Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי זו נבלה וזו טרפה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זה משנה. הרי ממילא המילים ימין ושמאל איבדו ממשמעותן ממזמן. היום כל מי שחושב שאין פתרון למצב וצריך להיות מאוד אגרסיבי עם הפלשתינאים מתייג עצמו כימני, ומי שמאמין שיש פתרון וצריך ליצור מצב שיאפשר להם לחיות בשקט לצידנו מתייג עצמו כשמאלני. ככל שצד אחד נעשה קיצוני יותר, כך גם הצד השני. שניהם טועים ושניהם צודקים. לעולם לא באמת אכפת והמוסלמים ימשיכו לנסות להרוג אותנו לנצח בזמן שהדמוגרפיה שלנו משתנה לטובת הערבים והדתיים, הממשל מושחת לחלוטין ודואג רק לכיסו, הטייקונים אוכלים לנו את הכסף וכדור הארץ ממשיך להתחמם. והכי גרוע, הסקייטבורד המעופף של לקסוס צריך משטח מוליך וחנקן נוזלי - איך אנחנו אמורים להשתמש בזה לעזאזל?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איפה המאבטח והאיש היו קודם? שניהם מגיעים מהגבול העליון של המסך. איך יודעים מה הוא ראה ומה לא? אולי הוא חשב שהוא מסתיר נשק? הרי המחבל האמיתי הכניס אקדח אם הבנתי נכון. מהסרטון הזה אי אפשר להבין כלום חוץ מהעובדה שהמאבטח ירה בו.

ההשערה האישית שלי היא שאנשים צרחו שם בהיסטריה שזה המחבל והמאבטח ירה בו מהלחץ בלי לחשוב. אבל לומר את זה בביטחון כמו שאר המומחים לפיענוח פשעים כאן? אין סיכוי.

הבנאדם פאקינג שוכב על הרצפה ולא זז מילימטר. לפי דבריך היה הגיוני לקצור כל אחד מהאנשים שרצו בפריים בתמונה הרבה לפני האדם ששוכב על הרצפה בחוסר תנועה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא, לדברי אי אפשר להבין את התמונה הכוללת מהסרטון הזה. זה הכל.

אני גם לא יכול לזהות מתי המאבטח התחיל לירות. אם זה כשהוא עוד זחל על הרצפה או אחרי שהוא נשכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אי אפשר לדעת מתי התחיל לירות, אבל רואים היטב 2 הבזקים וכנראה גם שלישי אחרי שהאדם הפסיק לזוז. אם ירה בו אף קודם, אז זה וידוא הריגה, גרוע לא פחות.

זה לא משנה מה עשה קודם. הוא לא הרג אף אחד. גם לצורך העניין אם שחט מישהו בסכין קודם, ולאחר מכן נכנע ונשכב על הרצפה, זה לא חוקי להוציא אותו להורג.

עריכה אחרונה על ידי Nemesis
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אם הוא בכל זאת חשב שהוא חמוש ורצה לוודא הריגה כדי לנטרל? אני לא אומר שהוא היה חמוש (כי הוא לא) ושהמאבטח הזה מקצוען 100% אבל למה לקפוץ למסקנות לגבי המניעים שלו?

זה מרגיז שאנשים חושבים שהם יודעים הכל מהאינטרנט והמאבטח ירה בו כי הוא נראה ערבי ומתוך שנאה לערבים.

רואים כאן מאבטח מנטרל אדם שחשוד כמחבל וזהו. לא מבינים למה הוא מלכתחילה חשוד כמחבל, לא מבינים מתי התחילו היריות ולא מבינים מה קרה לפני. וכמובן שלא שומעים כלום.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

רצה לוודא הריגה כדי לנטרל?! מה?!

כל עוד אתה חושב שווידוא הריגה זה בסדר, באמת אין לנו על מה לדון יותר.

מה שמוצג בסרטון מספיק בהחלט כדי לראות שהאדם שנורה לא היווה שום סיכון כאשר הוא נורה לפחות פעמיים. היורה לדעתי, ואני גם די משוכנע שווידוא הריגה גם נוגד את החוק, צריך לתת את הדין על מעשיו, יחד עם מבצעי הלינצ׳.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התכוונתי שאולי הוא המשיך לירות כי מסיבה מסויימת הוא חש שהחשוד לא מנוטרל. קרא לזה ווידוא ניטרול טוב? או שמההיסטריה שלו הוא לא הפסיק ללחוץ על ההדק. גם יכול לקרות בכזה מצב מלחיץ, לא?

