Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא יכול לעצור מישהו שדקר ופרסם 10 דקות לפני זה פוסט בפייסבוק. אין סיכוי שתגיע אליו בזמן.

לפעמים עדיף לשלם כסף אם יש סיכוי שזה ימנע רצח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה יופי שיש משהו משותף בין הימין ההזוי לשמאל ההזוי

שניהם מטרילים באמצעות הפחדה ותרחישי אימה בלתי סבירים בעליל.

תקרא מה כתבתי ותשאל את עצמך איך הגעת למה שכתבת.

אני מנסה להמנע מאשכולות פוליטיים בפורום הזה רק בגלל הדברים האלה. סיימתי עם הדיון, שבת שלום וסופ"ש נעים.

בלתי סבירים בעליל? כאילו חסרים מקומות בעולם הזה בהם זה מתרחש?

נוח לך מאוד להסתכל רק עד קצה אפך. כמו שיש כמוך שחושבים שזה בסדר להוציא להורג מחבל, או חשוד כמחבל, יש אחרים שחושבים שזה בסדר להוציא להורג אנסים, או חשודים כאנסים. ואם לך מותר, מדוע לו אסור?

לא מדובר פה בפוליטיקה כלל. יש חוק. מכיוון שאין שום חוק שמאפשר צדק vigilant, האנשים הללו צריכים להיות מטופלים בהתאם לחוק.

פורסם

אני לא חושב שהם פירסמו 10 דקות לפני, ברגע שהם העלו תמונה עם דגלים של ארגונים, השתתפו בהרצאה

שכללה שחרור אל קודס,אל אצא, פלסטין, ולשחרר את וילי, צריך לעצור אותם.

אבל שוב, כמה כבר תוכל לעצור, איפה תשים אותם?

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מלא אנשים מעלים תמונות כאלה, מחפשים רק את אלה שבאמת מצהירים שהם ילכו לרצוח. אי אפשר לעצור את כל מי שהיה בהרצאה כזאת וגם לא כולם ילכו לרצוח אחרי, צריך לעצור את המסיתים שמארגנים את הדברים האלה.

פורסם

ואת המסתים ניתן למצוא בלי המפגעים, אני גם כמוך (אם לא הובן מדברי קודם), לעצור את המסיתים,

ולהרוג את אלה ששלפו סכין וניסו להרוג.

אם בן אדם רק תומך בטרור אבל לא עושה עם זה כלום, לא מפריע לי, כמו שלא מפריע, הימין היקצוני

שלרוב מדבר ולא פועל, אבל ברגע שיפעל, דינם כדין המחבלים המוסלמים\ערבים.

אני כבר יומים מנסה לחשוב ולא מגיע לתשובה, מה רע בשלום?, למה אין אותו,

איך זה שכולם יהיו מרוצים ודורשים שלום, אבל אין שלום?

רועי

פורסם
רועי, מחבל חי אפשר לחקור ואולי למנוע את הפיגוע הבא. עם מחבל מת אין יותר מדי מה לעשות. יעשו לו לוויה ענקית עם מליון משתתפים כאילו הוא האייפון החדש והשייח שם יטיף לכולם לעשות מה שהוא עשה וללכת לרצוח יהודים.

איזה מידע בדיוק תוציא מאחד מהמחבלים הבודדים הספונטניים האלה?

מה חברת הסכינים האהובה עליו?

אני מניח שאתה ממליץ גם שכל אדם שנתקל במחבל חמוש יתחיל לכוון לו לכפות ידיים ורגליים כדי לפצוע אותו כמה שפחות כדי שחלילה לא ימות ולא נוכל לתחקר אותו ולהסתכן בכך שייתכן וימשיך לפגוע באנשים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ואם הוא שיתף בכוונות שלו עוד אנשים והם הביעו נכונות גם? אתה יכול למצוא אותם לפני שהם ירצחו.

אם מחבל תוקף אותך ויש לך נשק תכוון לאיזור שאתה יודע שהסיכוי שלך לפגוע הכי גדול. לא לידיים ולרגליים...

אם זה להרוג או להיפגע - אז שימות הוא, תודה רבה.

הימין הקיצוני שרק מדבר זה כמו המסיתים אצל הערבים. גם אותם צריך לעצור על הסתה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

כמה קל לזרוק ססמאות כשיושבים בנחת מול המסך עם מוזיקה ברקע (או בלי, לסובלים מבעיות חלוקת קשב).

אין ספק שמה שקרה שם זה דבר נורא (בעיקר בגלל שמדובר בחף משפע, פחות כואב לי כשעושים את זה למחבל שבא במטרה להרוג כמה שיותר אזרחים, למרות שאני לחלוטין נגד), אבל מכאן ועד לקביעות שאנחנו מדינה גזענית או על סך תהום המרחק הוא רב.

הרי במהלך השבוע האחרון יש קרנבל תקשורתי שלם סביב הלינץ' הזה, עם עצרות זכרון (הן של מסתננים והן של מפלגות כמו מר"צ), כתבות, סיפורים נוגעים ללב, מעצרים וחקירות של אלו שהשתתפו בלינץ' ועוד. מי זוכר בכלל שנרצח שם חייל?

