Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוכש פלאפון מחו"ל. האם יתאים לארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא מוזר? אני עם המיזו 32g לא פרו אבל גולש דור 3 ו 4 . גולש על 4g ברגעים אלה ממש

פורסם

לא זה לא מוזר, אני התייחסתי לדגם של הפרו בלבד

גם דגם ה4 (לא הפרו) m461u עובד יופי בפלאפון

דגמי הטלפון ללא U הם מיועדים עבור china mobile ועובדים בTD-SCDMA, תוודא שלא תקבל אחד כזה...

פורסם

רגע יש לי בלגן בראש עם הדגמים.

תוכל לעזור לי ולאמר לי פשוט איזה דגם 32g להזמין? ואז אוודא עם המוכר ואדגיש בפניו לא לטעות ולשלוח את הדגם הספציפי שתציין

פורסם (נערך)

לצמצום כאב הראש - הטלפון בקישור הספציפי שנתת, יעבוד בארץ בלי שום בעיה.

1.jpg

רואה פה? כל התדרים שאלפא ציין, מופיעים. הוא יעבוד טוב אפילו אצל פלאפון הגנבים.

אם חלק מהתדרים לא היו מופיעים, זה אומר פשוט שבמקומות מסויימים, בהם רק התדר שלא נתמך אצלך משודר ע"י הרשת שלך, לא תהיה לך קליטה.

לגבי עברית- מקסימום תחליף רום. כל עוד HWGEEK מסתובב בפורום, אל לנו לדאוג :-P

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)
צריך לבדוק באלו רשתות תומך.

בעקרון, אם אתה נמצא ברשת של פלאפון או אחת מהספקים הוירטואלים שעובדים איתה (רמי לוי, יופון) - דע שיש תמיכה חלקית ברשת הסלולרית. המשמעות היא שיכולה להיות בעיה של חוסר קליטה/ ניתוקים/ איכות נמוכה.

לפי הבנתי, זהו חסרון בכל הטלפונים של MEIZU.

בארץ, עובדים ברשתות/ תדרים הבאים :

רשת דור שני: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

רשת דור שלישי: HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100

רשת דור רביעי: LTE FDD 1800 / 2600 - לפעמים זה נכתב כרצועת תדר 3 (1800) ורצועת תדר 7 (2600).

לפי האתר של באג, הטלפונים של MEIZU עובדים בתדרים הבאים (נראה לי שיש להם טעות בתדרי LTE מאחר ואין תמיכה מלאה) :

תמיכה ברשתות WCDMA (דור 3):900/1900/2100MHz(תמיכה חלקית בפלאפון, יופון ורמי לוי)תמיכה ברשתות FDD LTE(דור 4):1800/2100MHz (תמיכה בכל חברות הסלולר)

עריכה : MX4 PRO לא מופיע באתר של באג. עד לא מזמן הם הציעו למכירה רק טלפונית מחודשיים של דגם זה.

בקרוב אמור לצאת דגם MX5 PRO (לפי הפייס של באג - צפוי בדצמבר)

הנה התדרים

uploadfromtaptalk1447155827796.jpg

תצרף קישור לטלפון שאתה רוצה לייבא - ואז יהיה אפשרי לראות האם המפרט מתאים לישראל (מבחינת תדרים).

לפי הבנתי, רק בגרסא שנמכרת בישראל יש עברית (ההשערה היא שבאג פנתה ל-MEIZU בדרישה כזאת כדי להקטין את היבוא המקביל).

דבר נוסף - תבדוק האם מבחינת מחיר זה משתלם (MX4 עולה בבאג 1449 שח לגרסה עם 32GB זכרון)

המוכר כותב למטה תמיכה בשפות ביניהם מצוין עברית.

את המכשיר שלי כאמור מיזו 32g רכשתי מבאג כשרק התחילו לייבא ב 1790 שח

הדגם 16g עלה 1590 .

לא מאמין שהמחיר ירד. וגם אם כן זה עדיין משתלם יותר 700 שח והפרש עצום של פי 2 מהמחיר שציינת

עריכה אחרונה על ידי car4fun
פורסם
לצמצום כאב הראש - הטלפון בקישור הספציפי שנתת, יעבוד בארץ בלי שום בעיה.

[ATTACH=CONFIG]443357[/ATTACH]

רואה פה? כל התדרים שאלפא ציין, מופיעים. הוא יעבוד טוב אפילו אצל פלאפון הגנבים.

אם חלק מהתדרים לא היו מופיעים, זה אומר פשוט שבמקומות מסויימים, בהם רק התדר שלא נתמך אצלך משודר ע"י הרשת שלך, לא תהיה לך קליטה.

לגבי עברית- מקסימום תחליף רום. כל עוד HWGEEK מסתובב בפורום, אל לנו לדאוג :-P

במייזו אי אפשר להחליף רום, הbootloader סגור

פורסם

אין צורך בכך כתוב במפורש שיש עברית

uploadfromtaptalk1447156921335.jpguploadfromtaptalk1447156930560.jpg

יאלה סגרתי הזמנה?

או עוד סוגייה שיש לבדוק?

פורסם

לפי הנתונים שהמוכר מספק - הטלפון אמור לעבוד בישראל ללא בעיות (מבחינת רשת סלולרית).

מציע שתמתין מעט - מחר אמורה להיות ירידה במחיר.

פורסם

ה MX4 היה מכשיר לא רע, MX4 PRO הוא פלופ רציני, הרבה מכשירים תקולים וסבל מהמון בעיות אמינות (מצלמה, מסך, כפתורים וכו').

MX4 32GB עולה בבאג 1449 ש"ח. אם כבר אתה קונה מייזו לדעתי תלך על ה MX5 שהוא מכשיר מעולה או MX4, בשום פנים ואופן לא הפרו. ובכללי המכשירים של החברה לא הכי אמינים אז לא הייתי מסתכן בקניה ללא אחריות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

חוזר לשרשור.

ראיתי והתרשמתי מה 5 . ההפרש בעלי אקספרס עומד על 700 שח ממה שנמכר בבאג 1950 שח. מדובר על הפרש לא קטן לגרסאת ה 32 גיגה.

אמתין שיתפנה לי האשראי ואקח את" הסיכון"

• תוכן חדש...