פורסם (נערך)

אני לגמרי לא חושב שהיה מקום לירות בו בעודו זוחל על הרצפה ולא מהווה איום. אני גם מאמין שיש עוד דברים שמלמדים את המאבטחים לעשות מלבד לירות בכל מה שזז. זה שהמאבטח החליט להשתמש דווקא באפשרות הכי קטלנית, בסיטואציה שלא נדרשת לכך, זאת עבירה על החוק קודם כל. שימוש בנשק חם אמור להיות כמוצא אחרון לניטרול איום ממשי. וגם אז, אם כבר הרגיש מאוים ממראה אדם זוחל ולא חמוש, והחליט שהוא קופץ ישר לפתרון האחרון והקטלני - יכל לירות לו ברגל ולא לירות על מנת להרוג, שכן ה"איום" גם ככה היה על הרצפה ולא היווה סכנה מידית לאף אחד מהסובבים עוד קודם הירי.

אני כן חושב שצריך להעמיד לדין את המאבטח, ובטח שאת מבצעי הלינץ'.

דיברו פה על חרדות ופחדים וכל מיני מילים.. אם מאבטח חמוש לא יכול לשאת את הרגשות והלחץ הזה עדיף שיחפש מקצוע אחר, או לפחות יוותר על הנשק.

עריכה אחרונה על ידי djyakini

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם (נערך)

בקיצור, נתנו לכולם רשיון להרוג על סמך השערה.

אם אין זיהוי ודאי.

אם לא ראיתה את החשוד מבצע פעולת תקיפה או סיכון אחרים.

אין בידי החשוד או בסביבתו כלי נשק, החשוד שוכב זוחל פצוע על הקרקע .

אז עכשיו אני משער כי הוא מהווה סיכון, או בגלל לחץ הקהל (מזכיר לחץ חברתי) תירה בו תירה..

אז יריתי בו -

וכאשר הוא שוכב פצוע מדמם את נישמתו האחרונה, שאר הגיבורים מצטרפים ומכים בו.

לא יורים על סמך חשד או השערה, ואם יורים במצב של ספק, פוגעים נמוך.

או מנטרלים בשימוש בכת הנשק או כל כלי כהה.

אפשר גם להשתמש בירי לאיום ולריתוק, גם כאן להיזהר מפגיעה בסובבים.

ואם אין איום מיידי אפשר גם לא לפעול, אפשר רק להשגיח תוך איום עם הנשק מטווח סביר -

האזור והזמן משחקים לטובתך, עד שיגיע כוח גדול יותר וישתלט על החשוד ללא סיכון.

צריך ואפשר לזהות עמית או אוייב, או בני ערובה, לפגוע ולנטרל במי שמהווה איום.

חובה להיות אחראיים, להשתמש בכוח במידה הנכונה למצב.

תמיד יש ויהיה כאוס ראשוני, אבוי לנו שנקלע לאזור שחסרי אחריות הם המגינים עליינו.

הייתי מצפה מכל מנהיגי הציבור ומפקדי המשטרה והצבא, לחדד את ההוראות.

ראיתם איום ודאי פגעו בו ונטרלו אותו, במידה וצריך גם סופית.

לא זיהתם איום מיידי, לא זיהתם כלי נשק , החשוד לא מבצע פעולה המסכנת אותכם או אחרים.

אבל יש לכם חשד ואתם משערים, השתמשו בכוח מוגבל לנטרול - לא לחיסול.

בבסיס הרעיון בחיסול סופי של המפגע הרוצח או המנסה לרצוח , הוא לא לאפשר למפגע לחיות.

הגעתה לרצוח או רצחתה אחרים, לא נעצור אותך ונכניס אותך לכלא ואח"כ תשתחרר ותחיה

והן כהרתעה לאחרים.

אבל כאשר המחיר הוא הרג של אזרחים חפים מפשע גם אם בטעות - מבחינתי עדיף מפגע מנוטרל ועצור.

ולא אפילו אזרח אחד הרוג המחוסל בטעות..

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הלינץ' הזה מחזיר אותי ללינץ' אכזרי שעשו בשנת 2000 בחיילי המילואים לא יודע מה איתכם... אומנם שם זה היה מתוכנן והתנהגו כמו חיות פרא הערבים ימח שמם . עצוב שאנחנו חיים בעולם אכזרי שכזה שאין אמון בצד השני :(

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

מי שחי בישראל ועדיין חושב שמרחץ הדמים עם "הפלסטינים" הוא בגלל אדמה - הוא אדם הזוי ומנותק.

מאוד מציקה לי הגישה שלכם, היו עשרות פיגועים אכזריים בתקופה האחרונה ולא ראיתי כאן אשכול אחד שנפתח בנושא, כמה חוליגנים שהוטעו בזיהוי כילו את זעמם על המסכן ונפתח אשכול שכולו ייסורים עצמיים והלקאה כמה אנחנו עם רע והימין אכזר.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

יש מתנשאים וגם אגרסיביים בשמאל, אבל אני חושב שהניסיון לייצר איזו השוואה הוא לא כ"כ הגון.

