Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אומלל ולא בטיח. זה לא משנה הסיבה להתנהגות כזו - היא לא צריכה לקרות. אם היום אנחנו עושים לינץ' למישהו שחשבנו שהוא מחבל, מחר נעשה לינץ' למישהו רק כי הוא ערבי, וזה בדיוק מה שהם עושים לנו. אתה חושב שהם לא חווים סיטואציה קשה? אתה חושב שהחיים שלהם נוחים ונעימים? ולא, אני לא מעלה טענות "כיבוש" פה, אני מבקש ממך להסתכל על הצד השני לרגע, זה הכל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 176
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באירוע הדקירה במצעד הגאווה ניתן היה לראות בתמונות את הדוקר מוקף באנשים (רובם צעירים ובריאים) שאינם עושים דבר,מפנים לו את גבם ובורחים בזמן שהוא דוקר באכזריות אנשים אחרים לידם.

באירוע הדקירה בחברון בו התחפש המחבל לעיתונאי ניתן לראות בצילומים כיצד חייל מפנה לו את גבו ובורח(!!),

ואלו רק שתי דוגמאות.

אבל כאשר מוטל על הרצפה אדם פצוע שבשלב זה הוא חסר ישע פתאום כולם גיבורים,מתנפלים עליו באכזריות חייתית ועוד נשמעים קולות ה"מבינים" את ההתנהגות הזו.

וזה עוד מבלי להתייחס לנקודה שבזמן הזה המפגע האמיתי לא שם ועדיין לא נוטרל (והבעיתיות רק מתגברת כאשר מתברר שחלק מהעצורים בתקרית הם אנשי כוחות הבטחון שאמורים גם לזהות נכון מצב ותוקף,וגם לפעול בשיקול דעת ולפי החוק).

הפכנו לחברה פרימיטיבית,אלימה וירודה תרבותית.אין ספק שאנחנו סוגרים מהר ובהתמדה את הפער האיכותי שהבדיל אותנו משכיננו.

sronis צודק בכל מילה שכתב.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם (נערך)

Adz, אתה חכם בלילה. מעניין אותי לדעת איך אתה היית מתמודד עם סיטואציה שמחבל מתנפל עליך עם סכין ביד הרי כמובן שתחתור למגע ותנטרל אותו באמצעות מקל סלפי.

צר לי על הטעות האומללה בזיהוי ושאדם חף מפשע נפל קורבן.

אני כן מבין את הרצון של האנשים לכלה את זעמם באדם שרוצה להורגם, אמנם יש לי בעיה לראות אדם נחבט בבורטליות ויש לי בעיה לראות שזה בוצע מתוך כעס, אבל חסר ישע או לא - אם היה מקבל כדור אחד נוסף איפה שצריך הייתי מסופק ואני לא מתנצל על זה - כי באמת שלי הוא בר מוות.

טוב לי לחיות בחברה שמקדשת את החיים, בשונה "מהפלסטינים" שמקדשים את המוות.

טוב לי לחיות בחברה שיש לה עליונות מוסרית ויודעת להבחין בין טוב לרע ומבינה באופן חד שאת הרוע צריך לבער בלי שום היסוס או רחמים. וכל מי שמתיימר להיות "נאור" ו "מוסרי" הוא אדם אגואיסטי שבאמצעות העליונות החשיבתית שלו כביכול הוא מרגיש אדם טוב ונעלה יותר כאשר בפועל הוא משרת קודם את עצמו, את הרע ואת חוסר הצדק.

כל המרחם על אכזרים סופו להתאכזר לרחמנים. והבא להורגך השכם להורגו.

ואת השורה התחתונה - משה דיין על פעולות התגמול:

"לא היה בידינו להבטיח כל צינור מים מפיצוץ וכל עץ מעקירה. לא היה בידינו למנוע רצח עובדים בפרדס ומשפחות בשנתן. אך היה בכוחנו לקבוע מחיר גבוה לדמינו, מחיר יקר מכדי שכדאי יהיה לישוב הערבי, לצבא הערבי, לממשלות הערביות לשלמו. משמעות פעולת התגמול היא כי ישראל רואה בהסתננות כפעולת איבה בלתי נסבלת והיא מורה את כוחותיה לעבור את הגבול ולפגוע בארץ הערבים. הפגיעה אינה פעולת נקם. זו פעולת עונש והתראה שאם אותה ממשלה לא תשתלט על תושביה ולא תמנע את פגיעותיהם בישראל יעשו הכוחות הישראלים שמות בארצה."