מה שאותי הורג אצל חלק מהמגיבים כאן זה היכולת להבין את ה"מסכנות" והמניעים של הפלסטינים שבאים לרצוח יהודים, תוך כדי התעלמות מוחלטת מהמניעים וה"מסכנות" של האנשים שביצעו את הלינץ' (ואני לא מצדיק אותם, אבל אם הפלסטינים שמבצעים את הפיגועים הם מסכנים, אז אלו שעשו את הלינץ' הם מסכנים עוד יותר).

פורסם

טוב לי לחיות בחברה שמקדשת את החיים, בשונה "מהפלסטינים" שמקדשים את המוות.

טוב לי לחיות בחברה שיש לה עליונות מוסרית ויודעת להבחין בין טוב לרע ומבינה באופן חד שאת הרוע צריך לבער בלי שום היסוס או רחמים. וכל מי שמתיימר להיות "נאור" ו "מוסרי" הוא אדם אגואיסטי שבאמצעות העליונות החשיבתית שלו כביכול הוא מרגיש אדם טוב ונעלה יותר כאשר בפועל הוא משרת קודם את עצמו, את הרע ואת חוסר הצדק.

זהו, שחברה שעושה כזה לינץ' לא מקדשת שום חיים ושום כלום. היא מאבדת את המוסריות שלה ואת היכולת להבחין בין טוב ורע.

והאמירה על מי ש"מתיימר להיות נאור" בכלל מצחיקה. "כל מי שמתיימר" הוא אגואיסט שמשרת את עצמו את הרע ואת חוסר הצדק? מה זו, טענה לוגית?

מה שאותי הורג אצל חלק מהמגיבים כאן זה היכולת להבין את ה"מסכנות" והמניעים של הפלסטינים שבאים לרצוח יהודים, תוך כדי התעלמות מוחלטת מהמניעים וה"מסכנות" של האנשים שביצעו את הלינץ' (ואני לא מצדיק אותם, אבל אם הפלסטינים שמבצעים את הפיגועים הם מסכנים, אז אלו שעשו את הלינץ' הם מסכנים עוד יותר).

אתה מניח שבגלל שמשהו לא נכתב, זה אומר שמתעלמים ממנו. בפועל אף אחד לא מתעלם מהלחץ והחרדות שהציבור היהודי סובל מהן בימים אלו. הטענה היא אחרת לגמרי - אותם מניעים ו"מסכנות" כדבריך, הם לחלוטין לא לגיטימיים בתור סיבות ללינץ'. מבחינה לוגית זה כמו לומר "הייתי רעב בטירוף כי לא אכלתי מהבוקר, אז יריתי בזקנה שאכלה סנדביץ ברחוב ואכלתי לה את הסנדביץ" מה הקשר מחט לשחת? ותעשה לי טובה, אף אחד שנמצא בלחץ וחרדות לא הולך ומפוצץ מישהו ששוכב על הרצפה. אתה מפוצץ במכות מישהו ששוכב על הרצפה כי אתה בנאדם אלים, בהמתי, מטומטם וחסר תרבות. אלו בדיוק אותם אנשים שמאחלים לכל מיני שמאלנים שימותו, שהמשפחה שלהם תמות, שהם יחלו בסרטן ושיאנסו אותם ערבים.

ויותר חשוב - אף אחד לא טוען שהפלסטינים שמבצעים את הפיגועים הם מסכנים. הטענה היא שהפלסטינים מסכנים באופן כללי הרבה יותר מהציבור הישראלי, וזה (ביחד עם המון גורמים אחרים) מוביל אותם לבצע מעשים איומים ונוראים. אם אנחנו נמשיך להתעלם מזה, בחיים לא נחלץ ממצב הביש אליו נקלענו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רועי, מחבל חי אפשר לחקור ואולי למנוע את הפיגוע הבא. עם מחבל מת אין יותר מדי מה לעשות. יעשו לו לוויה ענקית עם מליון משתתפים כאילו הוא האייפון החדש והשייח שם יטיף לכולם לעשות מה שהוא עשה וללכת לרצוח יהודים.

אפשר גם לחקור, ואז להרוג, כמיטב המסורת של הק.ג.ב., את הגופה לשרוף, ובאפר להשתמש בייצור דשן או משהו.

ולמחוק את הרישום במשרד הפנים, על זה שאי פעם היה אדם כזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מאיפה אני יודע? אבל תחושת הבטן אומרת שלא, ושהם רוצים להשמיד אותנו. ואם לא הם, אז כוחות חזקים מאוד שמושכים בחוטים מאחור.

ומאיפה מגיעה השאלה הזאת?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לומר לך את האמת, אם היית שואל אותי את זה לפני כמה שנים אולי הייתי עונה אותו הדבר, אבל היום אני מפוכח יותר ומסוגל להסתכל קצת יותר רחוק וקצת יותר לצדדים. אם אלו היו רק הפלסטינאים שאיתם אנחנו נלחמים, מילא. אבל זה העולם המוסלמי כולו, והוא לא יתן לשלום לקרות ויהי מה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...