Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי שם, נפלתי בזה. לא חווייה נעימה.

האם הוא מוכן, נפשית, לחיות שנה-שנתיים בלי הכנסה. זו שאלה חשובה מאד. אני לא הצלחתי להתמודד עם זה בצורה טובה.

לפני הכל, דבר ראשון, תגיד לו שיעצור. שיחזור להיות שכיר במקום אחר.

עכשיו, לפני שאתה סוקל אותי באבנים, סלעים וצמיגים של טויוטה טאקומה...

שיירשם ויקרא את התכנים של אלי שביט. אם הייתי נחשף אליו לפני שפתחתי, אולי המצב שלי היום היה נראה אחרת לגמרי. התכנים החינמיים שלו מעולים ומשנים דרכי חשיבה. אני חרמן על הקורס שלו ממזמן, והאבסורד הוא, שאלמלא החובות מהעסק, הייתי עובר את הקורס שלו כבר...

תגיד לחבר שיישב בשקט, יעבוד וירוויח את מחיתו בינתיים- ויתחיל בקטנה מהבית, במה שהוא יכול עם מה שיש לו ביד. משם הוא יוכל רק לגדול.

זה, אגב, בדיוק מה שאני התחלתי לעשות: כל מה שאני מסוגל, עם מה שכבר יש לי, איפה שאני נמצא.

מזל שלא נרשמת, ראיתי את הסרטון החינמי שלו וצורת המחשבה היא נכונה, אבל הוא מתאר את זה בקלות רבה מידי,

חיפוש קצר בגוגל יניב לך את התוצאה הבאה: http://startuptruestory.blogspot.co.il/2011/04/6.html

בוא נגיד שהבנאדם לא גר בארץ אלא בגאורגיה והקורס שלו כולל מערכת קנסות + חובה לסיים את הקורס, תקרא ותחסוך לעצמך 3000 שקלים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תלוי מה סכום הכסף שאני מקבל. אולי הייתי פותח סדנת עיצוב פנים לרכב ואם היה לי הרבה מאוד כסף יכול להיות שהייתי מנסה להשתחל לתחום התעופה עם חברה חדשה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

או פשוט קונה אי ומקים עליו מדינה.

או מקים מיליציה חמושה בנשק מתקדם ומשתלט על מדינה אפריקאית (או פוסט סובייטית) כלשהי עם שלטון כושל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

^ אוהב את צורת המחשבה שלך.

מה אתה עושה מחר? יש מצב אנחנו נפגשים ויושבים על מפות?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בשביל מה להקים שם מדינה? עדיף להקים שם איזה מכון לניסויים בבני אדם. אפשר להרוויח המון כי כל היצרנים של התרופות והכימיכלים יקנו רק ממך שירותים כי בכל מקום אחר זה אסור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
למען האמת, לא הייתי פותח עסק ללא זיקה או הכשרה לתחום מסוים.

כמה שזה מבאס, סיכויים ליפול גבוהים יחסית

מסכים ב 100%.

אני אישית הייתי פותח קליניקה בתחום שלי.

אז די אינדיוודואלי.. מצד שני תמיד חלמתי על לפתוח מכון כושר קטן וביתי עם מחירים לכל כיס :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
יש לי רעיון לחבר. כלבים.

תוציא תמורות תשלום כמובן את הכלבים של הלקוחות שלך לטיול בפארק לחירבון והרחת ישבנים של כלבות.

אבקש הבהרה. המשפט שכתבת משתמע למספר פנים. מי יריח ישבנים של אילו כלבות, במטוטא? :lol:

מזל שלא נרשמת, ראיתי את הסרטון החינמי שלו וצורת המחשבה היא נכונה, אבל הוא מתאר את זה בקלות רבה מידי,

חיפוש קצר בגוגל יניב לך את התוצאה הבאה: http://startuptruestory.blogspot.co.il/2011/04/6.html

בוא נגיד שהבנאדם לא גר בארץ אלא בגאורגיה והקורס שלו כולל מערכת קנסות + חובה לסיים את הקורס, תקרא ותחסוך לעצמך 3000 שקלים.

נכנסתי וקראתי. גם את תקנון האתר.

לא שוכנעתי לכאן או לשם. והנה למה, בקצרה:

באיזו חנות מחשבים אתה נוהג לקנות את הציוד שלך? אייבורי או KSP?

כי יש סיפורי זוועה על שניהם. לי אישית יש סיפור זוועה על KSP. מהם לא ארכוש יותר בחיים.

לעומת זאת, האנשים שרוכשים באחת החנויות הללו, נאמנים בצורה כמעט עיוורת: "לא קרה לי כלום, הכל מכוסה באחריות, התקלקל רק פעם אחת" ועוד. לעומת החנות השנייה, שבה "אין אחריות לכלום, מתקלקל כל הזמן, התוקף של המוצרים עבר מזמן, עכברים משתינים להם במעבד והחתולים שהם שמו כדי לתפוס אותם מחרBנים להם במארז".

