Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוכש פלאפון מחו"ל. האם יתאים לארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב יקרים.

אני מעוניין לרכוש פלאפון ולשם שינוי הפעם זה לא מחברה בארץ.

אילו נתונים עליי לדעת מבחינת תאימות?

או לחילופין אם תוכלו לאשר לי שזה מתאים

Meizu MX4 Pro 4G Octa Core Dual 4G FDD-LTE WCDMA GSM Phone 2G RAM 16G/32GB ROM 20.7MP Camera Flyme 4 .

יש רכיב או נתון שצריך לשים לב אליו?

אודה לכם על עזרה מהירה

פורסם

הכי חשוב זה לבדוק שהתדרים (בעיקר תדרי דור שלישי) נתמכים במלואם על ידי המפעילה שלך.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

יש לי את הטלפון הזה רר שהוא נרכש מבאג. אז אין בעיה להזמין?

פורסם (נערך)

צריך לבדוק באלו רשתות תומך.

בעקרון, אם אתה נמצא ברשת של פלאפון או אחת מהספקים הוירטואלים שעובדים איתה (רמי לוי, יופון) - דע שיש תמיכה חלקית ברשת הסלולרית. המשמעות היא שיכולה להיות בעיה של חוסר קליטה/ ניתוקים/ איכות נמוכה.

לפי הבנתי, זהו חסרון בכל הטלפונים של MEIZU.

בארץ, עובדים ברשתות/ תדרים הבאים :

רשת דור שני: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

רשת דור שלישי: HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100

רשת דור רביעי: LTE FDD 1800 / 2600 - לפעמים זה נכתב כרצועת תדר 3 (1800) ורצועת תדר 7 (2600).

לפי האתר של באג, הטלפונים של MEIZU עובדים בתדרים הבאים (נראה לי שיש להם טעות בתדרי LTE מאחר ואין תמיכה מלאה) :

תמיכה ברשתות WCDMA (דור 3):900/1900/2100MHz(תמיכה חלקית בפלאפון, יופון ורמי לוי)תמיכה ברשתות FDD LTE(דור 4):1800/2100MHz (תמיכה בכל חברות הסלולר)

עריכה : MX4 PRO לא מופיע באתר של באג. עד לא מזמן הם הציעו למכירה רק טלפונית מחודשיים של דגם זה.

בקרוב אמור לצאת דגם MX5 PRO (לפי הפייס של באג - צפוי בדצמבר)

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

כפי שנטקו אמר.

תדרי דור שלישי הרלוונטיים לישראל הם 850, 900 ו 2100 מ"ה.

תדרי דור רביעי לבינתיים הם 1,800 מ"ה בלבד, בעתיד יתווסף גם 2,600 מ"ה.

פורסם

חברים תודה על התגובות אבל סליחה על הבורות. יש לי כרגע ביד מיזו mx 4 מזה שנה ללא בעיות בדור 3 או 4 וללא ניתוקים או בעיות.

שאלתי היא

האם המכשיר שיש בידי כרגע הוא מכשיר זהה מבחינת נתונים ואפשר לייבא לארץ?

פורסם

תצרף קישור לטלפון שאתה רוצה לייבא - ואז יהיה אפשרי לראות האם המפרט מתאים לישראל (מבחינת תדרים).

לפי הבנתי, רק בגרסא שנמכרת בישראל יש עברית (ההשערה היא שבאג פנתה ל-MEIZU בדרישה כזאת כדי להקטין את היבוא המקביל).

דבר נוסף - תבדוק האם מבחינת מחיר זה משתלם (MX4 עולה בבאג 1449 שח לגרסה עם 32GB זכרון)

פורסם

קישור

Original Meizu MX4 MX4 Pro 4G Octa Core Dual 4G FDD-LTE WCDMA GSM Phone 2G RAM 16G/32GB ROM 20.7MP Camera Flyme 4 Free Shipping

http://www.aliexpress.com/item/Original-Meizu-MX4-4G-FDD-LTE-WCDMA-GSM-Octa-Core-Dual-4G-Phone-2G-RAM-16G/32427500287.html

(from AliExpress Android)

לגבי עברית אני משתמש כרגע בלאונצ'ר בשם סולו ויש בו עברית. זה קשור?

פורסם

אולי לא קראת אבל אני בעלים של מכשיר כזה. אייפונר לשעבר. ומבסוט עד הגג. עד רבה, רבים החליפו למכשיר זה בעקבותיי

פורסם

על מה אתה מדבר אין לי מושג.

הוא למעלה משנה אצלי ואני לא מבין על מה אתה מדבר.

בכל אופן את המכשחר הגרוע הזה אני מעוניין להזמין שוב ( מה שמעיד על כמה אני מאוכזב ממנו) אז אשמח אם מישהו יתן לי אוקיי מבחינת תאימות נתונים וכרטיס סים

פורסם

אם אתה מבסוט בחלקך אז תזמין שוב, הבאתי לך אתר שבו תוכל לבדוק אם הדגם מתאים לרשת שלך, איזה דגם המכשיר אתה מזמין? M462 או M462U ובאיזה רשת תרצה להשתמש בו?

פורסם

משתמש ברשת פלאפון (לצורך הפרוטוקול הייתי גם סלקום וגם אורנג בלי בעיות).

מה ההבדל בין שני הדוגמאות שציינת?

אני רוצה להזמין את ה mx4 pro 32 גיגה

אין לי בעיה גם להזמין את הגרסא ללא ה pro אבל שיהיה 32g

תודה על העזרה

פורסם

לפי האתר שהבאתי שאני די סומך עליו ואף פעם לא איכזב

רק הדגם M462U של הפרו תומך ברשת דור 3 ו4 של פלאפון

תצטרך לשאול את המוכר באליאקספרס באיזה דגמים מדובר

• תוכן חדש...