מקור

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

טוב לי לחיות בחברה שמקדשת את החיים

במה זה בא לידי ביטוי בדיוק?

טוב לי לחיות בחברה שיש לה עליונות מוסרית

במה זה בא לידי ביטוי בדיוק?

אגב, הנה עוד ציטוט של משה דיין:

מה לנו כי נטען על שנאתם העזה אלינו? שמונה שנים הינם יושבים במחנות הפליטים אשר בעזה, ולמול עיניהם אנו הופכים לנו לנחלה את האדמה והכפרים בהם ישבו הם ואבותיהם
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

סבבה. אם מתאים לך לחיות במקום בו לכל אחד מותר להיות שופט, חבר המושבעים והתליין, אל תתפלא אם מתישהו מישהו יקצור אותך ברחוב כי הסתכלת שנייה יותר מדי על בת זוגו, כי דרסת את הכלב שלו, כי הבן שלך הפליק לבן שלו, או סתם כי מישהו דומה לך אנס את אחותו. לא נורא אם זה לא באמת אתה אלא מישהו דומה, אפשר להבין אותו אם יהרוג אותך. הרי אונסים נשים כל יום, וחבל לבזבז כסף על משפט וכלא ובסוף ישתחרר. נחסל וזהו. ואם פגע במישהו אחר, לא נורא, פעם הבאה יצליח יותר. אין סיבה שישב בכלא.

ועין תחת עין, ושן תחת שן, המרחם על אכזרים מתאכזר לרחמנים וידה ידה ידה, בלה בלה בלה וכל זה, ונשתלב היטב במזרח התיכון יחד עם שכנינו.

פורסם

לא יודע אם שמת לב, אבל תראה בסרטונים של הרג המחבלים, כמה כדורים השוטרים\מאבטחים\אזרחים

עם נשק, יורים כדי לנטרל אותם, אני לא מתפלא אחר כך שהם מתים מפציעות.

אבל להתעלל בו אחר שהוא נפצע?, זה כבר ירידה לרמה שלהם.

מה זה שווה אם נירה בו-ננטרל אותו, נשלם על הפינוי לבית חולים, על האישפוז שלו, נשלם על השהות שלו בכלא,

בזמן שמפשחתו מקבל כסף מארגונים של רוצחים?, אחר כך הוא ישתחרר ויעשה שוב פיגוע וחוזר חלילה.

למה לא לסיים את הסיפור ?, לא טוען ש- ''הבא להורגך השכם להורגו'', אבל מי שכבר באמצע הפיגוע דינו למות.

ולא, אני לא ימני קיצוני,כהניסטי, נינג'ה, וכו'.

רועי

פורסם
סבבה. אם מתאים לך לחיות במקום בו לכל אחד מותר להיות שופט, חבר המושבעים והתליין, אל תתפלא אם מתישהו מישהו יקצור אותך ברחוב כי הסתכלת שנייה יותר מדי על בת זוגו, כי דרסת את הכלב שלו, כי הבן שלך הפליק לבן שלו, או סתם כי מישהו דומה לך אנס את אחותו. לא נורא אם זה לא באמת אתה אלא מישהו דומה, אפשר להבין אותו אם יהרוג אותך. הרי אונסים נשים כל יום, וחבל לבזבז כסף על משפט וכלא ובסוף ישתחרר. נחסל וזהו. ואם פגע במישהו אחר, לא נורא, פעם הבאה יצליח יותר. אין סיבה שישב בכלא.

ועין תחת עין, ושן תחת שן, המרחם על אכזרים מתאכזר לרחמנים וידה ידה ידה, בלה בלה בלה וכל זה, ונשתלב היטב במזרח התיכון יחד עם שכנינו.

איזה יופי שיש משהו משותף בין הימין ההזוי לשמאל ההזוי

שניהם מטרילים באמצעות הפחדה ותרחישי אימה בלתי סבירים בעליל.

תקרא מה כתבתי ותשאל את עצמך איך הגעת למה שכתבת.