ברור לי ששני הגרסאות נכונות, במגבלות היגיון מסויים. יש דברים טובים גם פה וגם שם. יש דברים רעים גם פה וגם שם. אנשים נוטים להתנסח בצורה מאד נחרצת כשלא מצליח להם משהו, כשהם נכווים ממשהו, כשמתקלקל להם משהו. לא כולם נולדו להיות יזמים, ואלו שלא הצליחו במסגרת הקורס מוציאים את זעמם החוצה- כך לדעתי. אם תחפש מספיק זמן, תמצא דיעות שליליות בפורומים שונים על כל דבר. זה לא אומר שהדבר אינו טוב או אינו מתאים.

אני לוקח את זה בעירבון מוגבל. ואת ציוד המחשב שלי, אגב, אני קונה מחבר הפורום THE WOLF, ולא מאחת הרשתות הגדולות.

פעם, לפני שהפכתי לעצמאי, חשבתי שמסננת הבולשיט שלי עובדת מצויין. הניסיון הוכיח לי שהיא לא שווה כלום, ושיש לי עוד המון מה ללמוד על סינון תכנים, חיוביים ושליליים. אני פשוט לא מאמין לכל מה שאני קורא, ותמיד מחפש את האינטרס, הגלוי והחבוי. ואיפה שיש כסף, תמיד יש 2 אינטרסים, גלוי וחבוי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מצטרף להמלצה לבדוק מה היתרון היחסי בשוק לפני שפותחים עסק.

אני פתחתי אתר אינטרנט עם שירותים שרק אני יכול לתת, ואני לא מתעסק בכלל עם אנשים מהארץ.

בזמן שאני לא חייב לקדם את האתר אני עושה סרטונים ביוטיוב בכל מני תחומים. גם הכנסה לא רעה.

פורסם (נערך)

נכנסתי וקראתי. גם את תקנון האתר.

לא שוכנעתי לכאן או לשם. והנה למה, בקצרה:

אתה יודע מה ההבדל? גם אני וגם אתה וגם חצי מהפורום יודעים מי אלו KSP, IVORY, וכו' וכך גם עם כל חברה אחרת, מה גם שהחברות הללו מספקות לך מוצר במקום,

מוצר ששילמת עליו, מה יקרה איתו הלאה זה כבר משתנה, יכול להיות תקול ויכול להיות 100% תקין למשך שנים, מכאן מתייחסים כבר לשירות החברה.

פה אנחנו מדברים על בנאדם שלא שמעתי עליו עד שפרסמת את הקישור, אתה בטח מכיר את המשפטים הקבועים

"אם זה טוב מידי מכדי להיות אמיתי, זה כנראה כזה"

"מה שעולה זול, בסוף יוצא יקר"

קראת מה אנשים רושמים עליו? בתגובות?

זה לא לכאן ולכאן והרוב המוחלט הוא תגובות שחוזרות על עצמן, וזה לא תגובות בסגנון של "לא הצלחתי והוא לא מחזיר לי את הכסף",

אלא יותר הסברים מה קורה בקורס:

חובה לסיים את הקורס ואם לא סיימת - אין כסף חזרה, מישהו רשם שבשלב האחרון היה לו משימה להרוויח 20 אלף שקל בחודש, וכו'.

תקרא שוב, אני מבין שכמעט נפלת בפח ואתה מרגיש עם זה קצת רע ומנסה איכשהו לסובב את זה ברווז, אבל בחייאת אתה מאמין למה שאתה כותב?

הבנאדם פאקינג גר בגאורגיה ופה בארץ יש רק קשר עם המזכירה שלו, זה כבר אומר לי הרבה. סגור את האתר שלו ,מחק מהמועדפים, והמשך הלאה בחייך.

אגב, הסרטון שלו דווקא נחמד החינמי, והדרך הסתכלות היא דיי נכונה לדעתי (לעבוד עם מה שיש), אבל מפה ועד לשים 3 אלף שקל על קורס אינטרנטי מפוקפק הדרך רחוקה.

עריכה אחרונה על ידי maxcher
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

פה אנחנו מדברים על בנאדם שלא שמעתי עליו עד שפרסמת את הקישור,

קיימות כמה מאות חברות המייצרות כלי עבודה בשוק. אתה רוצה להגיד לי ששמעת על כולן? אתה יודע מי יותר טובה ומי פחות? בארץ, שומעים רק על דברים מסויימים- בוש ומקיטה. לאחרונה גם על ריובי ומטאבו. זה לא אומר שלמילווקי אין כלים טובים, למשל. שמעת עליהם בכלל? אל תשלול דבר מה רק כי הוא לא נפוץ.

