Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציעים לי רכב זה מודל 2012. הרכב שמור. בנסיעת מבחן תחושה שמעט "כבד" בהתחלת נסיעה. המושבים מרגישים קצת "נוקשים" ולא נעימים. אשמח לתובנות חברים שהתנסו ברכב בהבטים השונים של החוויה עמו. תודה

פורסם

היה לי את הדור הקודם, רכב שמאוד אהבתי ונהניתי ממנו מצד אחד,אבל האחזקה יקרה למדי וירידת הערך מאוד כואבת, דווקא המושבים הם אחד מנקודת החוזקה, מאוד נוחים מקדימה ומאחור מפוצלים ל 3 כיסאות נפרדים

היה לו אופי שונה מכל יפנית או קוריאנית שהיה לי קודם, הנעה עם כרטיס מוזר, אורות שנדלקו לבד בחושך ומגבים שעובדים כשמרגישים גשם, מדי פעם משהו התקלקל,ומאחר וטיפלתי במוסך מורשה, זה כאב בכיס אבל בגלל שכלכך התחברתי לרכב קיבלתי את זה באהבה. הבעייה הגדולה הגיעה במכירה של הרכב,

לא הייתה בכלל התעניינות עד שהורדתי את המחיר לממש זנות וגם אז אנשים ניסו להוריד עוד אז אם רוצים לנסוע במשהו שונה וקונים אותו במחיר שמגלם את ירידת הערך לא הייתי פוסל. זה פשוט רכב שקונים בשביל לנסוע בו ושמים בצד את המחשבה של למכור אותו כשהיום יגיע.

פורסם

תודה ל-FixTrics . הכשלים בדורות 1-2 ידועים ולכן שאלתי לגבי דור 3 שאמור להיות משהו אחר, עם מנוע וגיר של ניסן.

אודה להתיחסויות נוספות

פורסם

רק בגלל שלא נעים לי שאף אחד לא עונה :)

בעיקרון זה רכב שלוקחים רק בליסינג.

זה נכון שהדור הנוכחי משמעותית יותר אמין מהקודם. אבל מה שהקודם עשה לשם "רנו סניק" גם 100 שנים של רנו סניק טובים לא יצליחו למחוק.

הדיזל נחשב מאד מוצלח וחסכוני יחסית.

הבנזין שתיין לא קטן. לחבר שיש לו בליסינג כבר שנתיים נדלקה פעם אחת מנורה של גיר. כנראה שהגיר התחמם יתר על המידה. עבר החלפת שמן גיר או משהו כזה במוסך (בטח 2000 שקל בקרסו אני מתאפק לא לנבל את הפה). המאווררים שמקררים את המנוע עובדים קשה לטענתו.

הרכב מאד נח, מפנק. נראה טוב לטעמי.

צריך הרבה אומץ לקנות כזה, לאו דווקא בגלל נושא האמינות. יותר בגלל מעמד המכירה העתידי (מה שנקרה "תמחוק את השווי מהמאזן שלך").

כמו כן תתכונן לשפוך מלא כסף במוסכים של קרסו, אפילו טיפולים קטנים נגמרים בשערוריה.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם (נערך)

אם זה עוזר - לקרובת המשפחה יש את הדגם הגדול , גרנד סניק. גם נהגתי על הרכב הזה. חוץ מצריכת דלק גבוהה (1:8.5 ) וחוסר ביקוש בשוק, אין לי מילה רעה להגיד עליו. הרכב נוח, מושבים מעולים, מרחב פנים מצויין, הרכב מרגיש חזק ( לא ממש בתחילת הנסיעה, כמו הרבה רכבים עם גיר רציף) ומגיע בלי שמרגישים למהירויות לא חוקיות . רכב יציב, מרגיש בטוח, בקרת שיוט נוחה לתפעול. מי שלא נוסע המון ומתכוון להחזיק את הרכב הרבה שנים - יופי של קניה.

ההפרש בין סניק 5 מקומות לגרנד סניק לא היה גדול ב 2012 ( היה גם מבצע על גרנד סניק ), ולכן גם מי שלא היה צריך 7 מקומות, העדיף להוסיף לגרנד סניק. לכן בקושי רואים רנו סניק קצרה על הכבישים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אם בכל זאת החלטת לקנות, דע שיש מכוניות עם קילומטראז' נמוך מאוד בקרסו טרייד אין.

מדובר ברכבים שנרשמו על שם היבואן ושימשו כרכב צמוד לעובדי החברה.

הרכבים שכבו לפני כן מעל לשנתיים במחסני החברה, הוצמדו לעובדים ואחרי תקופה קצרה הועברו לטרייד אין כיד ראשונה עם קילומטראז' נמוך.

רוב הרכבים שחורים ועם פגמים בצבע כתוצאה מהאחסנה הממושכת.

הרכב הוא רכב משפחתי מצויין בעל אמינות טובה מאוד.

במחיר נכון, זו קניה לא רעה בכלל.

עריכה אחרונה על ידי markb205

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...