אני מנסה להמנע מאשכולות פוליטיים בפורום הזה רק בגלל הדברים האלה. סיימתי עם הדיון, שבת שלום וסופ"ש נעים.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

זרקת את המשפט "טוב לי לחיות בחברה שמקדשת את החיים". מה המשפט הזה אומר? מצטער, לא מצאתי את ההסבר בדבריך, למרות שקראתי אותם כמה פעמים.

סליחה שאני שואל, אבל אתה יודע באיזה קונטקסט התפתח מושג "קידוש החיים"? אתה מכיר את המושג "קידוש השם"?

הנה הגדרה אחת של פרופ' הלל בן ששון:

"קורבן חיים, של האדם עצמו או של הקרובים לו ביותר, וקבלת עינויים למען האמונה הצרופה באלוהי ישראל, לשם שמירת תורתו ומצוותיו"

כשיהודה גליק עולה להר הבית - לאחר שכבר נורה וכמעט מת - האם לדעתך הוא מקדש את החיים?

כשינון מגל מספר לכלי התקשורת על חשיבותו של ההר - סמל דתי מובהק - האם לדעתך הוא מקדש את החיים?

כשחנוך דאום מודה בפה מלא שהתיישבות ביו"ש נובעת ממניעים אידיאולוגיים ולא בטחוניים - האם לדעתך הוא מקדש את החיים?

צר לי, אבל המוכנות למות עבור סמל דתי היא לא ממש קידוש החיים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

רועי, מחבל חי אפשר לחקור ואולי למנוע את הפיגוע הבא. עם מחבל מת אין יותר מדי מה לעשות. יעשו לו לוויה ענקית עם מליון משתתפים כאילו הוא האייפון החדש והשייח שם יטיף לכולם לעשות מה שהוא עשה וללכת לרצוח יהודים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חקרת, מצאת מידע, מה הלאה?

עד כמה שידוע לי גם מתחקרים בני משפחה, בטוח שהם יודעים כמה דברים שהוא ידע.

לא קונה את הבכי של האימהות ''לא ידעתי, קם בבוקר והחליט לרצוח''.

אני כן מעט מרחם שהן רואות את הבנים שלהן מדממים ויורקים עליהם,

לפני שהם קיבלו את ההודעה המשמחת-''הבן שלך פגע ביהודים''.

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל מידע יכול להציל אנשים. המשפחה שלו תקבל כסף מארגונים גם אם הוא ימות. אז זה לא משנה.

פורסם

שוב, אפשר גם לתחקר את המשפחה, בטוח הם יודעים.

בתקשורת כל הזמן טוענים שזה מפגעים בודדים, איזה מידע הוא יכול למסור?

מידע מאיפה מגיעה ההסתה, אני בטוח שכוחות הבטחון שלנו כבר יודעים איפה למצוא את זה.

אבל אם הוא מת, עד כמה שידוע לי המדינה לא תוציא כסף על הכליאה שלו,ניתוחים,פינוי לבית חולים וכך הלאה.

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יכול למסור שמות של חברים שלו שהוא דיבר איתם על זה והם אמרו שגם הם יצטרפו. אם תפסת אותם בזמן מנעת פיגוע.

לפעמים המשפחה לא יודעת.

כליאה עולה כסף, אין מה לעשות. לפי מה שהבנתי כבר אין למחבלים בכלא תנאים טובים כמו שהיה פעם שיכלו לעשות לימודים אקדמאים בחינם ודברים כאלה.

להשערתי רוב הכסף שעולה להחזיק אסיר יוצא על משכורות לסוהרים, אבטחת ותחזוקת הכלא. הסרבל המסריח שהם לובשים והאוכל שנותנים להם לא שווה יותר מדי.

פורסם

מצד אחד אתה צודק, מצד שני חלק לא קטן מהרוצחים האלו, העלו פוסטים לפייסוש, ולאתרים אחרים,

שהם יבצעו פיגועים-ישחררוו את אל אקצא, ולא עצרו אותם בזמן, לפחות לא את חלקם שכן הצליח,

מעניין עד כמה זה יעזור, ומצד שלישי, תכלא את כל אלה שמאיימים, האוכל\שתייה\נייר טואלט, וכל מה שהם צורכים

יעלה הון, ואולי יצטרכו עוד תאים.

רועי

• תוכן חדש...