אתה בטח מכיר את המשפטים הקבועים

"אם זה טוב מידי מכדי להיות אמיתי, זה כנראה כזה"

"מה שעולה זול, בסוף יוצא יקר"

קראת מה אנשים רושמים עליו? בתגובות?

זה לא לכאן ולכאן והרוב המוחלט הוא תגובות שחוזרות על עצמן, וזה לא תגובות בסגנון של "לא הצלחתי והוא לא מחזיר לי את הכסף",

אלא יותר הסברים מה קורה בקורס:

חובה לסיים את הקורס ואם לא סיימת - אין כסף חזרה, מישהו רשם שבשלב האחרון היה לו משימה להרוויח 20 אלף שקל בחודש, וכו'.

תאמר לי בבקשה: באיזה קורס מחזירים לך את הכסף בחזרה אם לא סיימת אותו? לאחרונה למשל, עברתי קורס למנהלי רכש באיזו מכללה עלומת שם. גם שם, בתוך כל שאר התנאים, מצויין שאם לא תסיים את הקורס, לא תקבל החזר כספי. אחת התלמידות שהיו בכיתה שלי לא יכלה לגשת למבחן הסופי (פארסה בפני עצמה) מסיבות אלו ואחרות (מוצדקות לחלוטין), אתה חושב שהיא קיבלה החזר כספי?

אם לא עברת מבחן נהיגה, אתה חושב שתהיה זכאי לקבל החזר מהמורה על השיעורים?

תקרא שוב, אני מבין שכמעט נפלת בפח ואתה מרגיש עם זה קצת רע ומנסה איכשהו לסובב את זה ברווז, אבל בחייאת אתה מאמין למה שאתה כותב?

חד משמעית: כן. אם לא הייתי מאמין במה שאני כותב, לא הייתי כותב אותו, ועוד לראווה בפורום ציבורי.

ולא, אני לא "מרגיש שכמעט נפלתי בפח". את זה אני אוכל לדעת אך ורק אחרי שאנסה את הקורס בעצמי- אז אני אוכל לענות על השאלה, האם הקורס נתן לי כלים חדשים, שלא הכרתי, או שהוא היה סוג של "רימו אותי".

הבנאדם פאקינג גר בגאורגיה ופה בארץ יש רק קשר עם המזכירה שלו, זה כבר אומר לי הרבה.

ואם הוא היה גר בשוויץ? זה היה משנה לך משהו? חוץ מזה, מאיפה לך לדעת מה סיפור חייו? אולי הוא משם ורצה לחזור? אולי הוא סתם שונא את החום בארץ ורצה לעזוב? אולי עוד אלף ואחד אפשרויות? נכון, זה מחשיד קצת. אבל, שוב, אתה משלם על קורס אינטרנטי. אתה מודע לזה שמדובר על קורס אינטרנטי. מגדירים לך את זה היטב שוב ושוב.

סגור את האתר שלו ,מחק מהמועדפים, והמשך הלאה בחייך.

אגב, הסרטון שלו דווקא נחמד החינמי, והדרך הסתכלות היא דיי נכונה לדעתי (לעבוד עם מה שיש), אבל מפה ועד לשים 3 אלף שקל על קורס אינטרנטי מפוקפק הדרך רחוקה.

אני לא מגן עליו. אני לא יוצא נגדו. אני מנסה לשמור על ראש פתוח. צורת ההסתכלות שלו על הרבה דברים היא נכונה מאד בעיניי, כולל כמה נקודות שלא חשבתי עליהם בעצמי. למדתי ממנו דבר או שניים חדשים, רק מהתוכן החינמי שלו. ראיתי גם כמה דברים שלא מצאו חן בעיניי, כמו שילוב כוחות עם מדריכים אינטרנטיים אחרים פה ושם לאורך הזמן (שזה מעיד על חולשה, שילוב כוחות עם אדם נוסף למטרת הגדלת חשיפה לשני המטרות- סימן שאין מספיק תזוזה אצל לפחות אחד מהם).

מהיכרותי עם עצמי, לא צריך הרבה כדי לגרום לי לזוז. כשמחסום אחד זז לי מהעיניים, לרוב עוד כמה יזוזו, ואז כולם ייפרצו. אבל לפעמים, המחסום כל כך קרוב לעיניים שלך, שהוא כל מה שאתה יכול לראות, ממלא לך את כל שדה הראייה- ומישהו חיצוני אומר לך "תתרחק ותראה את המעבר". אני מאמין שמהקורס הזה אני לפחות אקבל את זה. ימים יגידו.

בינתיים, אין לי מספיק כסף אפילו בשביל לדגור על הביצים של עצמי. המחסום מאד קרוב למקור שלי...

שוב: אני לא אומר שהוא טוב- ואני לא אומר שהוא רע. אני פשוט לא גיבשתי דיעה.

אתה שב ומדגיש את הביקורות. למה שלא תעיף מבט בסיפורי ההצלחה שלו, כדי לאזן את התמונה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...