. הממשק האינטרנטי לא בשל.

אם בכל זאת הוחלט לרכוש מסך של הייסנס במידה גדולה, אז רק סדרה 7 ומעלה (סדרה 7 מציגה איכות תמונה טובה מאוד. המנשק האינטרנטי לא מוצלח).

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני לא מבין למה המשלוחים מאמאזון ארה"ב כל כך משמעותיים יותר איטיים מגרמניה.

מגרמניה אני מקבל דברים תוך יומיים שלושה עם UPS... ארהב? שלושה שבועות עם דואר רשום

פורסם (נערך)

התשובה מצויה בגוף ההודעה. UPS עם שירות המשלוחים המהיר שלהם, מול דואר ממשלתי.

ביצעת פעם מעקב אחר חבילה מאירופה? אתה יכוללדעת בכל דקה באיזה גובה מעל פני הים נמצאת החבילה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
התשובה מצויה בגוף ההודעה. UPS עם שירות המשלוחים המהיר שלהם, מול דואר ממשלתי.

ביצעת פעם מעקב אחר חבילה מאירופה? אתה יכוללדעת בכל דקה באיזה גובה מעל פני הים נמצאת החבילה.

כן, עשיתי את זה היום עם DHL והמעקב הזה לא כלל את העצירה בקלן ואיסטנבול.

2. בארה"ב מוצעים 3 סוגי משלוחים, הזול ביותר (AmazonGlobal Standard Shipping) מקבל תעדוף נמוך ולוקח יותר זמן.

אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו...

פורסם
lg 617y

49 אינץ בדיוק בתקציב.

והיא גם 4k

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

נרכשה 651 במחיר נוח במיוחד.

תודה רבה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

המעקב של UPS מציין את הנחיתות בקלן ובאיסטנבול, כך שאפשר לעקוב אחרי החבילות גם באמצעו FR24 :-D. כך אני יודע באיזה גובה הן נמצאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יום האב אצל הדוד סם.

יש שם יופי של מבצעים על כלים של DEWALT.

לדוגמה סט של 2 ,מקדחה ו-אימפקט ב 1100 שח עד הבית, כאשר בארץ רק האימפקט DCF887 עולה מעל 1500 שחים.

כמובן שכל הכלים עם מנועי ברשלס.

https://goo.gl/7lzjJK

כלי יותר חזק פטישון מדגם DCH273P2 ב 1800 שח עד הבית בארץ מעל 3000.

https://goo.gl/j7fL51

כן כן תכף תגיע השאלה על המתח העבודה מדובר על כלים נטענים כלומר מצריך שנאי פשוט למטען בלבד עניין של כמה עשרות שקלקלים.

פורסם

המברגות ממש מומלצות והמחיר בדיחה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
נרכשה 651 במחיר נוח במיוחד.

תודה רבה.

אחלה טלוויזיה.

תתחדש

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

כן כן תכף תגיע השאלה על המתח העבודה מדובר על כלים נטענים כלומר מצריך שנאי פשוט למטען בלבד עניין של כמה עשרות שקלקלים.

יש בחור שעושה הסבה לכלים האלה כדי שהמטענים יעבדו בארץ.

אתן את המספר למי שמעוניין בפרטי.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
אחלה טלוויזיה.

תתחדש

בן

תודה רבה.

מחפש לה חוסם פרסומות עכשיו...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מטען מעולה של חברת בליץוולף המעולה רק ב26 שח

אני איתו כבר מעל לשנה ברכב

מגיע עם 4 יציאות שאחת מהם היא QC2.0 והוא גם יושב טוב בשקע המצית (אחרי כמה בעייתים שהיו לי)

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תוכן חדש...