Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Black Friday 2022 או: גיבוב הקניות הרשמי של CF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי נסיון עם הגרסא החדשה (ההבדל החיצוני אפסי, החיישן עודכן וזהו בערך) אבל אחרי שנתיים של שימוש בMX Master, הוא שווה כל שקל.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
אין לי נסיון עם הגרסא החדשה (ההבדל החיצוני אפסי, החיישן עודכן וזהו בערך) אבל אחרי שנתיים של שימוש בMX Master, הוא שווה כל שקל.

סוללה טובה יותר.

הדגם הראשון סבל מהמון לאגים בחיבור BT, מעניין אם סידרו את זה בדגם החדש.

פורסם

אין לי בעיה כזו, ואני עובד רק בBT (מחשב נייד, אלוהים יודע כמה שקעי USB נרצחו אצלי לאורך השנים בגלל דונגלים של עכברים אלחוטיים).

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

PC. אבל הוא עבד בסדר גם בתקופה שעבדתי עם מקבוק פרו.

Mewtwo -

פורסם

לי היה בזמנו mx518 מאוד אהבתי אותו ארדונומית מה דומה לו בדודל מהmx החדשים.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם
לי היה בזמנו mx518 מאוד אהבתי אותו ארדונומית מה דומה לו בדודל מהmx החדשים.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

G400

G500

They are trying to ban me...

פורסם

מישהו יכול להמליץ על אזניות BT באיזור ה~90 דולר שיתאימו לחדר כושר? חשוב שיהיו אזניות קשת ולא IN-EAR. תודה

פורסם
G400

G500

יש לי את שניהם, ה-400 בבית וה-500 בעבודה ה-500 ממש מעולה. אבל, שני העכברים האלו, לצערנו, כבר לא מיוצרים יותר ע"י לוגיטק.

במקומם יש כל מיני זוועות עיצוביות (לטעמי, כמובן) כמו ה-G502.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
יש המלצה לכפפות נהיגה דקות?

Giro LX

החליפו אצלי Pusateri שנגמרו אחרי 40K ק"מ.

מומלצות בחום.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...