יש כמה הבדלים די בסיסיים בין שמאל לימין בארץ. אחד מהם הוא היחס לאלימות כאמצעי לגיטימי לפתור סכסוכים. בהתאם, אני אישית גם הייתי יותר דואג, לדוגמא, לשלומו של מישהו כמו השופט פוגלמן, שאתמול נאמר עליו שהוא בצד של האויב.

ניקו, בימין נורא נאחזים בכל מיני גרבוזים למיניהם. אני לא הייתי רץ לסמן את כל מצביעי הימין כחיות אדם או בורים. עם זאת, אי אפשר להתכחש למה שראינו בבחירות האחרונות ולזה שהימין נצח בגדול ביישובי הפריפריה העניים יחסית, ולא בתל אביב או בפרברים היותר מבוססים שלה. בכל מקרה, כתבתי כאן כבר בעבר: נורא טבעי להיות ימני. אני חושב שצריך להיות מאוד מנותק מהמציאות כדי לבוא בטענות לשוטרים או חיילים שיורים במחבלים כדי להרוג, והפרנויה וההיסטריה מאוד ברורות לי.

אבל כרגיל נשאלת שאלת המטרה. אולי זה לא השרשור לדון בזה, אבל בעייני חבל שאנשים סביב לא שואלים את עצמם יותר מה מטרת המדינה ולאן היא אמורה להתקדם או להפתתח היום. כחלק מההסתה של הימין, כולם בעיקר עסוקים בלשנוא את ארגוני השמאל הקיקיוניים, את שופטי בגצ ואת הערבים. אבל מה בדיוק תורמים לנו כעם אלו שמנכסים לעצמם כבר כמה שנים את הבעלות על המושג ציונות? בעייני, מעט מאוד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
מי שחי בישראל ועדיין חושב שמרחץ הדמים עם "הפלסטינים" הוא בגלל אדמה - הוא אדם הזוי ומנותק.

מאוד מציקה לי הגישה שלכם, היו עשרות פיגועים אכזריים בתקופה האחרונה ולא ראיתי כאן אשכול אחד שנפתח בנושא, כמה חוליגנים שהוטעו בזיהוי כילו את זעמם על המסכן ונפתח אשכול שכולו ייסורים עצמיים והלקאה כמה אנחנו עם רע והימין אכזר.

ברור שזו לא אדמה, זה הרצון של גורמים קיצוניים להעלים את היהדות מן העולם, והאינדוקטרינציה של אחוזים כל כך רבים מהשאר לצרכי התעמולה הזאת. וזה כסף, וזה כבוד, וזה מלחמות דת, וזה עוד המון דברים.

אבל כל זה לא קשור לעובדה שפשוט אסור לנו להיות כמוהם. אסור לנו לאבד צלם אנוש כי אז אנחנו חורצים את גורלנו בידינו.

מה יש לפתוח שרשורים על פיגועים אכזריים מהצד שלהם? כאילו שאנחנו לא רגילים. כאילו שיש משהו להגיד מעבר ל"מוות לערבים" (אם אתה ימני) ו"מוות למחבלים" (אם אתה שמאלני), נניח... אבל ברגע שאנחנו מתנהגים כמוהם? זה כבר מסוכן. וזה בכלל לא קשור לימין או שמאל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אבל כל זה לא קשור לעובדה שפשוט אסור לנו להיות כמוהם. אסור לנו לאבד צלם אנוש כי אז אנחנו חורצים את גורלנו בידינו.

...אבל ברגע שאנחנו מתנהגים כמוהם? זה כבר מסוכן. וזה בכלל לא קשור לימין או שמאל.

רוני, באמת כתבת את המשפט האומלל הזה?

אתה מדבר פה על סיטואציה הזויה ביותר, אזרחים שחוו סיטואציה קשה מאוד והתמודדו איתה בצורה לא טובה.

זה בר השוואה בכלל? האם מישהו מאיתנו אי פעם קם לעשות מעשה רצח? האם הלך הרוח בחלקיק מציבור הישראלי הוא לקום ולעשות מעשים כאלה? ואל תעלה לי עכשיו את דומא והנער משועפת כי לכולם ברור שאלו באמת יחידים שלא מייצגים אף אחד כשם שיהודים פדופילים ורוצחי ילדים לא מייצגים אותנו.

מה זו ההלקאה העצמית הזו ומה ההתלהמות המוסרית?

יש קו דק בין מוסר אמת, למוסר שקר שהוא הרס והקרבה עצמית, ודברים מהנוסח הזה בהחלט משרתים את האחרון.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...