Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשאתה אומר את זה ככה , אפשר לחשוב שזה זמן גרוע:

https://nurburgringlaptimes.com/lap-times-top-100/

M4 2015 עושה את זה ב 7:52.

בלי קשר זה בסקאלה של רכבים מטורפים (911 GT3 , מודל ישן).

אני גם לא מתרשם מהזמן של ה-M4 עם כל הכבוד שכן יש לי אליה.

להזכירך שהיא מהירה רק בשתי שניות מה-Type R. זה קצת קשה לעיקול.

פורסם
ניתן לבצע את החישוב הבא:

המחיר באנגליה הוא 44K פאונד כולל מע"מ (המחיר הזה כבר כולל את הרווח של הדילר...) והמחיר ללא מע"מ הוא: 36.6K פאונד

מחיר כולל משלוח: 37.5K פאונד

הכפלה ב 105% מס: 76.8K פאונד.

לכן המחיר בשקלים בערך 445K.

ככה שכמו שרשמתי למעלה לדעתי המחיר יהיה בתחום של ה 450K וממש לא נראה לי שהם ירדו מתחת ל 440K...

יש נוסחא פשוטה יותר.

מוסיפים 0 וזה המחיר בשקלים.

תופס גם בהשוואה לארהב.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני גם לא מתרשם מהזמן של ה-M4 עם כל הכבוד שכן יש לי אליה.

להזכירך שהיא מהירה רק בשתי שניות מה-Type R. זה קצת קשה לעיקול.

בהחלט קשה לעיכול, הלכתי לבדוק ומסתבר שהטייפ R מהירה ב2 שניות מהM4:shock:

פורסם (נערך)
לאור העובדה כי נמכרו 5 רכבי 1M בלבד בישראל בכל שנות ייצור הדגם (בעצם שנה בלבד אמצע 2011 עד אמצע 2012) אז כל האמירות על מחיר ה 1M לא מדויקות כלל.

הרכב שלי נקנה ב 2012 במחיר 450,000 ש"ח בדיוק, על הכביש כולל מיסוי ואיתורן. יש שני רכבים מתוך ה- 4 האחרים שנמכרו, שהובאו לארץ ללא תוספות (כסאות חשמליים + זיכורונות, מערכת HK, חימום מושבים וכו') - שנמכרו בפועל באזור 425,000.

ה- M2 נמכרת כבר בישראל (מבצעים הזמנות) במחיר 495,000 ש"ח במינימום (לפני תוספות, אוטומט וכו').

רק אומר.

אתה הבחור הרוסי מאריאל עם אחת אם הכתומה שהפסידה לי פתיחות בכביש המכבית מול 135 קופה? [emoji38][emoji38]

עריכה אחרונה על ידי Bavarian
פורסם

הייתי אתמול בסוכנות בת"א ודיברתי עם אורי המנהל אולם, אז קצת פרטים:

בנתיים הרכב אמור לעלות כ 500K (עדיין מנסים להתמקח מול היצרן על המחיר אבל הוא מבחינתו בכלל לא מעוניין לשלוח רכבים לארץ בתחילת הייצור) בהתחלה הובטחו לישראל 20 רכבים ונכון לרגע זה הגרמנים חזרו בהם ובמוו לא יודעים להגיד כמה רכבים יגיעו...

בחודש ינואר יגיע לארץ רכב לתצוגה.

והרכבים שיגיעו ללקוחות אם יגיעו יהיו מייצור של חודש ינואר ויסופקו בסביבות מרץ...

נכון לרגע זה לא בוצעה שום הזמנה!!

silver-mr2 בדקתי גם את השמות ששלחת לי בפרטי וגם הם לא ביצעו הזמנה...

הם לקוחות מאוד רציניים ובעבר רצו לתת מקדמה על הרכב אבל לא היה ניתן.

נכון לרגע זה לא בוצעה שום הזמנה מאחר ולא ניתן עדיין לבצע הזמנות...

פורסם

לא כלכך ברור לי "הגרמנים חזרו בהם"... כאילו אין פה יבואן סדיר שעובד עם היצרן באופן קבוע. נשמע כמו שכונה או התנערות מצד מנהל האולם (שלא רוצה להבטיח דברים כרגע).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם (נערך)

בהתחלה הובטחו ליבואן בארץ 20 רכבים.

לקראת סוף השבוע היצרן חזר בו ולא מוכן להתחייב לכמות הרכבים שיספקו מיצור ינואר...

ולגבי הנושא של ה"יבואן סדיר"

הכמויות שמזמינה BMW ישראל הם בקושי רלוונטיות עבור BMW העולמית...

זה שוק מאוד מאוד קטן עבור BMW...

לצורך העניין בכל שנת 2014 BMW מכרה בישראל 1735 כלי רכב כאשר בעולם היא מכרה 2.11 מיליון כלי רכב...

אז כמה נראה לך אכפת ל BMW העולמית מהשוק בישראל?

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

ועדיין, יש הסכם קיים ומסודר עם יבואן רשמי מול היצרן. לא משנה כמה השוק במדינה קטן או גדול. כנראה רק אני חושב כך...

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ועדיין, יש הסכם קיים ומסודר עם יבואן רשמי מול היצרן..

על איזה הסכם אתה מדבר?

אתה ראית/שמעת הצהרה רשמית של היבואן? כל מה שהיה פה בינתיים זה מישהו שמכיר מישהו שטען שהיצרן התחייב למספר רכבים, לי דווקא נשמע הגיוני שהרוב המוחלט ימכר בכל מקרה בהזמנה מיוחדת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בגדול היבואן טוען שהוא הולך לייבא את הרכב בצורה סדירה.

מה שכן מאוד יכול להיות שבזמן הקרוב כל ההקצאות של הרכבים ימכרו עוד לפני שהרכבים יגיעו לארץ...

פורסם

מורזליקה, אני מדבר על הסכם שיש בין היבואן ליצרן בכללי (לא על דגם ספציפי).

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...