Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבדיחה בגולני הייתה לפחות בזמני, כדי שהתג לא יירטב שכלב בא להשתין על עץ הזית .

כן משהו מנצנץ לי

תג בצצ"ת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באחד מבתי הכלא הצבאיים תופרים את הניילונים האלו ורק מקומבנים מקבלים תגים מנויילנים.

מלבד המראה פרקטית ללא הניילון התג דוהה דיי מהר ומתגלגל לו. הניילון כנראה מסנן את ה-UV וגם מחזיק את התג ישר. אין ספק שזה נראה טוב יותר.

פורסם

מזכיר לי איך הצלחתי לגרום לרס"ר המיתולוגי של הקריה לאבד את המילים. הגעתי על מדי ב' כשהמכנסיים היו מכנסיים של חייל או"ם נורבגי (שהצלחתי לשים עליהם חותמת צ') חולצה אמריקאית חדשה (!) ומעיל אידוי אב"כ אפור (לפני מלחמת המפרץ הראשונה אף אחד לא ידע מה זה) . "מה זה פה ? פלנגות? ".

עד היום אני נהנה להיזכר בתמונה הזאת...

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

תג בצצ"ת

המהדרין אומרים אתג״ר בצצ״ת, והמהדרין של המהדרין מוסיפים גם ערפ״ד מקרט״ע באו״ר.

זה נשמע כמו בדיחה, אבל אני נשבע שזה אמיתי. לא זוכר את הפירוש (עברו 14 שנים) :lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מזכיר לי איך הצלחתי לגרום לרס"ר המיתולוגי של הקריה לאבד את המילים. הגעתי על מדי ב' כשהמכנסיים היו מכנסיים של חייל או"ם נורבגי (שהצלחתי לשים עליהם חותמת צ') חולצה אמריקאית חדשה (!) ומעיל אידוי אב"כ אפור (לפני מלחמת המפרץ הראשונה אף אחד לא ידע מה זה) . "מה זה פה ? פלנגות? ".

עד היום אני נהנה להיזכר בתמונה הזאת...

אפשר לקבל תמונות?

מה זה מעיל אידוי אב"כ?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם (נערך)

מדובר באיזה סמרטוט שהיה חלק מחליפת האב"כ, לפחות בתקופה שלי בצה"ל לפני כמה עשרות שנים. משהו מרושל לחלוטין שעומד בניגוד גמור לכל מה שרס"ר בבסיס עורפי עם סמלים מוזהבים מסוגל לראות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וחולצה אמריקאית?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם (נערך)

חולצה אמריקאית היא מבד קצת שונה מהדגמ"ח (דומני קצת יותר עבה ורך), בצבע יותר בהיר. היתה לא נדירה אבל מאד מבוקשת בשנות ה-80. היו גם מכנסיים תואמים. כמובן שהגזרה והכיסים שונים מהדגמ"ח.

ד"א - אתמול כאיתי את הדגמ"ח של הבן הצעיר שלי, ומתברר כי גם הגזרה שלו שונה - למשל, הכפתורים מכוסים על ידי קפל בד, מה שלא היה בזמני.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא דגמ"ח צנחנים.

דגמ"ח הצנחנים הוא בגדי א', עם חולצה הנלבשת מחוץ למכנסיים (רשמית קרויה "ירכית", כיון שמגיעה עד הירכיים), והחגורה נחגרת מעליה. אני לא יודע אם עדיין קיימת או שמדובר במדים היסטוריים.

פורסם
כיסוי לשעון או לדיסקית זה לא שיפצור חרטא.

נצנוץ, ולו הקטן ביותר, יכול לחשוף את החיילים.

כשחיילים מסתובבים עם פס שחור על הקסדה שלהם, שבפועל צועק לצלפים ״הי! תכוון לכאן!!!״, נצנוץ דיסקית זה זניח.

לנושא האשכול - פעם מישהו אמר לח שאלו תגים יצוגיים, כשעובדים מול אורחים מחו״ל. מאחר והפז״מ השפריץ לי מכל כיוון, לא טרחתי להתעמק P:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כשחיילים מסתובבים עם פס שחור על הקסדה שלהם, שבפועל צועק לצלפים ״הי! תכוון לכאן!!!״, נצנוץ דיסקית זה זניח.

מסכים.

שמתי לב לפסים השחורים על הקסדה בשנים האחרונות, בעיקר בחטיבת כפיר, בפעילות בשטחים.

פורסם (נערך)

ה"פס שחור על הקסדה" זה גומי עבה, ששמים על הקסדה ואז אתה מאבטח את המצנפת והיא לא עפה לך מכל שיח קוצני או ענף מעצבן. לרוב כמו תמיד עדיף להשאיר את זה על הקסדה בשביל להתעסק כמה שפחות ולא לאבד.

ביום אין לה שום משמעות ואתה חושב שזה ווסאח אבל בלילה המשמעות שלה גדולה.

(ד"א פס שחור עבה ביום לא צועק שום דבר..)

בנוגע לווסאח של לוחמים, אני לא יודע מה הפקודות היום ובטח זה משנה ממקום למקום אבל אצלנו אף חייל לא היה מסתובב עם וואסח שאין לו סיבה מבצעית.(מדבר בעיקר על ב' ועל הנשק, במדי א' לא ממש עניין אותי כל עוד אין דוח מ.צ.)

עריכה אחרונה על ידי Taimors
פורסם (נערך)

פס שחור בולט *מאוד* ביום. בניגוד למה שחושבים, שחור זה לא צבע קסם שאוטומטית מעניק לך אפקט אה-לה גלימת היעלמות. בסופו של יום זוהי צורה *אחידה* בצבע שבולט ע״ג כל רקע קיים.

גם מצנפות בשימוש הנוכחי שלהן מיותרות. חיילים מתחרים ב״למי יש הכי גדול״ ואז כשמגיע התכלס מחליקים את המצנפת אחורה במקום להעניק לה מראה של סלע.

עריכה אחרונה על ידי Keyser

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...