Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בירור על חומרת בעייה ברכב, שאני מתכנן לרכוש יד שנייה.

RoadKill
שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היום בדקתי רכב יונדאי אקסנט 2007, 150 אלף ק"מ, והרכב היה שמור וסבבה יחסית.

רק הבעיה היחידה, שבזמן נהיגה במהירויות 80 קמ"ש ומעלה, יש רעידות בהאצה.

הבעיה נגלת כשלוחצים על הגז בעיקרון, אבל ככה בשיוט אין. לא הייתה ישורת מספיק ארוכה כדי לבדוק את זה יותר לעומק.

לדעתי מדובר בתושבת מנוע / גיר, או ציריות.

שאלתי את בעל הרכב אם יש לו את הבעיות הללו, מסר שלא, ושהוא עשה טסט לפני חודש (אכן עשה) ואם היו שם בעיות, הן היו מתגלות, ולא היה עובר טסט.

מתכנן שבוע הבא, בהתחלת השבוע, לבוא עם בעל הרכב למכון בדיקה (הוא התחייב על השלדה, אך לא המנוע/גיר).

בעיות, אזהרות, עצות, דעות - יתקבלו בברכה!

תודה מראש,

דניאל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכחתי לומר (וכבר אי אפשר לערוך) שהוא התחייב על שלדה, אבל לא על "קצה שלדה", מחיפושים באינטרנט זה בעל משמעות שולית, האם זה ככה באמת? או שיש "דרגות" תחת הסיווג של קצה שלדה, ואם אומרים לי במוסך קצה שלדה, זה עדיין יכול להיות בעייתי?

נ.ב. לאחר חיפוש בפורום זה, הצעתי לו לבוא למכון 'מבדק' בהרצליה. ממה שקראתי פה הוא מאוד מומלץ, האם כך עדיין? בנוסף, האם שם יעזרו לי ב"בתכלס" להסביר מה הבעיות, חמורות או לא, ועלות התיקון? כי אני די newbie של רכבים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב עובר טסט כמו גדול עם תופעת הרעידות שהרגשת. אף אחד לא נוסע 80+ בטסט. שהמוכר לא יספר סיפורים. אני בספק שבבדיקה יגידו לך מה הבעיה, מה מקור של הרעידות וכמה יעלה לתקן . בשביל זה הולכים למוסך, המוסך לוקח את הרכב לנסיעת מבחן ובודק לעומק - יש כמה אפשרויות למקור הרעידות, כולל גיר . בבדיקה במכון לא ממש בודקים את מצב הגיר. בדרך כלל רושמים משהו כללי,כמו נקישות במעבר ההילוכים - כדי שלא תבוא בטענות למכון.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת אקסנטים (אני בודק רק מנוע 1600) בשוק, לתקציב שלי (25 אלף גג) לא מצאתי משהו אפילו קרוב לרכב הזה.

נתחיל מזה ש 90% מהרכבים היו בליסינג, ואלא "שלא היו" אז או שהם "לא יודעים" על ידיים קודמות, או שהרכב על הפנים.

בתכלס מבחינת אקסנט, אם זה לא הרכב הזה ספציפית, אז אני עובר מאקסנט לרכב אחר (הסתכלתי על כל מה שביד 2, וזה "הכי טוב" ממה שלא סיננתי לפי פרטים יבשים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי, מיצובישי לנסר קלאסיק רכב יותר טוב.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזהירו אותי בקטע שהוא כבד מאוד בכביש, ואולי הגזימו, אבל תיארו כ"עגלה" (סומך על מי שאמר לי את זה מבחינת רכבים).

בכל מקרה, הטענות שלכם מאוד מוצדקות, ובנוסף אותו אדם שאני סומך עליו הסכים עם זה. כנראה לא אלך על זה לצערי :-(.

אשמח עדיין לקבל דעות שמאשרות או מתנגדות לכך אם לקחת את הרכב למכון 'מבדק' בשבוע הבא, או שלא.

אך כרגע הקפצתי את הדיוק המקורי שלי

לינק לדיון אחר בפורום זה

וכנראה אנסה לחפש "מציאה" במגרשים.

אשמח לדעות והערות!

דניאל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינתי, אין מציאות במגרשים. סיכוי גדול שתקנה צרות.

אל תהיה פזיז, צריך סבלנות וזמן כדי למצוא רכב נורמלי בתקציב שלך.

כדאי גם למצוא מוסך שיבדוק את הרכב, לא רק מכון הבדיקות.

יש לנסרים פרטיים בתקציב שלך שעברו 120-140 אלף קילומטרים - ראיתי כמה מודעות ביד 2 שכדאי לבדוק . תלך לראות מיצובישי אחת לידך. זה שאמרו לך שהרכב כבד לא סוף פסוק - תעשה סיבוב ותרגיש בעצמך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן אבדוק איזו אחת ממש קרוב. לא אוכל לעשות את זה עד שבוע הבא עקב עבודה.

חשבתי שבמקום לחפש דגם אחד, עדיף לחפש במקביל איזה 4-5 דגמים וככה אולי למצוא משהו טוב יחסית קרוב.

כרגע זה יונדאי אקסנט גרסת 1400 וקיה ריו 1400 שממה שהבנתי זהות.

אז בינתיים אשמח להצעות אחרות על רכבים אחרים לבדוק.

אולי גם אחפש המלצות על מגרשים באזור מפרץ חיפה, קרוב ללב המפרץ, ואעשה איזה סבבה לראות אולי במקרה יש משהו טוב, אבל לא תולה את התקוות שלי שם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקווה שתקבל את עצתי אבל מציע לך לקנות משהו אחר, אפילו לרדת במודל ולקנות לנטיס או מזדה 3 או לנסר או כל דבר אחר, היה לי אותו מהעבודה וממש סבלתי ממנו, אנשים אצלנו התפטרו בגלל שנתנו להם רכב כזה, המושבים לא נוחים, הרכב מקפץ, צריכת דלק מזעזעת, גיר שדופק במעבר הילוכים, הדבר היחיד שהיה בסדר איתו שהוא יחסית אמין אבל גם אצלנו החליפו לכמה גירים שנוטים ללכת בתדירות גבוהה. גם מגרש זה לא ממש מומלץ, כל רכב שם והפאק שלו, קח את הסכום שתכננת להוציא, שלם איתו כמקדמה עבור רכב טוב יותר ואת השאר תשלם בתשלומים, בהלוואה בנקאית, בכל מקרה באקסנט תשלם את זה בדלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סביר להניח שגם האקסנט שלך הייתה בליסינג, אלא אם היא יד ראשונה...

רכב מאוד נפוץ, אתה יכול למצוא כאלה בלי סוף, עם כל סוגי הנתונים שאתה יכול לדמיין לעצמך.

תוציא לעצמך מהראש שתמצא אחת כזו פרטית כי רובן המוחלט הלכו לליסינג - אני לא חושב שהיו הרבה אנשים שהלכו לסוכנות יונדאי ובחרו את הרכב הזה מיוזמתם, כי יש הרבה רכבים אחרים שאפשר לבחור תמורת הכסף הזה. בליסינג והשכרה זה כבר סיפור אחר.

בכל מקרה, אל תגביל את עצמך לאיזור גיאוגרפי ספציפי - עשה חיפוש בכל הארץ וככה תמצא משהו במצב הגיוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3348 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...