Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתן לבצע את החישוב הבא:

המחיר באנגליה הוא 44K פאונד כולל מע"מ (המחיר הזה כבר כולל את הרווח של הדילר...) והמחיר ללא מע"מ הוא: 36.6K פאונד

מחיר כולל משלוח: 37.5K פאונד

הכפלה ב 105% מס: 76.8K פאונד.

לכן המחיר בשקלים בערך 445K.

ככה שכמו שרשמתי למעלה לדעתי המחיר יהיה בתחום של ה 450K וממש לא נראה לי שהם ירדו מתחת ל 440K...

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המקור שלך כנראה לא יודע יותר מידי כי אני בקשר קבוע עם היבואן ונמצא במקום מאוד גבוהה ברשימת המתנה ונכון לרגע זה לא בוצעה שום הזמנה ולא ניתן לשים מקדמה מאחר והרכב לא פתוח במערכת

אין פתרון מלבד הקביעה כי הקשר הקבוע שלך עם היבואן אינו אינטימי מספיק. תשדל יותר.

יש כבר הזמנות שבוצעו ואומתו על ידי היבואן.

---

פורסם

אני בקשר הדוק מאוד עם היבואן כבר למעלה משנה בקשר לרכב הזה...

בנוסף הנציג שמטפל בי יודע שאני רק מחכה שיפתחו את הרכב להזמנה ומוכן לרשום צק...

מבחינת הרשימת המתנה אני ממקום במקומות הראשונים ברשימה....

ככה שאני מוצא את מה שאת טוען דיי מוזר...

בסופו של דבר אם היה ניתן להזמין רכבים אין שום סיבה שבעולם שהנציג שלי לא ייתן לי לפתוח הזמנה...

פורסם
המחיר של ה- 1M היה בשעתו 450,000. לפיכך - 10% יותר זה בדיוק הסכום שמבקשים בדלק מוטורס. 500,000 עם הנחה קלה מאוד.

460,000 היה בעידן קמור, בתקופה שזה עבר לדלק המחירון ירד ל-400,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני מאמין שהיא תהיה מתומחרת סביב ה-rs3 (כלומר 400k או טיפ טיפה יותר).

אבל עזבו את זה, יש פאקינג ברנאאוט מאוד ואפליקציות ששולטת על גו-פרו! מתוך הפאקינג מסך של הפאקינג אוטו! גו-פרו! באיזה קטע?!

אה, ויש לה גם esp די מתוחכם שמנתק את הקלאץ' במקום לחתוך את הגז וחוץ מכל אלה גם אופציה לבאקטים עם קשת התהפכות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ה M2 לא תתומחר קרוב ל rs3 גם בחו"ל ה M2 יקרה יותר...

באנגליה ה M2 יקרה יותר ב 4000 פאונד שזה בערך 50k אחרי מיסוי ישראלי...

ולכן המחיר יהיה כמו שכתבתי בסביבות ה 450k

פורסם

רכב מדהים, מעניין בכמה יתומחר באמת, שמעתי על מכר מוכר שגם פתח הזמנה לפני מס' חודשים, החליט לנטוש את הניסאן גודזילות שהחליף מדי שנה בערך וביטל להם את הגודילזה ניסמו לטובת הM2 העתידה להגיע...

הלוואי ונראה לא מעט כאלו על הכביש ואם אפשר בידני למען שוק המשומשות :wink:

פורסם
אבל עזבו את זה, יש פאקינג ברנאאוט מאוד ואפליקציות ששולטת על גו-פרו! מתוך הפאקינג מסך של הפאקינג אוטו! גו-פרו! באיזה קטע?!

זה קיים במיני כמעט מאז שהדור הנוכחי הוצג. לא חדש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
החליט לנטוש את הניסאן גודזילות

כמה הוא רוצה על הרכב!? :viking:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
כמה שקלים פחות מ-500 ואנחנו כבר מתקרבים למחירי פורשה בוקסטר/קאיימן.

אנחנו מתקרבים לפורשה בוקסטר\קאיימן הכי סטנדרטיות. אמנם פורשה זה פורשה אבל מדובר על הבדלי כוח רציניים לטובת הבימר.

פורסם
המחיר של ה- 1M היה בשעתו 450,000. לפיכך - 10% יותר זה בדיוק הסכום שמבקשים בדלק מוטורס. 500,000 עם הנחה קלה מאוד.

M1 מקורית עלתה 399,900 בזמנו

ממש לא 450K

פורסם

אני זוכר שרצו בקמור על ה1M סכום של 450K אבל לקוחות שילמו בפועל 400K עגול.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הרכב יודע לבצע "גז ביניים" לבדו בהורדת הילוכים

אני מקווה מאוד שזה בר-ניתוק.

מה נסגר עם האופנה המטומטמת הזאת?

ראבק, אם אתם נותנים לנו גיר ידני, פשוט תנו לנו גיר ידני.

• תוכן חדש...